Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Vedegoo
  • ilovric
  • lvudric
  • rak21
  • Wiseguy
  • mex2
  • apple99
  • tonixxx16
  • demonic
  • cule901
  • Munja01
  • eagleone
  • dabiggie
  • Veyron
  • brankica27
  • stanjkof
  • nix1001
  • barusha
  • Montana
  • marinkekac

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Reminder za rodjendan na iPhone-u bez 3rd party app...?
  • U naslovu sve pise. Dal je ikako moguce da mi alarm zvoni kad je nekome iz moje kontakt liste rodjendan? Imam dosta kontakata u kojima se nalazi datum i godina rodjenja, ali kad taj datum dodje, mobitel apsolutno ne hebe zivu silu i ne upozori me. Mislim, cemu onda takva funkcija u kontaktu? Da se sam mogu sjetiti ne bih trebao telefon koji to pamti umjesto mene. Stvarno sam raspizd*en, fakat kretenizam na n-tu Ovu idiotsku funkciju remindera je imala nokija 3210...
    Post edited by Unknown User at 2010-01-28 13:52:10
  • 8 Komentara sorted by
  • Dodaj si rodjendane u kalendar...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ili ih automatorom povuci iz baze od kontakata da ti ih kopira u kalendar sam... ;)
  • To ni meni nikako nije jasno. U OS X-u ti se taj datum kad ga upises u Address Book automatski dodaje u Birthdays kalendar u iCalu i tamo mozes onda defaultni reminder postavit, al je problem sto se taj kalendar ne moze syncat s iPhoneom i sto u Appleovom FAQu to stoji kao problem koji ce se rjesit "uskoro" jos od izlaska iPhonea.
  • Katastrofa... hebena katastrofa. I dalje sam zivcan, jos od jucer, mislio sam da ce me proci ali nije. Potrosio sam fino vremena da to unesem po kontakte prije jedno mjesec dana i nedavno shvatio da je to potppuno besmisleno, tj da je to totalno besmislen podatak u kontakt listi... katastrofa... Inace, sve ostalo je za 5+, ali na ovakvim idiotarijama da mogu pusit... uf... a isto i search za kontakte koji nije postojao godinu dana (ali kad bi pisao SMS i dao kontakt onda ga je bilo... mislim ono).
  • "ficho" said:
    To ni meni nikako nije jasno. U OS X-u ti se taj datum kad ga upises u Address Book automatski dodaje u Birthdays kalendar u iCalu i tamo mozes onda defaultni reminder postavit, al je problem sto se taj kalendar ne moze syncat s iPhoneom i sto u Appleovom FAQu to stoji kao problem koji ce se rjesit "uskoro" jos od izlaska iPhonea.

Meni se normalno može syncat taj Birthday calendar ali je problem što se ne može dodati reminder (ni u iCalu niti iPhone-u) ali zato postoji Automator :)
    http://code.google.com/p/icalbirthdays/
     iMac | iPad | iPhone
  • jel netko naisao na jos kakvu aplikaciju Birthdas kalendara ali sa push notificationsima ?
    Naime, koji god da nadjem il ne rade ili ima puch za 7 dana ili 1 dan prije , na sam dan rodjendana nema ...

imao sam iBirthdays , ali to je cuclao bateriju nenormalno
  • Daleko najbolji app je Occasions

http://handcarvedcode.com/occasions/

Fantastican!
     Moderator
  • odlicno , hvala , idem odmah probati