Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6819)

• imaticx
  • blue_devil
  • Pejo
  • PeroZ
  • aki
  • struja
  • leri
  • njuskalo2401
  • Nick
  • Dottorre
  • ellaa
  • lvudric
  • elvis_zd
  • nikolina
  • Braacic
  • iAnte

Tko je online (2)

Spotify pozivnice
  • Imam dvije pozivnice za Spotify ali nemam pojma koliko dugo traje clanstvo (nisam nigdje nasao da pise) a ja inace imam do kraja aprila!

Evo i link pa pogledajte o cemu se radi ;)

http://www.spotify.com/en/

Znaci ko hoce saljem na email ;)
    Post edited by Unknown User at 2010-02-10 21:16:52
  • 49 Komentara sorted by
  • Nije valjda da nece niko niti da proba :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ja sam pogleda na brzinu, ali nisam baš pohvata na brzinu....Što je to točno? Lin sam :D
  • hahaha Lin si :P

Ma i nema puno o tome koliko ja vidim ali uglavnom se radi o muzici gdje mozes normalno traziti i slusati skoro pa sve sto izadje na CD, postoji i opcija za radio mada je ja nesto ne koristim.
    Da jos je samo potrebno skinuti aplikaciju ulogovati se i to je to ;)

Meni je dobro npr. sto mogu da preslusam neki album u cjelosti pa ako je dobar ima iTunes ili kupim pjesmu ili citav album ;)
    Isto je dobar fol posto je zasnovan na slusanju muzike preko neta mozes znaci slusati bilo da si kod kuce ili na poslu ili kod prijatelja samo login na svoj acc i eto. Steta sto nema jos uvijek aplikacija za iPhone ali ko zna mozda i to smisle :D

http://img.skitch.com/20081219-t7q5jjrygiubc1n4s5r4k52qgg.preview.jpg
    Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
  • Čini se zanimljivo...pošalji mi pozivnicu, ako još imaš....moga bi probati :)
  • Hajde posalji mail na Privatnu ;)
    I to bi bilo to posto sam dobio jos jednu poruku sa zeljom za pozivnicu ;)
  • Ja se izvinjavam ali stvarno nisam nigdje nasao da pise da je free acc. dozvoljen samo u nekim drzavama a u tu skupinu ne spada Hrvatska :(
    Evo oci mi ispadose da vidim koje zemlje su na spisku ali glupani nigdje to izgleda nisu napisali!!!
    Javim se opet!
  • Uspio sam rješiti stvar. Uglavnom treba koristiti Hotspot shield. Kada se spojite s njime, onda dobivate US IP adresu i tada vam Spotify dopušta registraciju. Jednom kad se registrirate, više ne morate koristiti Hotspot shield i u jednostavno se logirate u programu s podacima kojima ste se registrirali.
    Usput, s Hotspot shieldom možete gledati Hulu :D
  • thnx soic, radi.
    i naravno thnx minime na pozivnici! :)
  • Super legendo svaka cast
    bas mi je drago da radi!! Koliko dugo imate mogucnost slusanja muzike da li znate?
  • Jel ima tko pozivnicu viška? :)
  • Ja nazalost nemam vise :(
  • Nema veze, nabavio sam.
  • Ovi bas na veliko idu!

Imam 10 pozivnica pa ako hocete ;)
  • Pa daj e-mail na privatnu ;)
  • Morate mi poslati mail ili na Privatnu ili ovdje, jer drugacije ne mogu poslati ;)
  • Ma nema na cemu nego hajde imam jos 7 da podjelim :D
  • ako netko ima viska moze bacit jednu na daniel.babic@yahoo.com ...

tnx unaprijed. :D
  • Poslao ;)
  • hvala... :)

EDIT:

Svida mi se program, ljepo radi... tnx :D
  • Hajde bas mi je drago ;)

Nego do kada imate taj free account? Meni je negdje do pocetka aprila. Nije los fol, i vjerujem da ce biti sve vise ovakvih servisa ovdje kosta oko 10€ za mjesec, mozda i nije puno zavisi koliko covjek slusa muziku mada je radio nekako bolja solucija :D
  • Ja ne vidim da postoji neko vremensko ograničenje accounta :? 10€ je cijena za Premium account bez reklama. Inače sada i mi imamo 10 pozivnica ako nekome treba :)
     iMac | iPad | iPhone
  • Ne vidim ni ja na njihovoj stranici, ali ovu ponudu sam ja dobio preko mog internet providera i tamo mi pise da mogu koristiti free verziju do 9 Aprila, a poslije kosta 10€ mjesecno. E hajde ti sad budi pametan! Mozda bih mogao poslati koju pozivnicu sebi da se nadje za poslije :D

EDIT: U FAQ-u nadjem ovo:

Do I need to pay to use Spotify?

No, the advertising-funded version of Spotify is free of charge, however, for now it requires that you receive an invite to register, click here to sign up for an invite. Alternatively, you can pay for an ad-free subscription to Spotify.

A ovo nije lose da se zna:

How much disk space does Spotify use?

Spotify stores data on your computer in order to minimize the use of bandwidth. The exact amount varies, but Spotify will automatically try to free your computer resources so that you don’t run low on disk space. The exact size can be configured in Spotify preferences.
  • said:

Inače sada i mi imamo 10 pozivnica ako nekome treba :)

evo ako može jedna pozivnica bio bih vrlo zahvalan :). hvala. :mrgreen:
  • said:

said:

Inače sada i mi imamo 10 pozivnica ako nekome treba :)

evo ako može jedna pozivnica bio bih vrlo zahvalan :). hvala. :mrgreen:

Pa posalji mi mail na PM ;)
  • Može meni jedan invite :)

btw. jedan lik što je registrirao svoj account u švedskoj, piše mu sad da ga može koristiti 14 dana izvan švedske, dal se to vama pojavljuje?
  • Ne kontam kako mislis izvan Svedske? Pa evo ovdje ljudi iz Hrvatske koriste Spotify :D
    Fino i pise u FAQ-u

Can I use Spotify from multiple locations?
    Yes, you can install Spotify on as many computers as you like. You may be logged in to Spotify from several computers simultaneously, but you can only play music on one computer at a time. The music at your other computers will automatically be paused. If you want to install Spotify on more than one computer simply download the program again and login with your existing username and password, there is no need for an invite token.

Hajde ja jos imam 4 pa napisi mail na koji da posaljem pozivnicu.
  • Hajde ja jos imam 4 pa napisi mail na koji da posaljem pozivnicu.

Dobio sam pozivnicu od tebe ali mi se ovo pojavi

http://img.skitch.com/20090219-ti5wcd9kawa66ffs243iam86uk.jpg

sta da radim, sta, sta!!
  • said:

Hajde ja jos imam 4 pa napisi mail na koji da posaljem pozivnicu.

Dobio sam pozivnicu od tebe ali mi se ovo pojavi

sta da radim, sta, sta!!

koji MULJ... citaj cijeli thread pa ces znat... hehe... prva ili druga stranica... :)

http://www.hotspotshield.com/
  • Uh izgleda jos malo pa eto ga na iPhone :D

http://www.youtube.com/watch?v=1oNXBCmHtko
  • Ono što sam govorio o švedskoj se meni pojavilo,pogledajte na slici ovo žuto pri vrhu prozora .... :-( jel to znači nešto ozbiljno, ili je to bezveze upozorenje?
    vi koristite Hotspot shield konstantno da vam se to ne dešava ili?... jer se meni nemre opce konektat:-S

http://img5.imageshack.us/img5/6104/44738813.th.jpg
  • pa što sam ja jedini sa ovim problemom?... evo, nakon upozorenja mi se pojavilo ovo...
    please help...
    http://img7.imageshack.us/img7/1092/spoti.th.jpg
  • said:

pa što sam ja jedini sa ovim problemom?... evo, nakon upozorenja mi se pojavilo ovo...
    please help...
    http://img7.imageshack.us/img7/1092/spoti.th.jpg

Citaj od pocetka, od prve stranice, svi smo imali taj "problem" ... naci ces svoj odgovor na jednoj od prve 3 stranice...
  • Ja ne mogu da ti pomognem posto nisam ni imao taj problem ali vjerovatno prilikom logina moras koristiti HS Shield!
  • said:

Ja ne mogu da ti pomognem posto nisam ni imao taj problem ali vjerovatno prilikom logina moras koristiti HS Shield!

Ne vjerojatno nego sigurno... ali samo jednom...
  • Evo dosao za Android tel.
    http://www.youtube.com/watch?v=7ALGPknOsiU

Da li je moguce da uskoro dobijemo aplikaciju i za iPhone? Malo ce tu biti zeznuto, mozda jedino ako ukinu mogucnost kupovine pjesama cime konkurisu u neku ruku iTunes Store-u
  • Za koji dan izlazi Spotify u AppStore!!!! http://twitter.com/eldsjal/status/3585563748b

Ali ima jedna caka, a to je da samo premium useri mogu koristiti aplikaciju, i mjesecno kosta 99kr(10€) :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=QNCb1IdmJ_0
  • Uglavnom, opet su uveli pozivnice, pa se ne mogu opet upisat pod drugim imenom. Zna li itko način kako doći do spotify accounta.
  • Neka ti neko posalje ja stvarno vise nemam :cry:
  • Ok ako mi netko i pošalje, opet ću ga moći koristiti samo dva tjedna. A onda opet sve ispočetka. Ili možda ima nekakva caka????
  • Ne znam kako dva tjedna ja evo vec godinu i vise koristim!
  • da li ima i domaće glazbe ??? Ja ne slušam strano, tj rijetko tako da ako ima domaće probam se regati
  • Godinu dana!!! Pa kako godinu dana? Da li koristiš free verziju ili plaćaš. Jer ako plaćaš onda možeš koristiti spotify bilo gdje u svijetu. Ali ako imaš free onda imaš pravo na 14 dana korišenja "u inozemstvu" odnosno izvan UK. Ovo mi je stvarno čudno.
  • Pa ima i domace, ali naravno manje nego strane.

Godinu dana!!! Pa kako godinu dana? Da li koristiš free verziju ili plaćaš. Jer ako plaćaš onda možeš koristiti spotify bilo gdje u svijetu. Ali ako imaš free onda imaš pravo na 14 dana korišenja "u inozemstvu" odnosno izvan UK. Ovo mi je stvarno čudno.

Nisam u Hrvatskoj nego u Svedskoj tako da sam dobio free ponudu jos kad su tek pocinjali sa ovim. Nisam nikada kupio premium ili neku drugu pretplatu jer najveca razlika je sto u free opciji nekada ulete reklame izmedju pjesama i to da sa free ne mogu koristiti Spotyfi na iPhoneu. A ovo je inace svedska firma koliko ja znam, tako da se vjerovatno i pretplate razlikuju. Mada znam da prije nije moglo uopste da se registruje van SWE, UK i jos negdje, ali ovdje na forumu rijesili i taj problem
  • said:

Pa ima i domace, ali naravno manje nego strane.

Godinu dana!!! Pa kako godinu dana? Da li koristiš free verziju ili plaćaš. Jer ako plaćaš onda možeš koristiti spotify bilo gdje u svijetu. Ali ako imaš free onda imaš pravo na 14 dana korišenja "u inozemstvu" odnosno izvan UK. Ovo mi je stvarno čudno.

Nisam u Hrvatskoj nego u Svedskoj tako da sam dobio free ponudu jos kad su tek pocinjali sa ovim. Nisam nikada kupio premium ili neku drugu pretplatu jer najveca razlika je sto u free opciji nekada ulete reklame izmedju pjesama i to da sa free ne mogu koristiti Spotyfi na iPhoneu. A ovo je inace svedska firma koliko ja znam, tako da se vjerovatno i pretplate razlikuju. Mada znam da prije nije moglo uopste da se registruje van SWE, UK i jos negdje, ali ovdje na forumu rijesili i taj problem

To onda objašnjava puno. U Švedskoj, Engleskoj i još nekim zemljama tamo u okruženju moguće je imati normalan free account. Za nas obične smrtnike koji smo iz drugih dijelova svijeta postojala je ta mogućnost da se trenutno lažira ip adresa preko proxy servera i na taj način dođe do accounta. I sve bi normalno radilo ali samo 14 dana. Iako u samom Spotify programu postoji mogućnost upisivanja proxy servera za mene osobno to nikad nije radilo, odnosno nikad nisam uspio lažirati ip adresu unutar samog programa tako da sam ustvari koristio tu opciju da 14 dana mogu biti u inozemstvu.

Dakle znali li itko išta novo o tome? Ili smo osuđeni na čekanje da se proširi ponuda i na ostatak svijeta, ako se ikad proširi.
  • said:

Dakle znali li itko išta novo o tome? Ili smo osuđeni na čekanje da se proširi ponuda i na ostatak svijeta, ako se ikad proširi.

Ja isto imam account od prije godinu dana (od 10.02.2009) a invite mi je poslao minime i sve je ok radilo do 09. mjeseca kada sam dobio mail u kojem je pisalo ovo: "Spotify is currently available in six countries: Sweden, Norway,Finland, Spain, France and the UK. We never intended to allow use of our service outside of those countries and we do not run any adverts on your account like we do in the launch countries. For this reason we have to restrict your account, you will be able to log in to Spotify and view music and playlists but not listen to any music." Nisam ga niti pokretao od onda do danas i sada vidim da mi opet sve radi kao i prije :) Ja imam nekoliko pozivnica pa ako hoćeš pošaljem ti.
     iMac | iPad | iPhone
  • Daj mi molim te pošalji jednu na PM. TNX!
  • malo da otvorimo staru temu :) evo stavio hotspot shield ali mi i dalje se neda registrirati nego kaze nismo dostupni u vasoj zemlji ?treba nesto jos postelati

• eagleone said: malo da otvorimo staru temu evo stavio hotspot shield ali mi i dalje se neda registrirati nego kaze nismo dostupni u vasoj zemlji ?treba nesto jos postelati

e ja ti za to koristim jedan programčić koji sam vidio prije par tjedana na Bug.hr pod program tjedna http://www.spotflux.com/ ...besplatan je i ima i mac i win verziju, još je i dovoljno brz za streamanje videa :)

Post edited by gorila11 at 2012-07-02 14:27:53
  • ajde probam taj thanks...a sta ostali jel koriste sta taj spotify ili