ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Inače sada i mi imamo 10 pozivnica ako nekome treba
Can I use Spotify from multiple locations?
Yes, you can install Spotify on as many computers as you like. You may be logged in to Spotify from several computers simultaneously, but you can only play music on one computer at a time. The music at your other computers will automatically be paused. If you want to install Spotify on more than one computer simply download the program again and login with your existing username and password, there is no need for an invite token.
Hajde ja jos imam 4 pa napisi mail na koji da posaljem pozivnicu.
Hajde ja jos imam 4 pa napisi mail na koji da posaljem pozivnicu.
Dobio sam pozivnicu od tebe ali mi se ovo pojavi
sta da radim, sta, sta!!
pa što sam ja jedini sa ovim problemom?... evo, nakon upozorenja mi se pojavilo ovo...
please help...
http://img7.imageshack.us/img7/1092/spoti.th.jpg
Ja ne mogu da ti pomognem posto nisam ni imao taj problem ali vjerovatno prilikom logina moras koristiti HS Shield!
Godinu dana!!! Pa kako godinu dana? Da li koristiš free verziju ili plaćaš. Jer ako plaćaš onda možeš koristiti spotify bilo gdje u svijetu. Ali ako imaš free onda imaš pravo na 14 dana korišenja "u inozemstvu" odnosno izvan UK. Ovo mi je stvarno čudno.
Pa ima i domace, ali naravno manje nego strane.
Godinu dana!!! Pa kako godinu dana? Da li koristiš free verziju ili plaćaš. Jer ako plaćaš onda možeš koristiti spotify bilo gdje u svijetu. Ali ako imaš free onda imaš pravo na 14 dana korišenja "u inozemstvu" odnosno izvan UK. Ovo mi je stvarno čudno.
Nisam u Hrvatskoj nego u Svedskoj tako da sam dobio free ponudu jos kad su tek pocinjali sa ovim. Nisam nikada kupio premium ili neku drugu pretplatu jer najveca razlika je sto u free opciji nekada ulete reklame izmedju pjesama i to da sa free ne mogu koristiti Spotyfi na iPhoneu. A ovo je inace svedska firma koliko ja znam, tako da se vjerovatno i pretplate razlikuju. Mada znam da prije nije moglo uopste da se registruje van SWE, UK i jos negdje, ali ovdje na forumu rijesili i taj problem
Dakle znali li itko išta novo o tome? Ili smo osuđeni na čekanje da se proširi ponuda i na ostatak svijeta, ako se ikad proširi.
malo da otvorimo staru temu :) evo stavio hotspot shield ali mi i dalje se neda registrirati nego kaze nismo dostupni u vasoj zemlji ?treba nesto jos postelati
eagleone said: malo da otvorimo staru temu evo stavio hotspot shield ali mi i dalje se neda registrirati nego kaze nismo dostupni u vasoj zemlji ?treba nesto jos postelati
e ja ti za to koristim jedan programčić koji sam vidio prije par tjedana na Bug.hr pod program tjedna http://www.spotflux.com/ ...besplatan je i ima i mac i win verziju, još je i dovoljno brz za streamanje videa :)
ajde probam taj thanks...a sta ostali jel koriste sta taj spotify ili