Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Hrco
  • Dodo
  • iWave
  • berta
  • gadafi
  • exy
  • tomislav10
  • poka
  • zake
  • zastoto
  • Ivana555
  • Graba
  • AndyBoy
  • omakad
  • skorpyon
  • majstor79
  • tonik
  • aravnic
  • Rusty
  • brane

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Igre za starije macove (powermac)
  • E sad zanima me koje igre postoje a da bi radile na tako starijem stroju. Takoder ako ima i nest novo sta predlazete a da nije nešt zahtjevno za sami mac pa da i to probam dali radi ili ne.

Naime powermac je postao sestrino switch računalo. Ima 10 godina pa se voli još dosta igrat...pa joj uz online igre treba nešto i offline pa zato sam otvoren za prijedloge :)

šta vaša djeca ili mlađa braća i sestre igraju?
    Post edited by Unknown User at 2009-01-20 22:54:30
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • 5 Komentara sorted by
  • monkey island4,tomb rider,railroad tycoon,imam hrpu toga, i to sve radi na ppc 677MHz i 300-injak rama.provjereno!
    a mozes i staviti pcsx i ubaciti neku ps one igru, i to sam probao radi sasvim ok, a bas za ps one imas puno djecjih igrica...+usb gamepad za 100kn i eto srece...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Nisam očekivao ovako veliki izbor :)
    super mi je to šta imam mogučnost dosta dječjih igara stavit....kad će htjet nešt ozbiljnije igrat valjda joj budu starci već i neki noviji mac nabavili :D

ima još tko kakvih prijedloga sa čim su im mlađi članovi obitelji zadovoljni?
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • a jel bi funkcionirao taj emulator na imac G3 od 400MHz i 512 MB RAMa i Tigrom?
  • Poslušaj me... Prvo jer sam žensko i znam da će se njoj svidjeti ova igra, zato jer znam šta će sigurno na tom Mac-u raditi :D

http://www.pangeasoft.net/otto/files/ottobox.jpg
  • "john_st" said:
    a jel bi funkcionirao taj emulator na imac G3 od 400MHz i 512 MB RAMa i Tigrom?

Nisam siguran,ali mozes pokusati-nista te ne kosta-zar ne? imas par emulatora, pomocu kojih mozes igrati ne sve, ali dobar dio igrica na mac-u.sad hoces li preko tipkovnice-misa, ili preko gamepad-a, tvoj izbor....