Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• krkljan
  • papa_Strumpf
  • chofizg
  • websinger
  • Kikachica
  • lajka
  • NotoriusBIG
  • ellaa
  • Jimi Hendrix
  • Ivan Soad
  • adriaguide
  • Matea
  • berta
  • pax0707
  • SasaW
  • JiXaW
  • smugl3r
  • tonixxx16
  • _matija_
  • dkrt

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Prince Of Persia
  • Naime, igrica mi izgleda zanimljivo,p a sam je skinuo, nakon sto sam procitao da se ima neki program koji dopusta da se igrice za windowse igraje na Macu, CROSS OVER se zove..
    pa ja sam je instalirao, i kad je pokrenem mi kaze da vdio card niej supportan ili tako nesto, mozda bi je trebalo upgradeat, alije upgrade iz 2005 , graficka je ATI radeon hd 2400, to je novi iMac, tako da neznam bas da je graficka not supported, je imao ko iskustva sa tim, da li preporuca nesto drugo ili kako god.. Hvala
    Post edited by Unknown User at 2009-01-08 04:09:29
  • 4 Komentara sorted by
  • Ne mozes to igrati pod Crossoverom nikako, jedino preko BootCampa ali posto je igra skinuta i ocigledno se radi o piratu upozoravam te da diskusija o doticnoj vrsti softvera ovdje nije dopustena ;)
    BTW Igra a ne igrica, svaki ozbiljniji gamer dobije slom zivaca na ovo pa da nebi netko i ovdje poludio. Kazu da svaki put kad se kaze igrica umre jedna cyber vila tako da... :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "MoschuS" said:
    Kazu da svaki put kad se kaze igrica umre jedna cyber vila tako da... :D

..ubia si jednu cyber vilu kad si reka igrica. ups... :mrgreen: :evil: :evil:

Da ne bi bia totalni offtopic, postoji Prince of Persia za Mac OSX? Ja mislin da postoji
  • "Clark Kent" said:

Da ne bi bia totalni offtopic, postoji Prince of Persia za Mac OSX? Ja mislin da postoji

Nope :|
    Zapravo postoji stari ali ovaj koji je izasao prije mjesec-dva ne postoji a nisam ni vidio najave da ce ga raditi. Igra je dobila dosta dobre ocjene i ja je narucujem za ps3 za koji tjedan kad zavrsim Bioshock :)
  • Mislim da radi pod Ciderom.