"kezme" said:kako cu znat koji mi je baseband? meni pod modem firmware pise 02.08.01 jel to to i ocu moc napravit soft unlock? zanima me sto ce se desit sa jalibreak-om?
"civicar" said:Danas bi se trebao pojaviti soft unlock za 3g. Nekako sam nestrpljiv i nervoza me pere
Jedino sto me jos uvijek muci, otkljucati ili ne? Imam 2.1 firmware sa 2.11.7 basebandom, trenutno koristim sim rijesenje, sve u svemu zreo sam za soft unlock.
Muci me garancija, posto sam kupio iphone u t-mobile-u.
Zanima me, koliko vas planira otkljucati svoj 3g ovim soft unlockom, i preci sa sim rijesenja?
Topic mozemo iskoristiti i za pitanja oko soft unlocka kad izadje...
"jucca" said:da free unlock da ide danas
"Luka" said:[quote="jucca"]da free unlock da ide danas
"Lux1983" said:opet novi momenti na dev team blogu. Izgleda da cemo svi na zadnji firmware i baseband. Fascinantan je ovaj unlock, na iphoneu ce se vrtit daemon koji ce konstantno vrtit neki svoj workload da bi sve moglo funkcionirat. Ajmo sad na firmware upgrade prvo
"jucca" said:[quote="Lux1983"]opet novi momenti na dev team blogu. Izgleda da cemo svi na zadnji firmware i baseband. Fascinantan je ovaj unlock, na iphoneu ce se vrtit daemon koji ce konstantno vrtit neki svoj workload da bi sve moglo funkcionirat. Ajmo sad na firmware upgrade prvo
"zoran25" said:Ah sada ne znam da li da ga update-ujem na novi baseband pošto nisam siguran da će unlock raditi, a siguran sam da moj proxi sim neće raditi na novom basebandu...
Šta vi mislite?
"zoran25" said:Luka unlock nije za sve verzije basebanda nego samo za posljednju, pažljivije pročitaj tamo...
Znači samo za 2.28......
"civicar" said:dodatak na DEV blogu ->
Iphone 3g se koristi sirom svijeta sa raznim SIM karticama. Gotovo smo sigurni da ce biti netestiranih i neocekivanih situacija. Zato ako vam unlock ne radi odmah, ne panicarite, i ne budite nestrpljivi.
Pa onda, kad napokon objave linkove, tko ce prvi?
"civicar" said:@bump -> ajd, drzim fige.Na kojem si provideru?
Luka -> super, bar nemas tih zakljucan -> otkljucan muka.
I da ovo za linkanje sto je Luka napisao je bitno, vrlo bitno.
"zoran25" said:Proradi nakon nekoliko restartovanja i vadjenja i stavljanja kartice
"ray2301" said:ocito se ceka .91 jerbo nista od predlozenog kod mene ne pomaze...