Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• tequin
  • boriskr
  • kizo1712
  • denis_osijek
  • elvis_zd
  • Tunte
  • mkladaric
  • AdoSel
  • TomoV
  • independent
  • Nothing
  • mican
  • tonci
  • Graba
  • weiss
  • VeL1303
  • ileo
  • darija
  • bionda
  • mmike

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Počeo MacHeist III
  • Službeno je:

http://www.macheist.com/forums/viewforum.php?id=19
    Post edited by Unknown User at 2009-06-17 22:52:31
    Admin
  • 73 Komentara sorted by
  • Se zna lista appova koja će biti u fondu? da vidim mi ima šta zanimljivo pa da se ubacim :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Jos se neznam, ali za pocetak imas Process i MacDust free, kad rijesis prvi heist :)
  • Da, još se ne zna, ali i Process i MacDust su više nego dobri za početak. Jučer me misija zadržala cijelu večer za računalom. Danas čekamo drugu :)))...
    Admin
  • Ovaj Process se cini jako dobar, jel netko vec koristion malo intenzivnije?
  • Što bi ste voljeli vidjet u sljedećem MacHeistu? Mene zanima: ScreenFlow, Toast,1Password. Za sada dosta...
  • Ufff. Screenflow da, Tags (jucer objavljeni), BBEdit.... još će mi toga već past napamet pa dodam...
    Admin
  • Jako je skup taj screenflow, volio bih da mu spuste cijenu ili da se pojavi u macheistu....
  • 1password sam negdje vec pokupio besplatno... Toni je stavio na sajt link...
  • Evo nakon mjesec dana čekanja od "intro" misije, jučer krenula prva prava misija. Zadaci nisu bili teški, meni je jutros trebalo manje od pola sata za samostalno riješiti sve zagonetke.

Nagrade: ShoveBox i KavaTunes :))
    Admin
  • Ja sam dobio i Process.

I baš mi budu dobro i oni stationary e-mailovi za valentinovo dobro došli :)

Nego meni je ovo prvi macheist u kojem sudjelujem, pa me zanima kada se to sve plaća? Kada završi pa se plati ili?
  • Ne plaća se. Sve aplikacije dobivene u heistovima su free... Placa se samo bundle na kraju ako ga budes htio kupiti. No u bundleu ce biti druge aplikacije, a ne ove koje se dijele kao nagrade u heistovima :))
    Admin
  • Znaći ovo sve za sada sam dobio free? a na kraju ću još moć za 50$ dobit dodatnih aplikacija... Ludo :)
  • "Darko Kontin" said:
    Znaći ovo sve za sada sam dobio free? a na kraju ću još moć za 50$ dobit dodatnih aplikacija... Ludo :)

Je. Ja sam tako dosao do gomile aplikacija koje redovito koristim. Samo za primjer:
    TextMate
    1password
    Podcast maker
    WireTap pro
    Disco
    Devon Think
    TaskPaper
    CSS Edit
    Pixelmator
    VectorDesigner
    ....
    Admin
  • I ja sam se isto nabrao svega i svacega na Macheistu. Mislim da mi je 90% appova koje koristim zapravo iz njihovih bundleova ili ovako posebno sa strane besplatnih...
  • jeee, riješio prvu misijuuu :D
  • Cool, evo i ja sam riješija zagonetku.....Shovebox mi se čini jako zanimljiv alat, čuja sam za njega već na MacBreakWeekly, samo sam vidio da nije besplatan pa sam odusta, ovako sam ga besplatno dobija, super :D
    Post edited by soic at 2009-02-07 15:18:11
  • Ma meni se samo zbog prvog kruga već isplati dat $50 :)

Shovebox mi je doslovno zakon već...
    a i stationary pack za valentinovo će dobro doć :)

Ova druga dva programa ću morat malo probat koristiti da vidim dali ću nać svrhu za njih
  • U kojem ste timu? Ja sam plavi :).
    Admin
  • I ja isto...pokušavam praktički cilo popodne dignuti bodove i nekako sam nagurao 35, ali ne ide više, sve moguće savjete sam isprobao koje ima na forumu...u isto vrijeme je i zabavno i frustrirajuće :D
    Darko je u zelenoj, a Dottore u ljubičastoj, pa moramo biti oprezni da ne odamo nikakve informacije 8-)
  • Sta sam ja jedini narancast? :(
  • Da mi smo ovdje špijuni za druge grupe :)

Baš me zanima koju će foru sa tim obojanim grupama napravit. Za sada vidim da su svi sa njima samo zbunjeni :D

I by the way, danas gledao i imao 150 bodova. Twitao o tome i sada išo gledat a kad ono 230 :D a ni prstom mrdno na njihovom situ nisam. Mora da nas i van njihove domene prate :mrgreen:
  • Zasada izgleda tako....

Ne bi bilo loše da Darko podijeli s nama taktiku zelene ekipe, pošto oni prilično grabe naprijed 8-)
  • Na PP pošaljite poruku koga zanima, pa vam dam broj tekućeg, pa nakon uplate možemo o poslu popričat :D
  • Hahahaha :D
    Hm, ali, ako kasnije postane jako zanimljivo, uzmem ipak tu ponudu u obzir....
  • Meni isto nije jasno uopce to s bodovima. Imao sam jucer 250, danas 241. Danas uploadao avatar, stavio potpis, par postova na forumu napravio, twittao i nista se ne micu bodovi.
  • Zar su ti se smanjili bodovi? To još nisam vidio
  • Imas na forumu listu stvari od kojih ti se moze povecat i od kojih se moze smanjit. Problem je sto sam ja radio samo ove stvari na popisu za povecavanje, a smanjili su mi se :( Ma narancasti tim je debelo diskriminiran!!!
  • Hm, čudno na našem forumu nitko nije spominjao smanjivanje bodova.......BLUE simply rocks :D
  • "ficho" said:
    Imas na forumu listu stvari od kojih ti se moze povecat i od kojih se moze smanjit. Problem je sto sam ja radio samo ove stvari na popisu za povecavanje, a smanjili su mi se :( Ma narancasti tim je debelo diskriminiran!!!

ma to su nagađanja korisnika.
    Ja mislim da to za sad ide random, samo da diže hajku i da izludi ljude :D
  • "Darko Kontin" said:
    [quote="ficho"]Imas na forumu listu stvari od kojih ti se moze povecat i od kojih se moze smanjit. Problem je sto sam ja radio samo ove stvari na popisu za povecavanje, a smanjili su mi se :( Ma narancasti tim je debelo diskriminiran!!!

ma to su nagađanja korisnika.
    Ja mislim da to za sad ide random, samo da diže hajku i da izludi ljude :D[/quote]

Ma i meni se to nekako čini :)), na kraju će nas sve izjednačit, pa objavit pravila i tek onda će krenut prava trka :))) Ali da je zabavno kako su svi pomahnitali, jest :DDD... Skoro jednako zabavno ko kad je ekipa u Filadelfiji išla pokupit špijunsku pošiljku lani, a mi smo ih na netu pratili dok su pokušavali sve to skupa streamati....
    Admin
  • "Darko Kontin" said:
    Da mi smo ovdje špijuni za druge grupe :)

Baš me zanima koju će foru sa tim obojanim grupama napravit. Za sada vidim da su svi sa njima samo zbunjeni :D

Još će nas na kraju sve zavadit ;)))
    Admin
  • Evo i ja se joinao :))) skoro zaboravio da me toni nije podsjetio... GO TEAM BLUE :D
  • Evo ja odjednom imam 266 opet i sad mi se jedu narance, a pojeo sam sve sinoc :?
  • "ficho" said:
    Evo ja odjednom imam 266 opet i sad mi se jedu narance, a pojeo sam sve sinoc :?

ja kasno krenuo pa tek na 85, ponosam sam na samog sebe, riješio lockbox nakon početnih problema i male pomoći ( ono da su brojevi nebitni) sam samcat za 3 minute :D
  • Ja se sada probudija...ne mogu virovati...plavi su sada zadnji :cry:
  • Totalno smo najgori :)) Još da znamo zašto :))).
    Admin
  • "tmilovan" said:
    Totalno smo najgori :)) Još da znamo zašto :))).

Ma nemam pojma al šiju i to opako...meni skočili pointsi preko noći za 200njak isto nema pojma zašto
  • Ljudi ja danas osradio pocetnu misiju i dobio showebox :D, process, webbla i stationery templates za mail :D :P :D
    E sad nemam nikakvih bodova ... neuspjevam skužiti u koju su me grupu ubacili niti kako to sve skupa ide ... citaj neznam kako sudjelovati u nekoj drugoj misiji i kako skuplati bidove :?
    Uopce se ne snalazim :oops: ... help folks
    btw showbox je super ...a i process se cini moćan ... samo da ga malo proučim još
  • "ecvis17" said:
    Ljudi ja danas osradio pocetnu misiju i dobio showebox :D, process, webbla i stationery templates za mail :D :P :D
    E sad nemam nikakvih bodova ... neuspjevam skužiti u koju su me grupu ubacili niti kako to sve skupa ide ... citaj neznam kako sudjelovati u nekoj drugoj misiji i kako skuplati bidove :?
    btw showbox je super ...a i process se cini moćan ... samo da ga malo proučim još

Da i ja pokupio sve appove, e sad odi na forum i napravi si pošten profil sa avatarom, signatureom i podatcima za to dobivaš neke bodove. Boja oko avatara ti kaže u kojem si teamu ( odnosno boja koja ti je oko avatara). Svaka grupa ima svoj HQ pa se tamo raspravlja dogovara itd. navodno slanje PM-ova isto daje neke bodove i eventualno postanje smislenih poruka ( non spam) u glavnoj sekciji foruma. I dalje je sve to nagađanje al eto :). nNeki tvrde da i postanje na twitteru o MacHeistu odnsono follow službenog MH feeda isto nešto donosi :) ... al najveća je fora što nitko nezna :D

Sretno! :D
  • Ja sam danas dobio još 19 bodova radeći praktički ništa, samo nekoliko puta pregledao forume....izluđuje me ovo više :evil:
  • Evo ja napravio posten profil i skocili mi bodovi s 50 na 257. Ajmo BLUE TEAM :)
  • "ecvis17" said:
    Ljudi ja danas osradio pocetnu misiju i dobio showebox :D, process, webbla i stationery templates za mail :D :P :D

Jesi ispunio agent aptitude test?
    Admin
  • bodovi se ne updataju odmah, već svakih sat ili tak negdje. Tako da ako ste sve to sad nedavno napravili malo pričekajte pa će bit i promjene u bodovima :)

Green rulz!!!
  • "Zyph3r" said:
    Prvi heist na kojem sudjelujem (prvi heist na kojem koristim OS X)

@strija - i ti plavi tim? Jeeeee... Ma skurit cemo ih sve na kraju :mrgreen: :mrgreen:

Enivej, ni meni se ne povecavaju bodovi iako postam i imam sig i avatar i stagod ne :mrgreen:

Nervira me sto nema misija, cekamo da prodje ovaj debriefing

O onda te čeka jedno posebno iskustvo :))).

Što se tiče bodova mislim da se ne refreshaju odmah nego u nekim intervalima. Isto tako Lockbox misju možeš odraditi (ako već nisi), Čitaj i gledaj debriefinge jer to isto kao donosi bodove :9

GO TEAM BLUE : :)
  • Pogledaj Luki ispod avatara boju imena. Svi znamo da je u duši on zapravo naš, Zelen :)
  • "Darko Kontin" said:
    Pogledaj Luki ispod avatara boju imena. Svi znamo da je u duši on zapravo naš, Zelen :)

Hahaha :) ma moramo neki Hax nabaviti zeleni garant imaju vanjsku pomoć, idem se infiltrirati i malo petokolonašiti :)

btw jel se vama nešto čudno dešava sa MacHeist siteom? Meni je sav razlomljen razbijen
  • Jedini vizualni bug koji vidim je narančasta boja pod broj jedan a zelena pod broj dva :D

inaće sve radi normalno (osim privatnih poruka koje ne mogu slat).

Da ti opet safari čuda ne radi :) ja sam lud zbog njega danas, ali imamo drugu temu za to :)
  • Hoho, nisam se logiro cijeli dan i sta vidim? ORANGE POWER!!! :P
  • "Luka" said:

btw jel se vama nešto čudno dešava sa MacHeist siteom? Meni je sav razlomljen razbijen

Opet potajno koristiš krivi OS :D
    Admin
  • "tmilovan" said:
    Jesi ispunio agent aptitude test?

Jesam ... to je zapravo i jedini test što sam ga rješio.
    I sad dalje neznam. Tj neznam pristupiti ni jednom drugom testu :?
    Sad vidim da sam žut (zapravo boja baca na narančastu) i da imam 93 boda (ovdje je jučer stajalo 0 a nisam ništa promjenio u međuvrmenenu :? bit će da treba vremena da procesuiraju)