"Darko Kontin" said:Znaći ovo sve za sada sam dobio free? a na kraju ću još moć za 50$ dobit dodatnih aplikacija... Ludo
"ficho" said:Imas na forumu listu stvari od kojih ti se moze povecat i od kojih se moze smanjit. Problem je sto sam ja radio samo ove stvari na popisu za povecavanje, a smanjili su mi seMa narancasti tim je debelo diskriminiran!!!
"Darko Kontin" said:[quote="ficho"]Imas na forumu listu stvari od kojih ti se moze povecat i od kojih se moze smanjit. Problem je sto sam ja radio samo ove stvari na popisu za povecavanje, a smanjili su mi seMa narancasti tim je debelo diskriminiran!!!
"Darko Kontin" said:Da mi smo ovdje špijuni za druge grupe
Baš me zanima koju će foru sa tim obojanim grupama napravit. Za sada vidim da su svi sa njima samo zbunjeni
"ficho" said:Evo ja odjednom imam 266 opet i sad mi se jedu narance, a pojeo sam sve sinoc
"tmilovan" said:Totalno smo najgori) Još da znamo zašto
)).
"ecvis17" said:Ljudi ja danas osradio pocetnu misiju i dobio showebox, process, webbla i stationery templates za mail
![]()
![]()
E sad nemam nikakvih bodova ... neuspjevam skužiti u koju su me grupu ubacili niti kako to sve skupa ide ... citaj neznam kako sudjelovati u nekoj drugoj misiji i kako skuplati bidove
Uopce se ne snalazim... help folks
btw showbox je super ...a i process se cini moćan ... samo da ga malo proučim još
"ecvis17" said:Ljudi ja danas osradio pocetnu misiju i dobio showebox, process, webbla i stationery templates za mail
![]()
![]()
E sad nemam nikakvih bodova ... neuspjevam skužiti u koju su me grupu ubacili niti kako to sve skupa ide ... citaj neznam kako sudjelovati u nekoj drugoj misiji i kako skuplati bidove
Uopce se ne snalazim... help folks
btw showbox je super ...a i process se cini moćan ... samo da ga malo proučim još
"Zyph3r" said:Prvi heist na kojem sudjelujem (prvi heist na kojem koristim OS X)
@strija - i ti plavi tim? Jeeeee... Ma skurit cemo ih sve na kraju![]()
![]()
Enivej, ni meni se ne povecavaju bodovi iako postam i imam sig i avatar i stagod ne![]()
Nervira me sto nema misija, cekamo da prodje ovaj debriefing
"Darko Kontin" said:Pogledaj Luki ispod avatara boju imena. Svi znamo da je u duši on zapravo naš, Zelen
"Luka" said:
btw jel se vama nešto čudno dešava sa MacHeist siteom? Meni je sav razlomljen razbijen
"tmilovan" said:Jesi ispunio agent aptitude test?