"strija" said:Mogli bi ovdje postati screenshotove desktopa. Neznam koliko vas je zainteresirano u desktop modding, ali evo budem ja poslao prvi
"sbogadi" said:Uh, ima zanimljivih stvari, mada sam pristalica minimalizma... Moze objasnjenje ovih ikonica gore na, hm, ovoj traci gore di je sat?Kako si promijenio razmak izmedju ikona na desktopu?
"sbogadi" said:Jao, ljubim te, otkrio si mi AmerikuiStats je ono to sam trazio...
"strija" said:[quote="sbogadi"]Uh, ima zanimljivih stvari, mada sam pristalica minimalizma... Moze objasnjenje ovih ikonica gore na, hm, ovoj traci gore di je sat?Kako si promijenio razmak izmedju ikona na desktopu?
"Marac" said:Strija koji ti OS imaš?!I koja je aplikacija ovaj zeleni list u toolbaru?!
"wired" said:ekipa jel imate koji util za poredak stavki u menu baru? ono tipa; zelim da mi je bluetooth ikona pored airporta i slicno
"Marac" said:Ah,ma moj je bitno drugačiji pa sam se iznenadio...inače fora su ti slike,impresivno nem šta?!Da,da taj list...znam da ga neću koristiti al' mi je fora...Hvala na odgovoru!
"strija" said:[quote="wired"]ekipa jel imate koji util za poredak stavki u menu baru? ono tipa; zelim da mi je bluetooth ikona pored airporta i slicno
"sbogadi" said:A jel moguce pomaknut Spotlight?
"Luka" said:Niceal na ovo sam puko - iMrcina
![]()
![]()
- jesu to ona dva mirrorana raida?
"cosmos" said:[quote="Luka"]Niceal na ovo sam puko - iMrcina
![]()
![]()
"Luka" said:[quote="cosmos"][quote="Luka"]Niceal na ovo sam puko - iMrcina
![]()
![]()
"Darko" said:Evo napokon kad imam i ja mac pa da i ja mogu svoju ne tako posebnu podlogu, ali čovjeka veseli, pokazat!
"Darko" said:A jesi me nasmijaofala bogu čorav još nisam...nadam se da će tako i ostati
"MoschuS" said:2 m3d033: Mene pitas za ikone? Moj set se zove Blend ali vise nemam pojma gdje sam ga nasao.
BTW Sad vidim da mi je malo odrezao desni dio ekrana??