7. Imam: Cinergy Hybrid T USB XS FM i zanima me hoće li to raditi na Macu, to mi je dosta bitno.
http://www.terratec.net/en/products/Cin ... _1840.html Ovdje kaže da može na Mac... Ali izgleda da rade posebnu verziju za Mac..![]()
"performita" said:Možeš prodati kameru?
"performita" said:Pa tko će ti koristiti taj PC na kojem je sad. Ako ćeš prodati PC, prodaj i nju u paketu
"ficho" said:Ma sve ce fino ic, pogotovo ako si mislis uzet MacBooka s nVidijinom 9400m
"Cozmika" said:Uf, ovo iznad bi trebalo malo spojiti
Jel se Time Machine može koristiti u kombinaciji sa externim hardom ali non-Apple, imam Seagate hard i Icy ladicu?
"Cozmika" said:Imam i K800 ali nadam se ne zadugo... No nakon ove investicije neću imat za novi mobitel pa me zanima jel se bez beda s njim može spajati?
"Cozmika" said:
Na koji način radi Time Machine, kak to backupira, koliki hard treba bit?
Kolika je reza iSighta?
"Cozmika" said:I u C-u.... Dakle ja to mogu napisati i izkompajlirat i pokrenut ili?
Gdje ima lista svih igara koje se mogu igrat na Macu, jel teško instalirat igre? Jel to to
"Cozmika" said:Recimo ako se koristi crackan software, jel moguće da si sje... OS X s virusima ili nekaj?
"filippo" said:a za pravi boot uz dosta aplikacija mu treba oko 2 min.
"Darko Kontin" said:Meni je Boot onaj period do kucanja login passworda... i to je iznimno brzo. Imaš na youtubu dosta videa gdje se to prezentira na raznim mac računalima pa čak možeš i za konkretni mini kojeg gledaš vidjet koliko mu treba.
"Bill" said:na kraju je naslov treada kriv