Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Typo_PoLice
  • aramic
  • applemanija
  • zake
  • aladin
  • Dottorre
  • otkup mobitela
  • iCroatiaa
  • Veyron
  • zeljkofilipin
  • imaticx
  • Josip R.
  • lakick
  • montypirate
  • Matea
  • BAXA
  • nunu
  • iVar87
  • jarloni
  • alenq

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Neke novije pucačine??
  • Šta igrate od nekih novijih pucačina? Nedavno sam si nabavio HL2 E2 pa ubijam vrijeme u tome. Da li ima još koja takva igra vrijedna spomena?
  • 8 Komentara sorted by
  • ha sad novijih.. novi cod-ovi, medal of honor, bad company 2.. to nije nis za mac izaslo. al, dobri su ti counter strike source, team fortress 2, left4dead 2, cod 4.. ima i unreal neki kolko znam, al isto nije bas nov. ako oces igre, jos uvijek si osudjen na bootcamp. ali navodno u 2011. ce se dosta toga promijenit u vezi igri na macu.

iPad 3 | iPhone 4
  • Call of duty 4 i Call of duty 6(6 nažalost ide jedino preko pirate baya jer je cider)

• Ja dok mi je dosadno igram nexuiz. Super igra, i jos k tome besplatna i open source.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Shockre said: ali navodno u 2011. ce se dosta toga promijenit u vezi igri na macu.

Da,to je najavio steam.Ali živi bili pa vidjeli.

• ja sauerbraten

• koliko ja znam ne postoji Call of Duty 6, vec Call of Duty Modern Warfare 2 - i da to igram preko Steama (prestige 10, lvl 60), Fallout New Vegas, Medal of Honor novi prije neki dan zavrsio (ne valja)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Sta jel medal of honor novi ima za mac?

• nema osim ako ga je netko sredio za cider, a za ostale metode neznam(možda wine?).

Post edited by nonich at 2010-10-30 10:36:09