Kao prvo pozdrav svima ! Postao sam mac korisnik tek sad i žao mi je što nisam odmah ,kad sam kupio kompjuter(laptop) nisam uzeo apple.Lagano ispravljam grešku i sa iMac-om 20" ulazim u društvo OS X korisnika.Mučio sam se na Windowsima kad sam uzeo Hp.Tek kroz korištenje sam počeo shvaćati da postoji i nešto drugo osim Windowsa.Sada nakon dvije godine znam dosta više,dovoljno da sam poželio prijeći na bolji sistem.Nisam zainteresiran za igre,nego mi kompjuter služi prvenstveno za komunikaciju( E-mail),te pretraživanje interneta uglavnom tehničkog karaktera,korespondencije,izrade fotografija (rado slikam),skidanja i snimanja muzike i uglavnom je to sve. Volim tehniku,elektroniku,evergrine,vozim japanca Forestera i da u mirovini sam,te ipak imam nešto vremena i za sebe i svoje. Bit ću u budućnosti slobodan, kao novi ,gnjaviti čudnim i nebuloznim pitanjima (koji put),dok se ne ušaltam , te se unaprijed ispričavam.Što se s moje strane tiče ,rado ću biti na raspolaganju svakome iz svojih resursa. Janko !
Post edited by Unknown User at 2007-12-23 21:48:20