Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• micho0305
  • smugl3r
  • Mariobilll
  • neo123
  • EdSe
  • junior
  • glazZ
  • krkljan
  • nikolina
  • nikolajagic
  • Darko Kontin
  • Kiki31
  • flixoni
  • zake
  • Zuja
  • zaki23

Tko je online (3)

Škorpion na iMac-u
  • Kao prvo pozdrav svima !
    Postao sam mac korisnik tek sad i žao mi je što nisam odmah ,kad sam kupio kompjuter(laptop) nisam uzeo apple.Lagano ispravljam grešku i sa iMac-om 20" ulazim u društvo OS X korisnika.Mučio sam se na Windowsima kad sam uzeo Hp.Tek kroz korištenje sam počeo shvaćati da postoji i nešto drugo osim Windowsa.Sada nakon dvije godine znam dosta više,dovoljno da sam poželio prijeći na bolji sistem.Nisam zainteresiran za igre,nego mi kompjuter služi prvenstveno za komunikaciju( E-mail),te pretraživanje interneta uglavnom tehničkog karaktera,korespondencije,izrade fotografija (rado slikam),skidanja i snimanja muzike i uglavnom je to sve.
    Volim tehniku,elektroniku,evergrine,vozim japanca Forestera i da u mirovini sam,te ipak imam nešto vremena i za sebe i svoje.
    Bit ću u budućnosti slobodan, kao novi ,gnjaviti čudnim i nebuloznim pitanjima (koji put),dok se ne ušaltam , te se unaprijed ispričavam.Što se s moje strane tiče ,rado ću biti na raspolaganju svakome iz svojih resursa.
    Janko !
    Post edited by Unknown User at 2007-12-23 21:48:20
  • 3 Komentara sorted by
  • Dobrodosao Janko!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Janko želimo ti dobrodošlicu na Mackorisnik. Na raspolaganju smo za sva eventulna pitanja, ugodno druženje ;)

ps: Vidim po interesima da je Mac idealna platforma za tebe :)
  • said:

ps: Vidim po interesima da je Mac idealna platforma za tebe :)

I meni je to zapelo za oko ;)
    Stvarno skolski primjer situacije u kojoj je Mac jedini pravi izbor!