Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• eagleone
  • gsustek
  • Ozi50
  • Tomislav7
  • and1v
  • Shinobi
  • texas
  • sasha
  • junior
  • andreicek
  • hrle
  • iOprema
  • deimos
  • Zuja
  • Beast
  • ivicag

Tko je online (1)

kako gledati tv signal na Mac-u
  • Imam Macbook white i jedva sam našao driver koji mi treba za (terratec Cinergy HT USB XE) barem mislim da mi valja jer neznam kojim programom se skenira signal i preko kojeg programa se gleda. Ako netko zna šta neka mi javi. Hvala
    Post edited by Unknown User at 2009-02-14 15:53:27
  • 8 Komentara sorted by
  • probaj EyeTv zakon je program bas za tu namjenu
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Može li se TV signal gledati na OS X na ne-Appleovim x86 računalima?
  • Ako ti radi USB i imas USB tv tuner, onda može :)
    Admin
  • Je li misliš na samo novije televizore? Mislio sam da treba nabaviti neki hardver i ugraditi ga u računalo i spojiti ga s TV kao što je TV kartica za Windowse. Na Windowsima koristim TV karticu WinFast TV2000 XP Expert. Većinu vremena provodim na Leopardu, pa bih volio nešto slično imati i za Leopard da ne moram zbog toga ići na Windowse.
  • said:

Je li misliš na samo novije televizore? Mislio sam da treba nabaviti neki hardver i ugraditi ga u računalo i spojiti ga s TV kao što je TV kartica za Windowse. Na Windowsima koristim TV karticu WinFast TV2000 XP Expert. Većinu vremena provodim na Leopardu, pa bih volio nešto slično imati i za Leopard da ne moram zbog toga ići na Windowse.

Pitanje je bilo moze li se tv signal gredani na macu, a ne može li se mac spojiti na tv. Za gledanje tv signala na macu treba ti nekakva mac kompatibilna usb tv tuner kartica. Pikneš je u usb port, instaliras potrebni softver i imas tv sliku na monitoru.
    Admin
  • Hvala na odgovoru.
  • "Cinergy T USB XE" (DVB-T) - provjereno i glatko radi na Tigeru i Leopardu sa EyeTV-om (3.0).
    Skeniram programe sa opcijama:
    Country: Italia, Service: DVB-T PAL BG
    -> Moja je T, a ne HT (180kn) - Ali mislim da EyeTV podrzava i HT

(priložen je screenshot)
  • "Mac kompatibilna" ne znači da trebaju driveri za Mac, nego da ima softversku podršku od strane proizvođača za Mac OS X.