Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• edifreak
  • jpenezic
  • exy
  • DCH
  • poka
  • deanmilisic
  • markom
  • ivan_cis
  • mario_kevic
  • kiFla
  • Bernard
  • iPekica
  • Munja01
  • iKenzo
  • Dexy
  • wilijam23
  • ante08
  • Matea
  • tomislavc
  • TiaRhea

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Apple iPod Touch 8GB from Austrija :D
  • ej, na ebay.de ima za 40 € Apple iPod Touch 8GB 1. generacija. Zanima me jel ima puno razlike izmeđi 1. i 2. generacije? I jel pametno kupovati preko ebaya?
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 20:56:24
  • 8 Komentara sorted by
  • aha pa zavisi od koga kupujes pogledaj kolko ko ima rajting tamo po meni nije bas pametno ima onih koji ce te zajebat al opet ima i onih kojima mozes vjerovat.......ako nisi kupovo prije probaj nekog pitat ko je pa da ti objasni to sve :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ja stalno kupujem tamo i isplati se mogu ti reč!

samo da pazi na rejting lika i na feedback...
    ali opet samo 40$ za ipod hmmm.... sumnjimo..
    al vjerojatno je to aukcija hehe...tako da do kraja aukcije podić će se cijena ne brini :)
  • Za €40 ne mosh dobit ni iPod touch kojeg je zgazio kamijon. Ako nije aukcija, ne pomisljaj uopce na to...
  • ok, taj mi je nekako čudan...pa ga neću :P

Jel mi možete reći okoprilike do koje cijene idem kod polovnig iPoda i novih...da se ne bi zezno...ono, okoprilike recite kolika je realna cijena polovnog i novog preko ebuya iz njem :)
  • "icce" said:
    ok, taj mi je nekako čudan...pa ga neću :P

Jel mi možete reći okoprilike do koje cijene idem kod polovnig iPoda i novih...da se ne bi zezno...ono, okoprilike recite kolika je realna cijena polovnog i novog preko ebuya iz njem :)

a čuj to kod nas mozes preko oglasnika raznih (njuškalo npr) nac dosta jeftino...i po meni i isplativije nego na ebay-u. ebay je dobar samo ako stvarno naletis na nesto jeftino...zna se događat često da (bar meni heh) ali trebas imat srtpljenja onda, trazit više aukcija i tako heh.

ipod touch 8gb 2nd gen ...hmm ja sam novog neraspakiranog sa oglasnika platio 1200kn ...pa računaj heh (ali prošo sam poprilično jeftino da :)) ...u dučanu mislim da je oko 1800
  • auuu...imaš sreće :) ...kad bi meni naletio novi za 1200 odmah bi uzeo... :P

evo, čekat ću na oglasima...možda nešto dođe :)
  • "icce" said:
    auuu...imaš sreće :) ...kad bi meni naletio novi za 1200 odmah bi uzeo... :P

Salis se? Pa na forumu ih je prodano vec desetak komada za 650-800 kn, kakvih 1200 lol :D
  • "ficho" said:
    [quote="icce"]auuu...imaš sreće :) ...kad bi meni naletio novi za 1200 odmah bi uzeo... :P

Salis se? Pa na forumu ih je prodano vec desetak komada za 650-800 kn, kakvih 1200 lol :D[/quote]

nije novih neraspakiranih jos u zaštitnoj vanjskoj foliji hehe