Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Dovla
  • gorila11
  • marinkekac
  • vjeko
  • switcher7
  • tomislav10
  • iPekica
  • hrca10
  • Anita Pero
  • emmichaelis
  • Nothing
  • luciusorg
  • frik-ri
  • Gabi95
  • poka
  • MonoKulen

Tko je online (0)

T-mobile garancija
  • Nakon otprilike mjesec dana, home tipka na mom iphone se pocela zaglavljivat, nije nikad pao ni nista takvo nego eto, tvornicka greska valjda, otpocetka je tipka bila "spora" tako da je dvostruki klik bio gotovo nemoguc.
    Uglavnom odnio ja to u ducan, oni uzeli u servis, rekli 15 dana (radnih) je rok za popravak. Nakon otprilike 11-12 dana zovu me iz servisa, kazu "mi nemozemo popravit vas mobilni uredjaj, trebalo bi ga poslatu madjarsku na popravak, ali onda nece bit gotov u roku od 15 dana, dali se slazete?" Naravno nisam se slozio, rekao sam ako ga nemozete popravit u roku zamjenite mi za drugi uredjaj.
    Nakon dva dana stize poziv da mi je uredjaj gotov, dolazim u t-mobile ducan, zena uzima nazad zamjenski uredjaj i vadi van novi zapakirani iphone :D
    Garancija krece ispocetka, tako da sad imam opet godinu dana :)

btw zamjenski uredjaj je bio neki t-mobile sda ili tako nesto s win mobile os-om, kakvo sranje od mobitela, toliko je los bio da ta 2-3 tjedna nisam nista koristio osim poziva na njemu !
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 14:07:49
  • 532 Komentara sorted by
  • Baš me zanima što će imati kao zamjenski mob za iPhone 4, pošto on koristi microSim.

• Nije stvar samo u Apple-u, vecina nove tehnologije je vrlo nekvalitetna, sve ima dosta kratki vijek, imo sam 3g,3gs i 4 sva 3 su mi krepala u manje od godinu dana koristenja,a i k tome vazno je naglasiti da vecina proizvodjaca daje 2 god. garancije,dok apple samo 1. Baka mi ima staru nokiu 3510 i vec gura 8. godinu,a izgleda ko nova. :)

Post edited by Edge at 2011-09-29 07:17:12
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ja sam svoj isto odnio na srevis samo što moj stalno blokira. Rekli su mi da ga moraju slati van na popravak i da moram čekati oko 1mjesec. Prvo su šutili ko pizde ali kada sam ih ja tražio zamjenski jer ne mogu toliko biti bez mobitela ili da ne dolazi u obzir da si moram nabaviti nekakav polovni mobitel, rekli su da na to imam pravo i pital me da li želim nekakav MDA, jer jedino njega imaju kao zamjenu za iphon, ja odmah pristo. Mislio sam sada ću dobiti HTC super kad ono neko sranje koje uopće ne želim koristiti, nemožeš se normalno ni na poziv javiti a kamo još i poruke slati tako da već tjedan dan nisam poslao niti jednu poruku (neznam kako sam toliko dugo uspio izdržati). Sad će mo vidjeti koliko će im trebati da me nazovu da mogu doći po svoj phon.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • E da da, taj mda sam i ja dobio, jednostavno je neupotrebljiv mob, al meni su ga odmah ponudili kad sam odnio iphone na servis.
    Nemoj pustit da ti salju mob na popravak van, trazi da ti daju novi iphone ili nek poprave tvoj u roku tih 15 dana.
  • E da ste imali taj MDA pred nekoliko godina kada nije bilo 70% smartfonova kojih sad ima bili bi sretni.... hehe. i svi bi Vam se divili, malo je debel i spor 200mhz ali je uredaj predobar, prava qwerty tipkovnica pukne iGO, kuhas si ROM kako hoces... :mrgreen:
  • Pa normalno da im neću dati da mi ga šalju van na popravak. U garanci lijepo piše da ako ga šalju van moraju mi dati novi, tako da ću sada vidjeti hoće li mi se javiti u roku tih 15 dana i što će reći, a ako se ne jave zovem ja njih i tražim novi. Moram se strpiti još neko vrijeme jer još nije prošlo ni tjedan dana od kada sam ga odnio.
  • Jel ima netko iskustva sa reklamacijom PowerAdaptera ? Evo meni neki dan crkao, pa me zanima jel odmah daju novi, zamjenski ili ide na "popravak" ?
  • Koga bi bilo najbolje kontakrtirati u T-mobilu ili T-comu u svezi iphona koji je na servisu već više od dva tjedna. Nitko mi ništa ne javlja, a rekli su da hoće.
  • Ja sam uvijek imao pozitivna iskustva s garancijama i mobitelima, uvijek kad bi kvar bio nerješiv, zamjenili bi ga novim. :) Tako to i treba biti ;)
  • said:

Koga bi bilo najbolje kontakrtirati u T-mobilu ili T-comu u svezi iphona koji je na servisu već više od dva tjedna. Nitko mi ništa ne javlja, a rekli su da hoće.

Zovi onaj besplatni broj, i udavi zenu tamo neka te prespoji u servis ili vec nekoj nadleznoj osobi.

Btw imaju 15 radnih dana da poprave, tako da je to nesto vise od 2 tjedna.
  • Ja imam užasnih problema s T-Mobile i servisom.

Sredinom prosinca sam primjetio mrtve pixele kako se progresivno pojavljuju na zaslonu. Odnio u T-centar, pokazao djelatniku, on je to vidio i rekao da servis traje oko 15 radnih dana jer se šalje u Mađarsku. Dali mi ono MDA sranje, užas od mobitela, radije sam koristio neku prastaru nokiju koju imam doma. Nakon manje od mjesec dana, zovu oni mene da dođem po uređaj. Kad ono - nije popravljen jer servis nije našao navedeni kvar. Ja upalim iPhone (pred istim likom pred kojimu sam i predao u T-centru) i naravno - mrtvi pixeli se vide iz aviona. Pošaljem pritužbu na servis, dobijem odbijenicu da neka ponovno odnesem iPhone u T-centar pa će ga oni slati u servis s napomenom (i ja ću opet biti mjesec dana bez moba!!!) Sad se natežem s T-mobileom da mi daju novi iPhone, šaljem pritužbe, tužakam ih na Agenciji za telekomunikacije, Potrošaču, čak sam poslao i email Apple Europe u Irskoj. Natežem se i oko toga da mi smanje pretplatu za to vrijeme jer nisam mogao koristiti pogodnosti koje proizlaze iz i300 tarife s onim MDA sranjem kojeg sam dobio kao zamjenski. Ma gamad T-mobileovska, a kad sam tek čuo zašto to tako rade iz izvora iz T-Mobile-a, smučilo mi se.
  • said:

a kad sam tek čuo zašto to tako rade iz izvora iz T-Mobile-a, smučilo mi se.

Podjeli sa nama, zanima me ovo poprilično :)
  • said:

said:

Imam ja jednu prošli tjedan produžio tarifu obitelj 500 i uzeo iphone a na drugi broj sam htio uzeti Nokiu E66 za ženu pošto smo imali 12000 bodova došla bi nas 1 kunu.
    Kaže čovjek tamo joj trenutno ih nemam o dođite u utorak i sve če biti rješeno.

Mi dođemu u utorak a ono iznenađenje, nemožete ju dobiti za kunu več je sada nova cjena i sa tarifom obitelj 500 i 12000 bodova ona vas dođe 1200kn.

Ko je tu lud do prije tjedan dana su se djelile za 1 kunu a sad odjenom 1200Kn !!
  • Da ja apdejtam pricu o ajfonu od cimera.
    Dakle bila crkla home tipka odnosno od pocetka nije radila kako treba, nije hvatala. Odnio on phone na reklamaciju, rekli oni za 15 radnih dana gotovo. Proslo je 17 radnih dana, dakle vise od roka. Covjek je dobio novi iphone... Jedina bitna stvar u svemu, kad je nosio na popravak, zaboravio je maknuti jailbreak, dakle instaler i ostalo smece bilo ostalo na phonu, ja sam mislio da ce mu srati zbog toga ali nitko nista :mrgreen:
  • Ee hvala sta si se sjetio, znam da si reko da ces javit ali sam mislio da neces. Ja nisam vidio razlog zasto bi mu srali zbog tog, nije nista nastetilo uredaju a kvar je bio hw tako da.... ali opet gubi se garancija s jb....SREĆA, ništa drugo
  • Ma sjetio sam se ja javit, javio bih i ranije ali je ona tema zakljucana tako da nisam mogao tamo...
  • said:

said:

said:

Imam ja jednu prošli tjedan produžio tarifu obitelj 500 i uzeo iphone a na drugi broj sam htio uzeti Nokiu E66 za ženu pošto smo imali 12000 bodova došla bi nas 1 kunu.
    Kaže čovjek tamo joj trenutno ih nemam o dođite u utorak i sve če biti rješeno.

Mi dođemu u utorak a ono iznenađenje, nemožete ju dobiti za kunu več je sada nova cjena i sa tarifom obitelj 500 i 12000 bodova ona vas dođe 1200kn.

Ko je tu lud do prije tjedan dana su se djelile za 1 kunu a sad odjenom 1200Kn !!

Isti slučaj, rezervirao Samusng U900 Soul, došao za 2 dana, 1100 kuna skuplji...

Nego zanima me, imam također 3g iz t-mobilea, ako ga otključam, dali gubim garanciju?
    Samo napravim restore prije nego ga odnesem, tj. vratim na tmobile, i sve će biti uredu, jel to ziher?
  • said:

Samo napravim restore prije nego ga odnesem, tj. vratim na tmobile, i sve će biti uredu, jel to ziher?

da
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Ja sam odnio svoj 3G na servis sutra 2 tjedna. Kako se racuna tih 15 dana? Svaki dan osim nedjelje je radan?
  • Evo meni je iPhone isto vec 2 tjedna na servisu, pa me zanima koliko oni to dugo mogu drzat tamo, kako se to broji i di to uopce pise tih 15 dana?
  • said:

Evo meni je iPhone isto vec 2 tjedna na servisu, pa me zanima koliko oni to dugo mogu drzat tamo, kako se to broji i di to uopce pise tih 15 dana?

Ja sam svoj odnio u utorak a dobio sam nakon 17 dana(u tih 17 su subote i nedjelje) novi.
  • POzdrav...

Može li netko reći da li se garancija odnosi i na slušalice.... jer su kompletno rikavela.... trese se zvučnik untra.... kao da se odljepio onaj papirić ( nemogu se sjetit kako se zove).... i to su mi već druge apple slušalice s istim problemom....

hvala
  • Mene samo zanima da li netko zna gdje pise na njihovim stranicama da je rok 15 dana. Oni se mogu napravit mutavi i rec da kod njih traje 1 god i ja im nemogu nista... Hitno mi treba?
  • said:

Mene samo zanima da li netko zna gdje pise na njihovim stranicama da je rok 15 dana. Oni se mogu napravit mutavi i rec da kod njih traje 1 god i ja im nemogu nista... Hitno mi treba?

To nema veze s njima nego sa zakonom o zastiti potrosaca ili tako nesto.
  • da li vrijedi za bateriju? baterija mi se prazni sama od sebe? potupuno sam siguran
  • evo ja svoj prije dva dana na servis bacio jer mi je neš sa ekranom na ljevoj starai u spoju sa kućištem negdje na sredini ekrana su se pojavili kao neki mjehurići odispod kao da je zrak ušao...sve je radilo ljepo i normalno ali ne *ebem ja njih...prevrijedan mi je da se za*ebavam...i rekoše 15 radnih dana i da dobivam "novog" ili ovog popravljenog...
    http://img198.imageshack.us/img198/1139/juicepak3.th.jpg
  • said:

Ja imam užasnih problema s T-Mobile i servisom.

Sredinom prosinca sam primjetio mrtve pixele kako se progresivno pojavljuju na zaslonu. Odnio u T-centar, pokazao djelatniku, on je to vidio i rekao da servis traje oko 15 radnih dana jer se šalje u Mađarsku. Dali mi ono MDA sranje, užas od mobitela, radije sam koristio neku prastaru nokiju koju imam doma. Nakon manje od mjesec dana, zovu oni mene da dođem po uređaj. Kad ono - nije popravljen jer servis nije našao navedeni kvar. Ja upalim iPhone (pred istim likom pred kojimu sam i predao u T-centru) i naravno - mrtvi pixeli se vide iz aviona. Pošaljem pritužbu na servis, dobijem odbijenicu da neka ponovno odnesem iPhone u T-centar pa će ga oni slati u servis s napomenom (i ja ću opet biti mjesec dana bez moba!!!) Sad se natežem s T-mobileom da mi daju novi iPhone, šaljem pritužbe, tužakam ih na Agenciji za telekomunikacije, Potrošaču, čak sam poslao i email Apple Europe u Irskoj. Natežem se i oko toga da mi smanje pretplatu za to vrijeme jer nisam mogao koristiti pogodnosti koje proizlaze iz i300 tarife s onim MDA sranjem kojeg sam dobio kao zamjenski. Ma gamad T-mobileovska, a kad sam tek čuo zašto to tako rade iz izvora iz T-Mobile-a, smučilo mi se.

eto i mene u drustvu vas koji se zele na naseg dragog monopolista t-com/mobile :D

uzeo nov novcat iphone drugi dan kada sam malo intenzivnije telefoniao skuzim da mi zuji u slusalici (kao da vibrira membrana od sluske- da negdje nije dobro zalijepljena) dok razgovaram i da me slusatelj dosta tiho cuje. odem u t-mobile nakon 2 dana sto sam kupio, i posto su mi u korisnickoj sluzbi rekli da je 3 dana rok u kojem mi mogu zamijeniti sa novim iphonom, naravno to ovi u t-centru nikada nisu culi, i kazu dajte da ide na servis na 15-20 dana. ej mob 2 dana star :o ja im citam sto pise u clanku 3 garancije: "t-mobile hrvatska obvezuje se da ce u jamstvenom roku otkloniti sve prijavljene kvarove i nedostatke uredjaja pokrivene ovim jamstvom i koji su nastali pri regularnoj upotrebi uredjaja, zamjenom neispravnog uredjaja istim takvim ispravnim uredjajem."
    znaci nigdje ne pise servis nego da ce se svi kvarovi otkloniti zamjenom (neki odvjetnik je zajebao jer je stavi , :D jer je tu trebala biti tocka i onda nova recenica tipa "ukoliko nije moguce servisom otkloniti kvar napravit ce se zamijena" i sl. naravno to ovi u t centru ne kuze i oni po direktivi nemogu zamijeniti iphone a ja ga ne dam poslije 2 dana na seris. i podnio sam prituzbu pa cekam njihov "skori" odgovor. kako znam kako stvari funkcioniraju ne zivciram se uopce nego cu koristiti iphone do pred kraj garancije pa cu ga onda lijepo sa svim greskama poslati na servis pa ili ga dobiti servisiranog ili novi ;) tako je to, moras igrati njihovu igru. (naravno ovo sve pod uvjetom da nije neka kardinalna greska pa da nemozete koristiti tel.)
  • eo zvala treba iz t centra nakon što je 15 radnih i neradnih dana prošlo da iPhone 3G dobivam novi...samo još da se srede neke administracije...bla bla bla...nadam se do kraja tjedna... :)
  • Nakon 15 radnih dana vam moraju dati novi phon. Meni kada je prvi put bio na servisu nisu ništa npravili samo restore i vratili mi ga nazad i rekli da sve normalno radi, a on svako malo zablokira. Tako je bilo jedno vrijeme sve dok danas nakon punjenja nije zablokirao i više ga nisam mogao ni restorati. Ja otišao u t centar izvikao se na one mlade cure što rade a one sve zbunjene neznaju šta bi rekle samo spustile glave. Jadne nisu one krive što sam ja dobio škart phon i reko sam im ako u roku 15 dana nebude moj popravljen i ako mi poslije nebudu dali novi da ću napraviti sranja. Čak me i zaštitar što tamo radi čudno gledao. Tako da s njima morate biti bezobrazni ako želite da sve štima.
  • a gdje je servis iphone-a u hrvatskoj?
    koja tvrtka je preuzela servis?
  • Nema, salju u madarsku...
  • said:

Nema, salju u madarsku...

hmmmm...imaš možda site zastupnika za servis?
  • Ne, znam samo da sam ceko iphone 3 tjedna i da su mi ga vratili s servisa s nekim papirom na kojem je pisalo da je restoran i updatan carrier settings... I potvrdili su mi u t-mobileu da je bio u madarskoj ali da nije ustanovljen kvar.
  • Koja laž! Van ga šalju samo ako je kvar na hardweru jer ga oni nemaju s čime popraviti ili zamjeniti, a za te gluposti što napišu da je restoran rade oni u zagrebu. Kvaka je u tome da ako ga šalju van nema šanse da ga dobiješ nazad u roku tih 15 radnih dana i onda ti moraju dati novi.
    Meni su to isto napisali kada je došao sa servisa i on opet po starom šteko, krepavo i što sve nije, sve dok nije prije par dana skroz presto radit. I sada očekujem da će mi isto napraviti i napisati, "napravljen je restore uređaja i kvar nije utvrđen". E ako to napišu neznam ni sam šta ću napraviti.
  • said:

Koja laž! Van ga šalju samo ako je kvar na hardweru jer ga oni nemaju s čime popraviti ili zamjeniti, a za te gluposti što napišu da je restoran rade oni u zagrebu. Kvaka je u tome da ako ga šalju van nema šanse da ga dobiješ nazad u roku tih 15 radnih dana i onda ti moraju dati novi.
    Meni su to isto napisali kada je došao sa servisa i on opet po starom šteko, krepavo i što sve nije, sve dok nije prije par dana skroz presto radit. I sada očekujem da će mi isto napraviti i napisati, "napravljen je restore uređaja i kvar nije utvrđen". E ako to napišu neznam ni sam šta ću napraviti.

Nije istina moj je imao hw kvar i poslan je van na servis da bi ustanovili kvar pošto t-mobile ne servisira iphone! nakon 15 dana sam dobio potvrdu da je iphone neispravan i da se nemože popravitite mi je zamjenjen sa novim!
  • Moj je isto bio u madarskoj i tamo je bio 3 tjedna tocno i kad se vratio samo je pisalo to da je restoran i updatan i da kvar nije utvrden i onda sam ponovo iso u t-mobile i reko da mi zamjene s novim ako nemogu popravit i onda su rekli da nemaju vise 16gb 3g nego samo 8 i da vise nece ni imat 16gb nego da ce im doc novi iphone... I rekli su da mozemo napisat neki zahtjev applu i da ce oni to potpisat i tak su i napravili i sad cekam, ako se nis ne dogodi prekinut cu sve s njima i vratit im iphone i onda kupit opet novi od njih...
  • Ispričavam se onda na krivim informacijama, izglada da nisam bio dobro upućen. Zanima me da li sada ako ustanove kvar na mom iphonu i ako mi kažu da mogu dobiti novi da li ja mogu uz određenu naknadu uzeti novi 3GS.
  • said:

Ispričavam se onda na krivim informacijama, izglada da nisam bio dobro upućen. Zanima me da li sada ako ustanove kvar na mom iphonu i ako mi kažu da mogu dobiti novi da li ja mogu uz određenu naknadu uzeti novi 3GS.

pa zar je tako tesko nazvati njihovu BESPLATNU korisnicku sluzbu i pitat ih???
  • okay...danas je prošlo 15 radnih dana i prije 10 min sam pričao sa kretenom iz t centra i rekao mu za tih 15 radnih dana ako prođe da moram dobit novi uređaj a on meni počeo pričat da će se pretplata stornirati i neki povrat novca...zanima me sad u kojem ugovoru i dali je fakat istina da bi ja sad trebao dobiti novi uređaj...da znam dali da im odem srat u t centar ili da čekam...fala
  • said:

Ispričavam se onda na krivim informacijama, izglada da nisam bio dobro upućen. Zanima me da li sada ako ustanove kvar na mom iphonu i ako mi kažu da mogu dobiti novi da li ja mogu uz određenu naknadu uzeti novi 3GS.

na ovo mgu samo reći HA HA, jer mislim da bi svi 3G korisnici isti moment ''pokvarili'' iphone i napravili se ludi da uz naknadu dobe 3GS, ništa od toga stari :D
  • Mamutarka, Već sam razmišljo o tome ali ti neznaš kakve sam ja neugodnosti proživio zbog njega koliko novca izgubio, tako da bi mi trebali dati besplatno 3gs a ne ovako već 2 tjedna biti bez njega. Npr. odem u zg poslovno i moram obaviti razgovor, a on zablokira i nemogu više ništa s njim i onda ko zadnja seljačina pošto ne nosim drugi mob moram ići u poštu zvati okolo ljude jer ne mogu do broja koji je u iphonu i onda zvati taj broj.
  • bok

da ne otvaram novu temu

meni je na bijelom iphone napukla plastika stražnja, problem je u tom kaj nije niti opao niti udaran, čuvam ga ko oko u glavi u sleevu

uglavnom dal garancija to pokriva?

negde sam čitao kao da bijela plastika puca dosta i da je se mjenja al neznam više gdje

thx

pozz
  • ejla ekipa...evo mene u ovom topicu opet...1.6 sam dao mob na servis nakon 5 dana sam saznao da ću dobit novi aparat a još mi ga nisu poslali...šta da radim sa tim šupcima iz t-mobila?!?!?!
  • Pozdrav ekipa, novisam tu i imam jedno pitanje....
    Predao sam iphone na servis u t-smeće 11.05. i čekao i čekao njihov poziv ali ga nisam dočekao... Nazovem ih na Iblerov 10. 06. (da i još čekam...) ,gdje sam ga i predao,da bi mi žena rekla da su dobili mail da je kvar mehanički i da ću trebat platit 1500kn... Ja kažem može, a danas je 01.07. i od mog iphonea ni traga... Ne želim duljit priču šta sam im sve izgovorio i nakon 15 dana šta radnih šta neradnih i nakon 45 dana, ljut sam ko ris!!!!!!
    Ljudi dajte mi prijedloge šta da radim, da ih dam na inspektorat, da tražim novi, bilo kakav savjet molim!!
    HVALA PUNO!!!
  • said:

ejla ekipa...evo mene u ovom topicu opet...1.6 sam dao mob na servis nakon 5 dana sam saznao da ću dobit novi aparat a još mi ga nisu poslali...šta da radim sa tim šupcima iz t-mobila?!?!?!

Ima negdje nisam siguran gdije jedan post o tome. T-com nema više nit jednog iphona od 8gb na zalihana pa se čeka slijedeća isporuka koja će doći skupa sa novim 3gs-om. Tako da se moraš još malo strpiti dok ih ne dobiju. Ja imam isto problem sa njima jer mi je phon na servisu već više od 15 dana ali me niteko još nije zvao, za razliku od prošli put kada su me nazvali za jedno 10-12 dana.
  • Evo da se i ja javim jer sam stvano više lud....

23.05. samo odnio Iphone u T-centar na servis jer mi je mikrofon počeo robotizirati glas i prekidati! Dobio sam ko i svi vi zamjenski MDA s kojim jednostavno više nemam živaca jer je mob SJE..N, več sam 3 puta bio u T-centru tražiti svoj iphone da di je i šta se događa s njim i dali mi mogu zamjeniti ovo MDA smeče, za iphone su mi rekli, citiram: "nemamo mi kontakt sa servisom i nikako nemožemo saznat šta se događa!!!" WTF???? Takva firma pa da takav imaju odnos...???
    A što se MDA tiče rekli su da im je žao ali da mi ga trenutačno nemogu zamjeniti jer nemaju ništa drugo osim nekih nokija koje možeš kupit za 2,5kn u paketu!!!! Ovih 15dana radnih je prošlo davno, davno!!!

Ako itko ima kakvu pametnu da mi pomogne jer oni koji su kupili Iphone da ga koriste u potpunosti i onima kojima stvarno treba znaju kako bi im bilo da ga nemaju! Izvlači me to što ga ima i cura pa kada sam s njom onda ako nisam na kompu mogu nadzirati neke stvari za koje mi je moj iphone i trebao....

Šta da radim više? Da li da odem u T centar i porazgovaram s poslovođom kojeg u nekom ČUDNOM slučaju NIKADA nema kada sam ja bio tamo....neznam više.
    Ukratko LUD SAM!!! Čitam ovdje da je gro ekipe dobilo nove iphone nakon 15 dana ali da li kojem slučaju u potrošaćkom zakonu postoji ikakvo pravilo o tome koliko proizvod u vašem vlasništvu može najduže biti na servisu prije nego što vam daju novi!

Help please! :| :|
  • Ja sam jučer pisao žalbu i odnio u T centar gdije sam predao iphon. Isto već jako dugo čekam da dođe sa servisa, a zadnji put kada sam bio i tražio novi jer na njega imam pravo, bili su jako bezobrazni i rekli da pravilo od 15 radnih dana na iphon ne vijedi jer ga šalju van pa da moram čekati dok ne dođe sa popravku. Moš si mislit onda tako mogu biti bez njega pola godine. Jutros me zvao neki poslovođa i t centra gdije sam predao žalbu na fiksni telefon jer nisam htio dati broj mobitela jer je na popravku i ja se nemam na šta javiti, a nisam htio uzeti glupi htc, pa sada čekam da me ponovno nazovu.
    Postoji velika vjerojatnost da nemaju više 3G-a na zalihama koje nam mogu dati, pa čekaju da počme prodaja 3Gs-a.
  • 3GS neces sigurno dobit u zamjenu za 3G.
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Evo upravo došao iz T-centra, zvali me jutros i dobio sam novi 3G iphone! Nakon Mjesec i pol! Trebao sam prije post napisat pa bi ga možda prije i dobio!! :mrgreen:
  • Meni su isto dali zamjenski Mda pa sam iso s starim u t-Mobile. On im je reko kakav je to zamjenski mob. To je ko da ja kupim Mercedesa najbolju klasu a vi mi rate zamjenskog smarta i još mi servisirate auto par mjeseci. Odma je došla ženska s zamjenskim iphonom :P Moj je iPhone na servisu još od 15.6 ali imam zamjenski pa mi svejedno.