ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Baš me zanima što će imati kao zamjenski mob za iPhone 4, pošto on koristi microSim.
Nije stvar samo u Apple-u, vecina nove tehnologije je vrlo nekvalitetna, sve ima dosta kratki vijek, imo sam 3g,3gs i 4 sva 3 su mi krepala u manje od godinu dana koristenja,a i k tome vazno je naglasiti da vecina proizvodjaca daje 2 god. garancije,dok apple samo 1. Baka mi ima staru nokiu 3510 i vec gura 8. godinu,a izgleda ko nova. :)
Koga bi bilo najbolje kontakrtirati u T-mobilu ili T-comu u svezi iphona koji je na servisu već više od dva tjedna. Nitko mi ništa ne javlja, a rekli su da hoće.
a kad sam tek čuo zašto to tako rade iz izvora iz T-Mobile-a, smučilo mi se.
Imam ja jednu prošli tjedan produžio tarifu obitelj 500 i uzeo iphone a na drugi broj sam htio uzeti Nokiu E66 za ženu pošto smo imali 12000 bodova došla bi nas 1 kunu.
Kaže čovjek tamo joj trenutno ih nemam o dođite u utorak i sve če biti rješeno.
Mi dođemu u utorak a ono iznenađenje, nemožete ju dobiti za kunu več je sada nova cjena i sa tarifom obitelj 500 i 12000 bodova ona vas dođe 1200kn.
Ko je tu lud do prije tjedan dana su se djelile za 1 kunu a sad odjenom 1200Kn !!
Samo napravim restore prije nego ga odnesem, tj. vratim na tmobile, i sve će biti uredu, jel to ziher?
Evo meni je iPhone isto vec 2 tjedna na servisu, pa me zanima koliko oni to dugo mogu drzat tamo, kako se to broji i di to uopce pise tih 15 dana?
Mene samo zanima da li netko zna gdje pise na njihovim stranicama da je rok 15 dana. Oni se mogu napravit mutavi i rec da kod njih traje 1 god i ja im nemogu nista... Hitno mi treba?
Ja imam užasnih problema s T-Mobile i servisom.
Sredinom prosinca sam primjetio mrtve pixele kako se progresivno pojavljuju na zaslonu. Odnio u T-centar, pokazao djelatniku, on je to vidio i rekao da servis traje oko 15 radnih dana jer se šalje u Mađarsku. Dali mi ono MDA sranje, užas od mobitela, radije sam koristio neku prastaru nokiju koju imam doma. Nakon manje od mjesec dana, zovu oni mene da dođem po uređaj. Kad ono - nije popravljen jer servis nije našao navedeni kvar. Ja upalim iPhone (pred istim likom pred kojimu sam i predao u T-centru) i naravno - mrtvi pixeli se vide iz aviona. Pošaljem pritužbu na servis, dobijem odbijenicu da neka ponovno odnesem iPhone u T-centar pa će ga oni slati u servis s napomenom (i ja ću opet biti mjesec dana bez moba!!!) Sad se natežem s T-mobileom da mi daju novi iPhone, šaljem pritužbe, tužakam ih na Agenciji za telekomunikacije, Potrošaču, čak sam poslao i email Apple Europe u Irskoj. Natežem se i oko toga da mi smanje pretplatu za to vrijeme jer nisam mogao koristiti pogodnosti koje proizlaze iz i300 tarife s onim MDA sranjem kojeg sam dobio kao zamjenski. Ma gamad T-mobileovska, a kad sam tek čuo zašto to tako rade iz izvora iz T-Mobile-a, smučilo mi se.
Koja laž! Van ga šalju samo ako je kvar na hardweru jer ga oni nemaju s čime popraviti ili zamjeniti, a za te gluposti što napišu da je restoran rade oni u zagrebu. Kvaka je u tome da ako ga šalju van nema šanse da ga dobiješ nazad u roku tih 15 radnih dana i onda ti moraju dati novi.
Meni su to isto napisali kada je došao sa servisa i on opet po starom šteko, krepavo i što sve nije, sve dok nije prije par dana skroz presto radit. I sada očekujem da će mi isto napraviti i napisati, "napravljen je restore uređaja i kvar nije utvrđen". E ako to napišu neznam ni sam šta ću napraviti.
Ispričavam se onda na krivim informacijama, izglada da nisam bio dobro upućen. Zanima me da li sada ako ustanove kvar na mom iphonu i ako mi kažu da mogu dobiti novi da li ja mogu uz određenu naknadu uzeti novi 3GS.
Ispričavam se onda na krivim informacijama, izglada da nisam bio dobro upućen. Zanima me da li sada ako ustanove kvar na mom iphonu i ako mi kažu da mogu dobiti novi da li ja mogu uz određenu naknadu uzeti novi 3GS.
ejla ekipa...evo mene u ovom topicu opet...1.6 sam dao mob na servis nakon 5 dana sam saznao da ću dobit novi aparat a još mi ga nisu poslali...šta da radim sa tim šupcima iz t-mobila?!?!?!