@juka28 Dobio si i zamjensku SIM karticu ili su ti dali neki adapter?
Dobiješ adapter. Inače, kod zamjenskih mobitela, 3G je najbolje što možete očekivati.
Meni su rekli da nedaju iphone za zamjenski uređaj i uvalili mi neki rozi lg
Ako govorimo o T-Mobileu onda moraš tražit zamjenski iPhone u voditelja T-Centra. Ne znam kako je kod VIP-a. Ali imaju ih 2-3 maksimalno tako da su ih možda već nekome dali.
pech said: @juka28 Dobio si i zamjensku SIM karticu ili su ti dali neki adapter?
iAnte said: Dobiješ adapter.
Evo nakon 7 radnih dana stigla mi je poruka od tmobile da je uređaj vraćen sa servisa i da ga mogu podici. Čini mi se se da ja jednini necu dobiti novi uređaj nakon što sam prijavio kvar sa home tipkom.
Ma to samo tako kažu. Ali bude new
big_mac said: Evo nakon 7 radnih dana stigla mi je poruka od tmobile da je uređaj vraćen sa servisa i da ga mogu podici. Čini mi se se da ja jednini necu dobiti novi uređaj nakon što sam prijavio kvar sa home tipkom.
Tak su i meni napisali, al onda me doceko novi. :D
Edge said: Tak su i meni napisali, al onda me doceko novi. :D
Uff onda super,bas si me razveselio :-D
Dakle ovi iz servisa su stvarno smradovi! Danas sam pokupio iphone u tcentru i mogu reci da nisu nista popravili! Prijavio sam kvar home tipke,klimanje stražnjeg stakla,katastrofa bateriju koja curi ko blesava i zagrijavanje baterije.Jasno se vidi da je iphone bio otvaran jer sada malo škripi na pritisak(valjda zato kaj ga nisu bas dobro zaljepili),home tipka je malo tvđa ali i dalje jako šteka i ne reagira kako treba na dvoklik.Napisali su da je baterija u redu i da je zagrijavanje u granicama normale što nije istina!Čim ga rabim duže od 2,3 minute počne se zagrijavat desna bočna strana i dio ispod kamere i to jako, a da ne pričam kada je uključen 3g ili lokacijske usluge.Baterija curi ko luda,a onaj postotak pada kao da su minute u pitanju.Najbitnija stvar koju sam primjetio je ta da su preko cijelog prednjeg stakla neke male crtice,male ogrebotine kao od brisanja.Kada sam ga davao na servis staklo je bilo cisto kao suza.Pogriješio sam kaj sam ga dao na servis 8 dana prije isteka garancije i baš sam si mislio da mi neće ništa popravit nego da ce mi samo vratit iphone kao da je sve u redu.Nisu mi niti produžili garanciju tak da se sad mogu je....
Evo ja sam poslao svoj 4S na garanciju zbog nenormalnog grijanja i curenja baterije.Posto je sad nova stranica na tmobile, kako se provjeri u kojoj fazi je reklamacija , kao sto se to prije moglo provjeriti ?
Ne moze se vise (bar ne trenutno). Dobit ces ga vjerovatno za 7 dana natrag
01-6188513 nazovi pa pitaj
Pa baksuz sam.Stavim mob da se prodaje reko ne treba mi , kad sutra dan mi skoro lice opece koliko se grije frajer :/. Nadam se da cu dobit novi ili ako ne, nek barem promjene bateriju.Jel se oni popravljaju ili ?
Ja sam nekidan dobio novi iPhone 4 samo zbog Home tipke sto je nekad radila, nekad ne. Tako da ces i ti vjerovatno dobiti
A dali popravljaju mobitele ili ? posto vidim da se salju u mobis , a u mobis nebi poslao kamen s nacrtanim brojevima. Nekako sam skeptican da ce oni to istestirati kako spada.
xulos said: A dali popravljaju mobitele ili ? posto vidim da se salju u mobis , a u mobis nebi poslao kamen s nacrtanim brojevima. Nekako sam skeptican da ce oni to istestirati kako spada.
Ovdje na forumu je bilo slucajeva da su neki dobili sa servira samo popravljen mob, tak da ti nitko ne moze jamcit da ces dobit novi, btw. pitanje je oce ti uopce priznati kvar.
Pa zato i kazem, mobis = Fail. Uvjeren sam da nece priznati jer ce snimati 10 sec s mobom i reci ma ne grije se ..
-
Cisto sumnjam da ce ti to priznati u jamstvo. A sto se tice otkljucavanja, ne otkljucavaju ga kad istekne jamstvo, nego kad tebi istekne ugovor.
Imam delikatan problem. Curi je naravno krepao home button, odnjela ga je na servis i dobila novi.Naravno izgubila je jamstveni list od tog novog iphonea a mob je star cirka 3 mj, dobiven iz mobisa jel . E sad najcudnija stvar je sto na appleovoj stranici pise da je garancija za taj novi mob istekla :S .Kako je to moguce ako je mob star i aktiviran prije 3-4 mj i dali ce mi priznati garanciju bez jamstva i racuna iako je mob novi ?Znam da se preko imei moze provjerit kad je mob izdan. zvao sam mobis rekli su posaljite no sto je za ocekivati ?
Sad sam provjerio, meni isto pise da iPhone nije vise osiguran jednogodisnjim jamstvom. Takodjer sam dobio novi u 9. mj. prosle godine.
"Our records indicate that your product is not covered under Apple's 1-year limited warranty or AppleCare Protection Plan for hardware repairs and service based on the estimated expiration date."
Al imam garantni list i dokaz da je bio u servisu, tak da nemam tih problema, al vjerujem da bi joj priznali garanciju na temelju imei-a, valjda oni imaju to u svojoj bazi :)
I kod mene tako pise, ali isto imam garanciju od t-mobile na kojemu lijepo pise novi datum.
Poslano u mobis, daj boze da uvaze garu bez jamstva :/
Stigao novi mob i nova garancija god dana :D