"icanic" said:Meni nista jos. evo sada cekam oko 60 dana vec i nista.
"megasvk" said:Ni kod mene nista, 50 dana je proslo... jucer me zove zenska iz t-mobila, kao dali ste vi taj i taj, dali imate iphone,
reko napokon, kaze ona zovem da vas obavjestim o pogodnostima iphone tarifnih modela ! WTF??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa neka netko kaze da t mobile nema smisla za humor...
"brunci" said:Ja sam svoj ostavila na popravak jer je crko jedan zvucnik...
"Shagrath06" said:ma taj iPhone je u banani - ekrani crkavaju, ne prima touch, te im baterije crkavaju, eksplodiraju ekrani - daleko je on od savršenog uređaja kako ga nazivaju Apple-ljupci. Svoj dugo čekam i nekak imam feeling da čak i kada ga dobijem sa servisa da će se opet nešto smrdat. Ovaj put se smrdao tako što je mirno ležao na mom stolu
"Dottore" said:[quote="brunci"]Ja sam svoj ostavila na popravak jer je crko jedan zvucnik...
"tornado" said:[quote="Dottore"][quote="brunci"]Ja sam svoj ostavila na popravak jer je crko jedan zvucnik...
"tornado" said:[quote="Shagrath06"]ma taj iPhone je u banani - ekrani crkavaju, ne prima touch, te im baterije crkavaju, eksplodiraju ekrani - daleko je on od savršenog uređaja kako ga nazivaju Apple-ljupci. Svoj dugo čekam i nekak imam feeling da čak i kada ga dobijem sa servisa da će se opet nešto smrdat. Ovaj put se smrdao tako što je mirno ležao na mom stolu
"Shagrath06" said:[quote="tornado"][quote="Shagrath06"]ma taj iPhone je u banani - ekrani crkavaju, ne prima touch, te im baterije crkavaju, eksplodiraju ekrani - daleko je on od savršenog uređaja kako ga nazivaju Apple-ljupci. Svoj dugo čekam i nekak imam feeling da čak i kada ga dobijem sa servisa da će se opet nešto smrdat. Ovaj put se smrdao tako što je mirno ležao na mom stolu
"Shagrath06" said:nakon koliko vremena otprilike t-mobileovci odgovore na žalbu?
ja bi njih prijavio državnom inspektoratu ali nemam jamstveni list kada su mi ga uzeli ovi u T-Centru kada sam im odnio svoj iPhone. ne znam što da radim, isplati li se zvati Potrošač?
Stvarno mi se to popelo sve na onu stvar pa namjeravam po njima udarit svim mogućim sredstvima, pa makar to i platio. Čak sam i razmišljao da nazovem neke novine pa da ispričam kak se T-Mobile ponaša prema korisnicima. A znate da novine briju na senzacionalizam i pljuvanje po svemu, jedva čekaju tako nešto.
"pech" said:Evo, da se pohvalim - i moj je stigao sa servisa nakon 2 mjeseca i 4 dana. Zamijenjen je za novi (vjerojatno refurb), ali ono što je jedini plus u svemu tome je garancija - nova, traje godinu dana
Rok za popravak proizvoda propisuje zastupnik ili proizviođač.
Isti taj rok je naveden u jamstvenom listu koji su Vam morali predati prilikom kupnje.
Ukoliko smatrate da ste zakinuti za svoja prava najbolje da podnesete pismenu prijavu Državnom Inspektoratu.