Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• TataSinke
  • jabuka_lover
  • Dr Beast
  • tr00pa
  • ecvis17
  • Nick
  • iLuka19
  • junior
  • wilijam23
  • judgedredd
  • OpiumTea
  • Keulana
  • Irencica
  • catus69
  • vojnikpero
  • denis_osijek
  • mojca
  • bubi
  • pero
  • Milkyinki

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
World of Goo
  • Preporuka, igra je totalna zarazaaaaa. Odličan zvuk i solidna grafika. Inače igra spada u žanr slagalica i zagonetki. :D Ja se rijetko igram ali ovo je totalno opuštajuće. Must play. ;)
    Post edited by Unknown User at 2009-12-30 17:47:44
  • 16 Komentara sorted by
  • inace moze se napisat i koja recenica vise o cemu se radi, za koje platforme je ima, jel free i tako... skidam pa cu probat...

pozz
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Pa platforme sve, a izmeđuostaloga i Mac. Radi se o logičkoj igri, slagalici. Imaš demo za skinuti, google majka :) a ni skupa nije nekih cca 20dolara.
  • Tri cetiri stazice, fora je... :)
  • Ako se ne varam Goo ima i za iPhone i mislim da je tek na tome pravi gust za igrati ;)
  • World of Goo na ajfonu.. vau :mrgreen:

Inace igra je super :geek:
  • Na Wii-ju je zakon :)))
    Admin
  • igra je prezakon!!! šteta šta je samo dostupan chapter 1 u demo verziji. al stvarno je predobra!!!
  • Pa nije skupa igra, 19,95 $. A fakat opravda svaki uloženi dolar. Rijetko da baš kupim igru, ali ovu sam morao nakon odigranog demoa. :)
  • prije par mj. je bila spomenuta na jabučnjaku i tada je bila besplatna,prošli smo ju u 2dana, prezarazna je čak se isplati dati 20$ za nju
  • Igra je stvarno fantastična i po mojoj procjeni vrijedi i više od $20. Nakon što sam odigrao demo, odmah sam kupio punu verziju i uživao tjedan dana dok ju nisam prešao. Kad bi ovako kvalitetni naslovi bili češći na Macu, vjerujem da bi ljudima bilo puno lakše posegnuti u novčanik i nagraditi autore. Ovi su to definitivno zaslužili. :)
  • Nadam se da ste pratili Sign Paintera. Bilo bi super da nam autori ove igre prirede još poneku ovakvu ili sličnu igru.
  • evo, tu je puno proslo od zadnjeg posta, al moram ovo napisat..world of goo je preeej****na igra :D igram vech tri sata u komadu i nikak da se maknem :geek: :mrgreen:
    Jedan potpis.
  • "ilood" said:
    evo, tu je puno proslo od zadnjeg posta, al moram ovo napisat..world of goo je preeej****na igra :D igram vech tri sata u komadu i nikak da se maknem :geek: :mrgreen:

Nemoj toliko puno u komadu igrati, prebrzo ćeš je završiti.
    Doziraj, malo po malo. :D

Kad završiš igru možeš početi igrati Machinarium. ;) :D
  • toga me i strah..poceo sam jucer navecer, danas sam zavrsio chapter 1 ili season 1, kak god..i jos su samo tri :( sad par dana pauze (ako uspijem odolit) :mrgreen: :mrgreen: a machinarium je nesto slicno il?
    Jedan potpis.
  • Avantura smještena u jedan lijepi svijet. Demo možeš odigrati online bez instalacije ili registracije.

Inače, nadam se da će izaći nastavak World of Goo igre ili barem neka indie developeri rade ovakve i slične igre. :)
  • probao sam taj machinarium, super je igra! bas takvu avanturu sam trazio..trazio prvo broken sword, al ne mogu nigdje nac, mislim da nije ni radjen za mac os, ili?
    Jedan potpis.