imam problem iphone 3 gs mi je pao u wc školjku...nezz ni ja kak je uspioo i ne radi jedna jedina tipka...jel se to iplati dat popravit...:S
"zoran25" said:Meni je takođe sinoć pao dok sam bio u gradu, ali srećom imam Vaja case pa ni ogrebotine
"stjepan" said:heh, kad sam htjeo kupit case, reko sam si da "neće meni nikad past"... lol
inaće, pogledao sam malo sa povečalom na to, i 99% sam siguran da je prašina... slikao sam digitalcem, al je dotični čini se krepao, pa ak proradi budem stavio fotke...
"stjepan" said:Bok svima...
Jučer, na petak 13., prigodno, mi je iphone pao na pod, i, iako nije prvi put, ovaj put se nešto dogodilo s ekranom... Pun je nekakvih bijelih točkica, dosta sitnih i dvije veče... Pretpostavljam da su to mrtvi pixeli, iako meni to izgleda kao da je prašina nekako dospjela unutra. E sad me zanima, pošto je iPhone kupljen u T-Mobile-u, ima garanciju i sve to... Ima li načina da ga oni zamjene, ili mi garancija zbog padova više ne vrijedi? (drugih tragova da je pao nema, osim tih točkica po ekranu) Ako ne, radi li netko zamjenu ekrana, i po kojoj cijeni?
Pozz
"stjepan" said:heh... idući petak 13. mob ne koristim...![]()
...
"DjBeNI" said:Ah, ja sam se pomirio s cinjenicom da mi je zrno prasine u 3gs-u
"Danci" said:Probaj drzat home i power tipku dok se ne restarta imao sam sličan problem.
"DjBeNI" said:Hm...posalji poruku Tomm-u sa foruma...On ce ti sve objasnit...
Pretpostavljam da je to 3g...i nz bas koliko se isplati to popravljat...Sorry zbog pesimizma...
ifKa said: imam problem iphone 3 gs mi je pao u wc školjku...nezz ni ja kak je uspioo i ne radi jedna jedina tipka...jel se to iplati dat popravit...:S
ako ga budes nosio na popravak, nemoj reci gdje ti je pao, nece ti ga niko popravit ;)
http://www.ky3.com/features/food/sns-viral-video-man-drops-phone-toilet,0,85581.htmlstory