Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• mate
  • triska
  • C R O W
  • giove
  • maki1
  • Skorpio
  • wilijam
  • Mladen1961
  • sara
  • jarloni
  • dardam
  • vjeko
  • xbubbakx
  • weiss
  • mackkris
  • Boro
  • theoblak
  • ante08
  • Vedo
  • selma

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koje igre igrate?
  • Evo ovako, mene zanima sta vi igrate, ako igrate, na OSX-u?

Ja igram NFS: Underground 2 vecinu vremena, ostalo je Worms 3D i World of Goo (nekad)
    Post edited by Unknown User at 2009-03-16 10:56:32
  • 33 Komentara sorted by
  • Neigram igrice... :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Nisam ni ja jedno vrijeme al nfs mi je odlican za zaigrat kad mi je dosadno :mrgreen:

Za OS X bar ima igara :mrgreen:
  • Nema se vremena za igrat igre :) .. uživaj dok možeš :D
  • digod kad triba ubit po ure bacin na quake wars ili quake 3 ,istu ako se skupi ekipa za lan party,
  • Ja ponekad na Dotu bacim (amaterski čisto, pošto pretpostavljam da tu ima profića :-) ), ali najviše igram Enigmo 2...predobra mi je igrica....
  • COD2 u OS X i LFS u XP :)
  • LFS? Kao Live For Speed? :mrgreen:
  • Ne, Linux From Scratch.... xD
  • World of Goo..taman mi dođe ok za opuštanje..
  • "schlupi" said:
    LFS? Kao Live For Speed? :mrgreen:

Jeste 8-)
  • IGRAM : World of Goo

ŽELJNO IŠČEKUJEM : Diablo III
  • Imam je :mrgreen: Original ;)
  • Hmmm... Ne igram bas igre. Mozda katkad The Sims 2 sa silnim dodacima. Ali, vise sam na Nintendu DS Lite. :) :mrgreen:
  • "Iwaa" said:
    Mozda katkad The Sims 2 sa silnim dodacima...

A Wall·E? :mrgreen:
  • Njega nemam na računalu. Nego samo na Nintendu :)
    Ali, bih trebala i njega uskoro dobiti :)
  • Europa universalis: Rome - Vae Victis :geek: :geek: :geek:
    Admin
  • Danas napravija sve šta se napravit da u FlatOut 2, bilo je jako zabavno.
  • spore :mrgreen:
  • Da ne otvaram temu... a prica se o igricama, neigram bas previse igrice, volim odigrat nekad Wormse onak iz zajebancije, ali zanimalo me da li zna netko da li ima za MAC OS X nesto kao The Incredible Machine.. to je dosta stara igrica, ali fora. Slicna enigmu ali se ne pretace voda vec se gradi Mašina... hehe :D

http://www2.worldvillage.com/wv/gamezone/images/scrnshot/machine2.gif
  • "Rayno1" said:
    Da ne otvaram temu... a prica se o igricama, neigram bas previse igrice, volim odigrat nekad Wormse onak iz zajebancije, ali zanimalo me da li zna netko da li ima za MAC OS X nesto kao The Incredible Machine.. to je dosta stara igrica, ali fora. Slicna enigmu ali se ne pretace voda vec se gradi Mašina... hehe :D

Pogledaj http://www.crazy-machines.com/
  • Par mjeseci godišnje vratim se malo na WoW a inače samo PS3, trenutno Resistance 2 :D
     iMac | iPad | iPhone
  • Ja se isto igram samo na PS3, evo prekjucer stigao Killzone 2 ;)
  • "Dottore" said:
    Par mjeseci godišnje vratim se malo na WoW a inače samo PS3, trenutno Resistance 2 :D

o.O another wow addict :)
  • Ja se ništ ne igram :/

Sad skužio da PS2 doma stoji prašnjav pa geldam da si spojim na telku za razonodu ili ne...

A zadnje sam igrao punih 25 minuta Wall - e :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Jednu jedinu već godinama (od 2004.)

Online MMORPG space FPS: www.vendetta-online.com

Ekipa je genijalna, a sama igra je jedini pravi SF MMORPG za Mac.
  • sada kada sam ovo procitao, jako me zapala zelja za NFS i COD ali najvise sto sam ikada picio je Diablo II......isto jedva cekam Diablo III :twisted: ...... trajat ce dok se decki iz Blizzarda naparuse s ostalim igricama :evil:
  • "Baal" said:
    sada kada sam ovo procitao, jako me zapala zelja za NFS i COD ali najvise sto sam ikada picio je Diablo II......isto jedva cekam Diablo III :twisted: ...... trajat ce dok se decki iz Blizzarda naparuse s ostalim igricama :evil:

DIJABLOoooooo 3 trn u oku već godinama :( samo da ne završi kao Duke Nukem 3D
  • "Luka" said:
    DIJABLOoooooo 3 trn u oku već godinama :( samo da ne završi kao Duke Nukem 3D

Ma ne to govorit! :shock:

Diablo III ce nam bit poklon za bozic....oce 100%, reko mi frend koji ima frenda koji je wow gm koji pozna lika kojii ma frenda koji radi u blizzardu koji zna jednog njihovog programera koji radi na starcraftu i na facebooku je frend s likom koji radi na diablu III, stvarno ne lazem! :D
  • "ficho" said:
    [quote="Luka"]DIJABLOoooooo 3 trn u oku već godinama :( samo da ne završi kao Duke Nukem 3D

Diablo III ce nam bit poklon za bozic....oce 100%, reko mi frend koji ima frenda koji je wow gm koji pozna lika kojii ma frenda koji radi u blizzardu koji zna jednog njihovog programera koji radi na starcraftu i na facebooku je frend s likom koji radi na diablu III, stvarno ne lazem! :D[/quote]

ROTFLMGU
  • "ficho" said:
    [quote="Luka"]DIJABLOoooooo 3 trn u oku već godinama :( samo da ne završi kao Duke Nukem 3D

Diablo III ce nam bit poklon za bozic....oce 100%, reko mi frend koji ima frenda koji je wow gm koji pozna lika kojii ma frenda koji radi u blizzardu koji zna jednog njihovog programera koji radi na starcraftu i na facebooku je frend s likom koji radi na diablu III, stvarno ne lazem! :D[/quote]

mahawhwhahwaaa vidim da znaš i sam wow proceduru :)
  • Zivi bili pa vidjeli....... ;)

Bilo bi jako glupo da je zeznu, ono sto sam vidio kao najavu izgleda super.... no vrjeme ce reci
  • "Baal" said:
    Zivi bili pa vidjeli....... ;)

Bilo bi jako glupo da je zeznu, ono sto sam vidio kao najavu izgleda super.... no vrjeme ce reci

Demo izgleda zaista impresivno, ali trebao je izaći ODAVNO... :(((

Eh prokletstvo da nije propao Black Isle .. bilo bi i drugih naslova za igrati :)
  • "Luka" said:
    [quote="Baal"]Zivi bili pa vidjeli....... ;)

Demo izgleda zaista impresivno, ali trebao je izaći ODAVNO... :(((

Eh prokletstvo da nije propao Black Isle .. bilo bi i drugih naslova za igrati :)[/quote]

Da naravno da je trebao izači prije ali su skužili da što duže drže ostale igre koje su imali u planu da narokavaju WC i to na accountima battle.net... a nadam se da nije istina ono što sam čuo da je dosta ekipe koje je radila na starom Diablu otišla iz Blizzarda.... demo izgleda odlično ;)