Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• ameliepoulain
  • Boro
  • Purger155
  • brunci
  • duk
  • zastoto
  • violetta
  • cvitko
  • HaBo
  • macaksb
  • neo123
  • Mafija
  • iPekica
  • Pandurantt
  • Skorpio
  • A7ibaba
  • TonySoprano
  • MoschuS
  • tequilla_HR
  • Darian

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ubacivanje prevoda u film na iod Touch
  • Da li postoji mogucnost da se ubaci prevod u film i da se tako pusta preko iPod Touch-a? Izvinjavam se ako je o ovome vec bilo reci, ali nisam uspeo da pronadjem. Gledao sam nekoliko domacih filmova i zvuk u slusalicama je stvarno extra. Inace, za konvertovanje iz bilo kog formata u mp4 koristim 4U MP4 Video Converter, stavrno jer odlican, preporucujem ga svima
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 20:56:11
  • 11 Komentara sorted by
  • iskreno nisam neki strucnjak u tom podrucju ali mislim da je jedini nacin da prekodiras film i istovremeno naljepis titl u njega...kao dvd-i radjeni od divx-a
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Nisam još probao ali sam pročitao negdje da ako pokreneš film u quicktime-u sa titlovima i onda ga snimiš da se titlovi usnime u film...pa bi ti to moglo biti jedno od riješenja ako ti se da probat
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • ako je film dvd onda koristi dvd fab. on pretvori dvd u mp4 i ako hoces s prijevodom
  • Da, kad prkodiraš recimo divx sa quicktimeom, a quicktime ti prikazuje titlove vidjet ćeš ih i na ipod/iphoneu
  • Staru foru s Quicktime-om (sa instaliranim Perian pluginom) je netko probao, i rekao da radi (iako ne rade hrvatski dijakritički znakovi), ali mislim da se ista stvar korištenjem programa HandBrake (u njemu odabrati profil za kodiranje iPhone videa i ukljuciti ubacivanje titlova u sliku), samo sto bi s HandBrake-om trebala raditi hrvatska slova (ova zadnja metoda je moja preporuka (a i jedini izbor) ako konvertiras DVD filmove, a ako kodiras DiVX filmove sa vanjskim .sub ili .srt titlovima onda je jedini izbor Quicktime + Perian).

Pozdrav!
  • Hvala svima na savetima, skinuo sam hrpu programa, ali nisam uspeo nista da uradim. Ako je to neko vec radio, voleo bih da mi objasni step-by-step.
  • evo ja sam naso jedan jako koristan program za ripanje , ripa iz svega u svasta :D strasan program , mozes titlove stavljat ,rezoluciju mjenjat , ma sveee ludilo cisto , zove se total video converter
  • Išao sam malo proguglati da vidim šta se nudi za quicktime i srt.
    Našao sam i probao srt quicktime component.
    Radi savršeno kad eksportiraš iz QT-a za iPhone cellular.
    Nisam naletio na problem sa našim slovima (čćžšđ) iako je to do enkodiranja teksta onoga koji je radio prijevod pa se uvijek može probati staviti neki drugi srt.
  • "Finchy" said:
    evo ja sam naso jedan jako koristan program za ripanje , ripa iz svega u svasta :D strasan program , mozes titlove stavljat ,rezoluciju mjenjat , ma sveee ludilo cisto , zove se total video converter

Može pomoć....skinuo sam ovaj total video conventer i radi super jednostavno sve i svašta ali mi stavlja hijeroglife na naše znakove.Kako da to riješim?
    Radim u Windowsima.
    Pozdrav
    Sve za mobitel.................http://shop.gsm-electronic.hr
  • najbitnije ti je kod takvih novertiranja da ime film i titlova bude jednako imam ja jedan dobar conveter čak sam ga stavio tu napravio tutorial

evo ti link viewtopic.php?f=8&t=3436&st=0&sk=t&sd=a&start=10

zadnji post pa uživaj

ako želiš conveter javi mi se na pm da ti dam link
  • Ma složio sam, na kompu mi je postavljen engleski zbog nekih softvera pa sam probao na drugom kompu i konvertirao sam bez problema. Daj pošalji taj tvoj na mail da probam kak radi.
    pozdrav
    Sve za mobitel.................http://shop.gsm-electronic.hr