ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Sviđa mi se i kupio bih ga jer mi takvo što treba, no ne vjerujem da će to izaći na ljeto... Uostalom rekao je Stevo da ih to tržište ne zanima.
Sviđa mi se i kupio bih ga jer mi takvo što treba, no ne vjerujem da će to izaći na ljeto... Uostalom rekao je Stevo da ih to tržište ne zanima.
Ma ja mislim da ce ga izbacit, mozda ne u tom obliku, ali definitivno ce nesto napraviti po tom pitanju.
Moje misljenje je da ce toliko poboljsati iPhone u 3. reinkarnaciji da ce biti nesto izmedu danasnjeg iPhona, i danasnjih netbookova/tableta!!
Ma ja mislim da ce ga izbacit, mozda ne u tom obliku, ali definitivno ce nesto napraviti po tom pitanju.
Moje misljenje je da ce toliko poboljsati iPhone u 3. reinkarnaciji da ce biti nesto izmedu danasnjeg iPhona, i danasnjih netbookova/tableta!!
Hmmm, moglo bi biti nesto
"Wintek will provide the touch-screen display which Quanta will manufacture into an Apple netbook as early as the second half of the year. The only new bit of information is the screen size said to be between 9.7 and 10-inches."
BTW Leko na osnovi kojih informacija tvrdis da ce biti?
pitaj majstora
![]()
Cintiq 21
možda modbook, al njemu se ne okreće ekran, fiksiran je