"vanja" said:Ma uzas, kao Sony izgleda sad
"rene3" said:VoiceOver-dali je moguce da to dodje i na iPod druge generacije (updait)? jer to je samo stvar softwera?
"rene3" said:VoiceOver-dali je moguce da to dodje i na iPod druge generacije (updait)? jer to je samo stvar softwera?
"planta" said:pederi, rade ih sve manje da ih je lakse izgubit pa da moras novog kupit.. xD
"Darko Kontin" said:Danas su oredstavljene nove slušalice od jedne firme koju su shuffle 3 kompatabilne. Također i adapter je u pripremi pa uz malo (valjda) nadoplatu ni to više neće biti neki argument da se druge slušalice po volji ne mogu koristiti
Ja bi se jedan
"ficho" said:.... I samo jednu stvar mislim da bi mijenjo na njemu, tj. dodao mu. Kao sto je shuffle prve generacije imao ugraden usb konektor... ...
"ipastrovic" said:[quote="ficho"].... I samo jednu stvar mislim da bi mijenjo na njemu, tj. dodao mu. Kao sto je shuffle prve generacije imao ugraden usb konektor... ...
"ficho" said:Al daj pogledaj kolki je...kako bi ti to dizajnirala?
"Darko Kontin" said:Zašto nebi mogao koristiti bilo koje slušalice sa onim nastavkom koji ide između njih i Shufflea i na kojem stoje sve funkcijski gumbi?
"minime" said:Pa zasto tako rezonujes, sa konja na magarca?
Kako sam ja skontao shuffle je odlicna solucija za ljude koji se bave sportom tipa joging, teretana..... i tu bas i nije iPhone pozeljan cak je bas i suvisan!