Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• independent
  • C R O W
  • th3ana
  • this charming man
  • vzahirovic
  • skorpyon
  • tomislav10
  • tome0330
  • Tomek
  • Jonny018
  • e_FotografijaHr
  • luxx
  • Wikiboo4
  • Andy_Boy
  • smile
  • Nothing

Tko je online (2)

iTunes 8.1 + Remote 2.1
  • Evo nam novog iTunesa s podrskom za iPod shuffle 3rd gen i jos par novosti kao sto su genius za filmove i iTunes DJ koji zamjenjuje dosadasnji party shuffle.

Ono sto mi je najzanimljivije je mogucnost da se unutar iTunes DJ-a dozvoli vasim gostima koji imaju iPhone ili iPod touch i spoje se na vas kucni wireless, da sami biraju koje ce pjesme sljedece svirat u mixu ili ako ih ima vise, da glasaju :) Ovo cemo svakako isprobat na MacPivi u subotu ;)

A sad brzo na software update na Macu i updates u AppStoreu! :D
    Post edited by Unknown User at 2009-03-12 14:12:58
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • 17 Komentara sorted by
  • Ova DJ opcija je super :). Samo će trebati duže dok zaživi
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

Ova DJ opcija je super :). Samo će trebati duže dok zaživi

Kako to mislis?
  • said:

said:

Ova DJ opcija je super :). Samo će trebati duže dok zaživi

Kako to mislis?

Dok se počne koristiti.. OK je, ali nema smisla kad jedan ili dvoje ima iPhone, ova opcija mi se čini korisna za 5-10 i više korisnika.
  • Dobro, to s glasanjem nema smisla jos osim na PacPivi... :D ali mi je svejedno draze da kad netko dode s iPhoneom il touchem kod mene, da mi ne dira Mac nego izvadi ciglu iz dzepa i odabere si pjesmu, bez da se moraju parirat remote i library :)
  • said:

Dobro, to s glasanjem nema smisla jos osim na PacPivi... :D ali mi je svejedno draze da kad netko dode s iPhoneom il touchem kod mene, da mi ne dira Mac nego izvadi ciglu iz dzepa i odabere si pjesmu, bez da se moraju parirat remote i library :)

Tako je ... pogotovo neko s masnim prstima da dira po mom bijelom MB... :twisted:

Budem kupio es jedan iPhone pa nek si bira pjesmu... hehe To ce bit universal remote... :D Svida mi se ta stvar...
  • said:

Budem kupio es jedan iPhone pa nek si bira pjesmu... hehe To ce bit universal remote... :D

:mrgreen:

Btw igram se s tim jos uvijek i stvarno je super napravljeno. Ne moze ti prekinut pjesmu koja svira, al moze pogledat recimo njen info i genius prijedloge pjesama koji idu uz nju... ma zakon je, jedva cekam MacPivu :D
  • E, moramo napravit neki iPhone/iPod touch party. Donesemo jednog Maca s veliki iTunes Libraryem, nabavimo neko dobro ozvucenje i wireless router (bilo koji AirPort osim Expressa jer on prima samo 10 uredaja) i da vidimo kako ce izgledat party kad na kojem su svi gosti DJi :mrgreen:
  • to ce bit fajt samo takav... :lol:
  • Odlično mi zvuči ova DJ opcija. Da bar to neke naše birtije uvedu, tako da je muzika kako ju narod odredi, a ne neki "kvazi" DJ koji nas obično više siluje muzikom nego nešto drugo :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • said:

Odlično mi zvuči ova DJ opcija. Da bar to neke naše birtije uvedu, tako da je muzika kako ju narod odredi, a ne neki "kvazi" DJ koji nas obično više siluje muzikom nego nešto drugo :)

Odjednom mi se otvaranje birtije uopce ne cini kao losa ideja :) Stavim 1 iMac koji bi mogo sluzit i ko blagajna, AirPort Extreme i za svakim stolom 1 iPod touch na nekom stalku s kojeg se ne moze skinut ili s onim kabelom ko sto imaju po ducanima :)

Koje bi to geek-okupljaliste bile. E da, i naravno, neki veliki okrugli stol za MacPive i MacKave... Idem se ispisat s faxa i trazit starog da mi posudi pare za otvorit birtiju, brb :D
  • Haha, a ništa trebam otvorit beach bar tu na moru pa imat dane cro mac-ovaca, big summer itunes meeting :D
    iMac 21,5
    iPhone 4
    macbook pro 13'
  • said:

Haha, a ništa trebam otvorit beach bar tu na moru pa imat dane cro mac-ovaca, big summer itunes meeting :D

To to, kad otvaras? :)
  • E sad postoji kvaka: jedan frend Slovenac me nagovara da nađem lokaciju i otvorim obrt na svoje ime a on će uložit u infrastrukturu pa da radimo. Čovjek para ima, to pouzdano znam. Ja sam se malo i raspitivao za lokaciju pa čekam odgovore. Slovenski kapital u Hrvatskoj, hehehe... :D
    iMac 21,5
    iPhone 4
    macbook pro 13'
  • Sve dok nije slovenska muzika, ja sam za :D
  • Ma neće bit slovenska mjuza sigurno, al teško je ubost lokaciju i sve dozvole... :)
    iMac 21,5
    iPhone 4
    macbook pro 13'
  • Ja imam kafić i lijepo je uređen i idealan za ovo... samo lokacije je smola skroz... ljudi nema i sl. Ali tako nešt u nekom večem gradu (Zagreb, Rijeka, Split, ...) otvorit bi stvarno moglo bit hit okupljalište
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Joooj, prste mi ideje oko ovoga, stvarno cu razgovarat sa starim kad bude dobre volje :)