ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Imam malu primjedbu.
Wtf radi reklama za Mac Pivu tamo i to na prvom mjestu? Odvraca paznju od primarne namjene sajta?
Malo neozbiljno.
Reklama za neprofitno okupljanje MacKorisnika na kojem smo se dogovorili da cemo raspravit o ovom siteu i cijeloj pobuni, uuuuuuuuu. Stvarno, daj se saberi malo.
Uostalom, imas u drugoj temi na ovom forumu dogovore...Sve piše na flyeru, a ako vas zanima više ili imate pitanja, klik na flyer vodi vas na službenu temu na MacKorisnik forumu Dođite u Varaždin u subotu i podijelite svoja neugodna Apple-u-Hrvatskoj iskustva ili jednostavno popričajte s ostalim MacKorisnicima o bilo kojoj drugoj temi. Ako imate FaceBook, možete i potvrditi svoj dolazak na ovaj event. Vidimo se
Danas sam konacno odlucio kupiti novi unibody MacBook, sakupio 10.000 i
kusur kn ustedjevine u cashu, stavio ih u kovertu, kovertu u dzep i put
prema Apple trgovini u centru (Zagreb, preko puta Importanne galerije).
Ulazim, odmah sa vrata kazem: kupujem MacBook! Sve super... ali ako je
ikako moguce upaliti racunalo prije kupnje, cisto da se uvjerim da je
ispravan, da nema mrtvih piksela na ekranu i tako to...
E, tada su nastupili problemi i pozvana je sefica koja mi je uljudno
objasnila da ako upalim racunalo, morat ce se instalirati operativni
sustav... da je tolerancija na mrtve piksele 8 komada na vise i da je
njima (ovo je narocito zanimljiv dio) naime vrlo tesko, zpravo nemoguce
prodati "otvoreni kompjuter".
Znaci, bolje zajebati kupca, nego mozda kasnije "prodavati otvoreni
kompjuter"...
Ispada kao da sam ih dosao moliti za kredit, ili da mi zaposle necaka, a
ne im napraviti 10.500kn prometa!!
Iskreno receno, toliku dozu "uljudne" bahatosti nisam dozivio jos od
ratnih dana i pretvorbe, kad je hardver vrijedio zlata i kad su trgovci
morali biti bahate svinje da bi prezivjeli...
A da ne kazem da ne pamtim kad je neki trgovac prakticki ODBIO lovu
pred nosom! Do sada imao sve sama dobra iskustva kod kupovine uredjaja
sa LCD-om, ukljucujuci laptope, monitore, - sve sam imao priliku
isprobati, pa i odbiti ako ne valja. Prije 7 godina sam uzeo digitalni
fotoaparat koji je imao 3 mrtva piksela na sredini senzora i kojeg su mi
zamijenili bez obzira na ikakve teorije tolerancije. Aparat dan danas
radi savrseno.
Svaka cast Appleu na navodnoj fenomenalnoj korisnickoj podrsci u
bijelome svijetu, ali brdovit je ovaj nas Balkan, brdovit...
MacBook naravno, nisam uzeo. Lovu cu potrositi negdje drugdje, a o
novom laptopu cu jos malo razmisliti. U Hrvatske Apple trgovine vise
necu nogom krociti.
E to je tuzna prica, covjek sav sretan ide kupit nesto skoro pa savrseno, i onda to sve padne u vodu!!!
Treba nać lika, da se napravi članak na trulajabuka.com!
...a bojim se da nije istina da na tako malom LCDu može biti 8 mrtvih pixela da se ne uvaži reklamacija.
Broj ovisi o veličini displaya a za 13 inčni bi on bio 1-2 max.
Nekad !
Dok sam radio na prodaji TV,Hi-Fi,Video,Car audio, kupac je platio uređaj koji je odabrao i pred njim se aparat otpakirao,isprobao uz ev. objašnjenje o rukovanju i nazad zapakirao.
Uvijek je bio izdan ispravan aparat, na taj način.Prilikom isporuke na adresu poštom/željeznicom slao se original zapakiran, neotvaran, osim ako kupac nije tražio da aparat prije isporuke isprobamo.
Zato mislim da je u krivu ako želi otvoriti novi aparat i ev. ga ne kupiti.Postoje izložbeni primjerci za te stvari i ako se odluči za kupnju, plati i novi uređaj može otvoriti i isprobati, da li je ispravan.
Ovo sve drugo ne bih ni komentirao, jer ima i bolesnih zahtjeva, pa da ne bi bilo pogođenih. Pozdrav !
Plati... ako ne radi dobijes novi, rok je 8 (30) dana sluzbeno, i uvijek ces istjerat pravdu...
Plati... ako ne radi dobijes novi, rok je 8 (30) dana sluzbeno, i uvijek ces istjerat pravdu...
Ja sam poucen iskustvom da u vecini slucajeva *neces* istjerati pravdu. Vikat ces, prijetit ces se itd i *eventualno* ces nesto postici, a obicno si proslijedjen u servis. Kada je vec prodavacu novac u dzepu, nisi mu interesantan. Zapravo, pitam se u HR jesi li im interesantan ako i zelis nesto kupiti
[
ZNas i sam kada palis Mac-a da se trebaju upisivat neki podatci, imas wellcome screen i da nepricam dalje... kada bi ga sljedeci put upali sta bi docekao... hmmm.. nemozes sve SVAKOME upaliti.. Plati... ako ne radi dobijes novi, rok je 8 (30) dana sluzbeno, i uvijek ces istjerat pravdu...
Pa nekad dignu frisku instalaciju OS-a. Za taj ceh koji naplacuju po svakoj masini, nece im ruka otpasti.
[
ZNas i sam kada palis Mac-a da se trebaju upisivat neki podatci, imas wellcome screen i da nepricam dalje... kada bi ga sljedeci put upali sta bi docekao... hmmm.. nemozes sve SVAKOME upaliti.. Plati... ako ne radi dobijes novi, rok je 8 (30) dana sluzbeno, i uvijek ces istjerat pravdu...
Treba vidjeti sto se desi ako ga nakon welcome screena ugasis i ponovo upalis bez da si ista upisivao.
Znaci ponovi se welcome screen kao da ga nikad nisi upalio? Onda sta kenjaju
Znaci ponovi se welcome screen kao da ga nikad nisi upalio? Onda sta kenjaju
Mada meni nikad nije palo na pamet da bi neki novi uredaj koju kupujem moga biti neispravan, a i ako bude, pa libo me taki, imam garanciju nek ga slazu, daju novi bilo sta, to je njihov problem!
Pa neka je tako, svakih mjesec-dva da je novi škandal
Ako je prečesto, uđe u kolotečinu i onda to više niej to
Eto nakon male pauze od 2 mjeseca nove pricice da vam uljepsa ovaj tmurni dan
"Zakaj ja ne volim PowerCom" by Marin Ostojic
Usput vas sve opet molim ako imate kakvih iskustava da ih podjelite s ostalima, jer ja ne mogu izmisljat price, pogotovo sad u doba ispita na faxu