"ipastrovic" said:ovo znaci da je novi iphone gotov, ili se vec zna kako ce izgeldat i koje ce specs imat, jer sam siguran da nisu razvili novi os prije novog hw, znaci ubrzo ce
"Darko Kontin" said:Ma oni ovo koriste da nam napokon funkcinalni multitasking prikažu... i tako zeznu Palm Pre prije izlaska jer neće ljudi masovno prelazit na njega ako vide da će to i iPhone za mjesec/dva dobit. Ali to je moje wishful razmišljanje
"Luka" said:O bome momci iznenaditi ćete se... palm ima puno više od multitaskinga u rukavu
"Srdjo" said:nadam se da ce ovaj softver dovesti puno novina,a ne samo da bude security i stability
"john_st" said:super vijesti!
al mene zanima zašto su novosti uvijek utorkom? jel taj dan u tjednu ima neko posebno značenje za Apple ili je to zato što je ponedjeljak prvi radni dan pa ljudi moraju pohvatat novosti od vikenda pa tek u utorak mogu percipirati ove krucijalne novosti?
"Srdjo" said:pih,pa ja sam mislio da ce isti dan biti dostupan za download,zar to nije svrha eventa? PA nece nam sad nesto prezentovat i ostavit da balimo,sad sam se razocarao..
"Srdjo" said:pih,pa ja sam mislio da ce isti dan biti dostupan za download,zar to nije svrha eventa? PA nece nam sad nesto prezentovat i ostavit da balimo,sad sam se razocarao..
"Darko Kontin" said:E da, sad se sjetio, moguče da bude u ovom firmwareu i ugrađena opcija da se iPhone kao modem može oristiti. Barem se je prije tako nešt zujalo da bi to AT&T uveo. Pa ćemo vidjet. Ako je tako moguće da ćemo i prije release OS trojke vidjet nego izlazak novog iPhonea
"Darko Kontin" said:E da, sad se sjetio, moguče da bude u ovom firmwareu i ugrađena opcija da se iPhone kao modem može oristiti. Barem se je prije tako nešt zujalo da bi to AT&T uveo. Pa ćemo vidjet. Ako je tako moguće da ćemo i prije release OS trojke vidjet nego izlazak novog iPhonea
"Buffy" said:ajd nek netko napise ovdje sto ima novo za one koji nisu pratili
MMS!? c/p!? nesto trece, cetvrto!?![]()
![]()
"vanja" said:super revolucija s developerske
"vanja" said:Super evolucija s korisnicke perspektive i super revolucija s developerske
"ficho" said:Mislim da je bolje pitanje zasto si kupio mobitel koji nema ono sto ti "treba".