"performita" said:Evo potvrđeno...
http://i.gizmodo.com/5170797/confirmed- ... e=true&s=x
Neće dakle biti baš tako lako koristiti sluše od drugih proizvođača, barem ne isprva...
"rope" said:Djeco, ovaj Shuffle je PROMAŠAJ.
Dizajnerski je nezanimljiv, a ergonomski katastrofa. Jeste vidjeli onu tablicu s popisom kontrola?
Shuffle 2nd gen je apsolutno savršenstvo dizajna i funkcionalnosti i ne vidim nikakvu potrebu za mijenjanjem.
Ja jako jako jako volim ovaj kocept mp3 playera, no s ovim su se stvarno malo ukakili.
"Darko Kontin" said:Ja neja bi ga jako htio... samo mi trenutno ne treba pa si ne mogu trošak opravdat
"rene3" said:ali na svakom brzo relativno potrgam slušalice, jer su slušalice "potrošni" materijal... i to me ZABRINJAVA dosta!
"schlupi" said:A i zahtijevanje licence = skuplje slusalice kojih ce biti malo
"ficho" said:[quote="schlupi"]A i zahtijevanje licence = skuplje slusalice kojih ce biti malo
"schlupi" said:U pravu si za obje tvrdnje, ali neznam tko ce kupiti Apple In-Ear slusalice nakon sto se pokidaju (mozda prvi put da, ali drugi sumnjam...)
"ficho" said:Od kako ne kupujem slusalice na placu (jedno 12-13 godina), promijenio sam ih troje, i to samo zato sto sam naso neke koje mi se vise svidaju, a ne zato sto su se strgale. Tj. ove zadnje sam kupio samo zato sto mi stare sennheiserice nisu imale mikrofon, a on mi treba na iPhoneu.
"rene3" said:tko ima za Poeschea ima i za njegovo održavanje
"ficho" said:[quote="rene3"]tko ima za Poeschea ima i za njegovo održavanje
Al ako nemas para, a ides kupovat novi shuffle umjesto neke plasticne kopije za 20 kn, onda si stvarno blesav.
"Rayno1" said:Meni ovo neide u glavu...Al ako nemas para, a ides kupovat novi shuffle umjesto neke plasticne kopije za 20 kn, onda si stvarno blesav.
nisi blesav nego znas sta je dobro... ipak nema kopije shuffla za 20kn ali bolje dati 369 za original nego 180kn za neki noname mp4...
"Rayno1" said:Uglavnom... Blackschtef ima samo tipkovnicu i zna koliko je mocna...