Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• iPekica
  • tonci
  • Darian
  • cyb
  • dkrt
  • kvaju
  • tr00pa
  • MBSxDesign
  • hrle
  • bojan.c
  • jigMsaw
  • poka
  • Predator971
  • merfi
  • ford
  • ivicag
  • pero
  • vjeko
  • valkalinic
  • tinna

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
IPOD 2.2.1
  • Dakle versija je 2.2.1 (5H11a) pokusao sam ga jailbrakat sa FW 2.2.1 od 3g Iphonea, onda 2g Iphonea 2.2.1, ne ide, kako i gdje da nadjem firmvare za Ipod gore navedene verzije, cak sam na google trazio verziju 2.2.1 za Ipod i opet mi je quickpwn rekao da nije odgovarajuca verzija i da ne odgovara datom uredjaju, help! :( :? :roll: :?: :oops:
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 20:59:58
  • 22 Komentara sorted by
  • Kako ti je uopce palo na pamet radit ista s iPhone firmwareom? Ako nemas vec u iTunesima skinut 2.2.1 (a trebo bi ako si preko iTunes updatea, da si reko koji OS imas mogo bi ti rec u kojem da folderu potrazis, ovak imas google) onda spoji iPod i stisni restore, pa kad ti krene skidat firmware, samo istekaj iPhone iz kompa i cekaj da se skine pa onda nastavi dalje s QuickPwnom.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "ficho" said:
    Kako ti je uopce palo na pamet radit ista s iPhone firmwareom? Ako nemas vec u iTunesima skinut 2.2.1 (a trebo bi ako si preko iTunes updatea, da si reko koji OS imas mogo bi ti rec u kojem da folderu potrazis, ovak imas google) onda spoji iPod i stisni restore, pa kad ti krene skidat firmware, samo istekaj iPhone iz kompa i cekaj da se skine pa onda nastavi dalje s QuickPwnom.
    Iman winxp, nije moj IPOD ponudio sam se pomoc frendu, jer ja iman iphone 3g i sve sam uradio vise puta uspjesno al sad me jebe za ovaj Ipod, ne znam na koji nacin ga je on updatao, ja sam restorao sve preko skinutog FW preko neta i OPET NEDA quickpwn, restorao sam ga preko ITUNESA sa ovim fajlom 'iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore' i islo je glatko stavio sam novi soft skroz na skroz, kad idem isti taj iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore ubacit u quick pwn kaze mi da to nije to???
  • daj mi objasni sta ce ti za iPod quick pwn ??? nekuzim te uopce. ako ides update raditi za iPod ti netreba nista drugo osim iTunesa i gotovo i tamo radis update i gotovo jedino ako mislis na iPot TOUCH to je druga prica onda
  • "KristijanZagreb" said:
    daj mi objasni sta ce ti za iPod quick pwn ??? nekuzim te uopce. ako ides update raditi za iPod ti netreba nista drugo osim iTunesa i gotovo i tamo radis update i gotovo jedino ako mislis na iPot TOUCH to je druga prica onda

Jebi ga ja sam mislio da se njemu moze dodat cydia i instaler nisam znao, nemam Ipod touch pise samo IPOD 32GB, metalni je :D :D

Totalni sam NOOB ispao sad pred frendom ocito je da ne moze hahahahahaha jesam glup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al eto htio sam drugom napravit uslugu...
  • Pa ako je 32 GB i izgleda slicno ko iPhone onda to i je iPod touch. Stvarno jesi noob, ne znam sta da ti kazem. Nemoj se ljudima nudit pomoc s necim o cemu nemas pojma, tako samo odmazes i sebi i njima. A ti Kristijane isto ne pomazes uopce...

Pretpostavljam da imas staru verziju QuickPwna koja ne prepoznaje 2.2.1, skini novi QuickPwn pa probaj.
  • "ficho" said:
    Pa ako je 32 GB i izgleda slicno ko iPhone onda to i je iPod touch. Stvarno jesi noob, ne znam sta da ti kazem. Nemoj se ljudima nudit pomoc s necim o cemu nemas pojma, tako samo odmazes i sebi i njima. A ti Kristijane isto ne pomazes uopce...

Pretpostavljam da imas staru verziju QuickPwna koja ne prepoznaje 2.2.1, skini novi QuickPwn pa probaj.
    A ti si se RODJEN NAUCIO??? :roll: :roll: :roll:
    Mislio sam da je isti proces kao za IPHONE jer je foft unutra isti ako ne onda bar slicam iphoneu, medjutim zapinje pa sam mislio pitat al eto odma prepucavaje kako to nije za smrtnike...
    Iman QuickPwn v2.2.5

Od pozadi pise IPOD32GB srebrno metalni je, tanji od Iphonea!!! Ne znam koji je kur...al isto izgleda soft jos jednom kazem
  • Pa roden sam s logikom koja mi kaze ako za neki software pise da je za iPhone 3G, da onda to nije za iPod touch, jer bi pisalo "iPhone/iPod touch". Kakvo prepucavanje? Samo sam potvrdio ono sto si sam reko, da si ispo noob. I jos ti kazem da se radi o iPod touchu jer se nema o cem drugom radit ako je 32 GB i lici na iPhone i ti opet ko da si s Marsa pao. Ucini frendu uslugu i reci mu da uzme svoj iPod i bjezi od tebe dok ga nisi sj*** do kraja.
  • "ficho" said:
    Pa roden sam s logikom koja mi kaze ako za neki software pise da je za iPhone 3G, da onda to nije za iPod touch, jer bi pisalo "iPhone/iPod touch". Kakvo prepucavanje? Samo sam potvrdio ono sto si sam reko, da si ispo noob. I jos ti kazem da se radi o iPod touchu jer se nema o cem drugom radit ako je 32 GB i lici na iPhone i ti opet ko da si s Marsa pao. Ucini frendu uslugu i reci mu da uzme svoj iPod i bjezi od tebe dok ga nisi sj*** do kraja.
    AJ ne kenjaj! Najvise mrzim prepotentne budaletine. pitao sam za pomoc a ne da seres bezveze

Ima li netko normalan da odgovori, da li se na IPOD 32GB moze instalirat CYDIA i INSTALER tj sprovest JAILBRAKE kao na IPHONEU, bez vrijedjanja i omalovazavanja kao ovaj glupan gore!
  • "supertovar" said:
    AJ ne kenjaj! Najvise mrzim prepotentne budaletine. pitao sam za pomoc a ne da seres bezveze

Ima li netko normalan da odgovori, da li se na IPOD 32GB moze instalirat CYDIA i INSTALER tj sprovest JAILBRAKE kao na IPHONEU, bez vrijedjanja i omalovazavanja kao ovaj glupan gore!

Molio bih te da ne vrijeđaš druge članove forume, ovakvim pristupom sigurno ti nitko neće pomoći.
     iMac | iPad | iPhone
  • Cek, jesam ti u prvom postu lijepo odgovorio a ti si nastavio dalje lupetat kao da nisi ni procitao moj post? Pa kako da ti covjek pomogne s takvim stavom? Lijepo ti dottore rece.

I hvala na komplimentu ;)
  • "supertovar" said:

Gle, nije u redu tako o fichi.. Sta znas, mozda ima losiji dan pa je malo netolerantniji prema pitanjima na koje Google da odgovore u 2 sec...

Al ajd, evo ti link (za Win) http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=155816
  • Ma nije ništa Ficho kriv... odgovorio je sve kako je rekao odmah u prvom postu... a to šta ljudi ne čitaju ili ne žele čitat njihov problem. Uglavnom EOD za to i idemo dalje
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "schlupi" said:
    Gle, nije u redu tako o fichi.. Sta znas, mozda ima losiji dan pa je malo netolerantniji prema pitanjima na koje Google da odgovore u 2 sec...

Meni je danas pre dobar dan, al uvijek ce me zivcirat ljudi koji se ponasaju kao da je ostatak interneta tu samo da bi njima pomogo i onda jos takav rjecnik koriste... Sta da mu na to kazem nego da mu pozelim srecu s googlanjem? :D Ili sa ponovnim citanjem mog prvog posta u kojem je cijeli odgovor ;)
  • Ovo je tako TUŽAN thread da nisam htio nista ni pisat...

P.S. nekima ocito jako dobro stoji nick sa foruma... :D
  • Nick mi stoji predobro, da se vidimo u živo druga bi priča bila sinek!

Uglavnom ništa loše nisam htio samo htio frendu curi napravit usluge, Jailbrakao sam 5 Iphonea do sada 3 komada 3g i 2 komada 2g, svi rade savršeno, prvi put dobijem IPOD ne znam ni što je to nego samo pušta mjuzu valjda i ne zanima me zato sam i pitao, znam da ne mogu sjebat ništa i eto posrao me kao zadnjeg debila, pa sam napisao da je sva sreća tvoja da sve znaš...

A tko bi trčao od koga nemojmo molim vas, pustite to, bavimo se tehnikom, uglavnom postupio sam kao kreljo slažem se na dijeti sam i pere me jako, pa mi baš smirenost nije jača strana a ni opravdanje, s toga svima kulturnim ljudima isprika, šupcima prepotentnim pozdrav od SUPERTOVARA! :D ;)
  • Gle nije bit u vrijedanju, ali pogledaj si postove, ljudi su htjeli pomoci a koji su tvoji odgovori, nemozes nekog nazivat budaletinom a zna o tome nekin 100 vise... tako da si mogao malo pretrazit forum... nasao bi svega ovdje NA MacKorisniku ili na Google.com ...

Kako ti je uopce palo na pamet ici recimo to radit a ne znas ni sta je. znam vozit auto pa cu sjest u avion i vozit... Pa vec samim tim sta se ne zove isto zna se da nije isto...

;)
  • "supertovar" said:

A tko bi trčao od koga nemojmo molim vas, pustite to, bavimo se tehnikom, uglavnom postupio sam kao kreljo slažem se na dijeti sam i pere me jako, pa mi baš smirenost nije jača strana a ni opravdanje, s toga svima kulturnim ljudima isprika, šupcima prepotentnim pozdrav od SUPERTOVARA! :D ;)

Ponovi ovo još jednom i posat ćeš druga osoba koja je dobila ban na ovom forumu. Ovo je prvo i zadnje upozorenje. MacKorisnik nije tvoj privatni helpdesk na kojem se možeš ponašati kako želiš nego forum u kojem ti ljudi pomažu svojom slobodnom voljom. A za ovo tvoje ponašanje nema opravdanja.

Dakle da ponovim da se uvjerim da si shvatio, još jedan post od tebe koji nije isprika i završio si karijeru ovdje.

EDIT: sad sam se sjetio još jednog incidenta sa tobom... tako da je ovo pečat na i gospodin "odvjetnik"
  • "ficho" said:
    [quote="schlupi"]Gle, nije u redu tako o fichi.. Sta znas, mozda ima losiji dan pa je malo netolerantniji prema pitanjima na koje Google da odgovore u 2 sec...

Meni je danas pre dobar dan, al uvijek ce me zivcirat ljudi koji se ponasaju kao da je ostatak interneta tu samo da bi njima pomogo i onda jos takav rjecnik koriste... Sta da mu na to kazem nego da mu pozelim srecu s googlanjem? :D Ili sa ponovnim citanjem mog prvog posta u kojem je cijeli odgovor ;)[/quote]

joj ficho....danas bi se cijeli dan svađao :D
  • supertovar..Ficho je jedan od utjecajnijih forumaša i bio ti je spreman pomoci, kao i svima ostalima i zaista voli pomoći i nije okej od tebe što si ga tako izvrijeđao i napisao da je prepotentan, jer ti si onak koji se je htio pred prijateljem pokazati pametan i napraviti nešto što neznaš...
    Ne želim ti ja sada soliti pamet ili bilo što slicno, ali samo ti ljepo kažem da nije okej od tebe! ;)
    PEACE

Popapaj nešto laganoga (dijetalnoga) i probaj polako riješiti problem... Ako zapneš igdije, pitaj... kulturno
  • Nažalost pokušaš pitat onda nisi adekvatno upućen jer ne znaš i retardiran si!

Ovaj gazda foruma progoni sve koji kažu da je Jailbrake Ilegalan, onda mi mozak polomio sa nekim teorijama zavjere itd itd a uz sve to me izvrdijeđao kao glupeca koji nema veze s životom, to su također maniri,
    rekoh nema smisla se prepirat.
    Sad mi prijeti na PM...

Uglavnom očito nemam IQ i druge sposobnosti adekvatne da bi sudjelovao u ovom kolektivu s toga se kao niža rasa ispričavam svima na gubljenju vremena i dosadjivanju kad je tu za sve GOOGLE i NASA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Ja cu krepat jednostavno :D
  • "supertovar" said:
    Nažalost pokušaš pitat onda nisi adekvatno upućen jer ne znaš i retardiran si!

Ovaj gazda foruma progoni sve koji kažu da je Jailbrake Ilegalan, onda mi mozak polomio sa nekim teorijama zavjere itd itd a uz sve to me izvrdijeđao kao glupeca koji nema veze s životom, to su također maniri,
    rekoh nema smisla se prepirat.
    Sad mi prijeti na PM...

Uglavnom očito nemam IQ i druge sposobnosti adekvatne da bi sudjelovao u ovom kolektivu s toga se kao niža rasa ispričavam svima na gubljenju vremena i dosadjivanju kad je tu za sve GOOGLE i NASA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dovoljno rečeno. Doduše mene nikad neće prestati iznenađivati ljudi koji kada im se pokuša nešto objasniti napadaju čovjeka koji im svojom voljom i u svoje slobodno vrijeme pokušava odgovoriti na pitanje. I sam sam iskusio identičan pristup pa dam popljuvan da sam paranoik i da sam prodana tmobilova duša (?) nakon pokušaja da se čovjeu objansi da JB nije ilegalan. Nakon vrlo sličnog vrijeđanja kao i ovdje zaradio je ban sa mojeg Gtalka a nakon istog pristupa i ovdje. I molim vas ubuduće prijavite na početku ovakvo ponašanje da se ne prevtori u trakavicu kao sada
This discussion has been closed.
← All Discussions