Iman winxp, nije moj IPOD ponudio sam se pomoc frendu, jer ja iman iphone 3g i sve sam uradio vise puta uspjesno al sad me jebe za ovaj Ipod, ne znam na koji nacin ga je on updatao, ja sam restorao sve preko skinutog FW preko neta i OPET NEDA quickpwn, restorao sam ga preko ITUNESA sa ovim fajlom 'iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore' i islo je glatko stavio sam novi soft skroz na skroz, kad idem isti taj iPod2,1_2.2.1_5H11a_Restore ubacit u quick pwn kaze mi da to nije to???"ficho" said:Kako ti je uopce palo na pamet radit ista s iPhone firmwareom? Ako nemas vec u iTunesima skinut 2.2.1 (a trebo bi ako si preko iTunes updatea, da si reko koji OS imas mogo bi ti rec u kojem da folderu potrazis, ovak imas google) onda spoji iPod i stisni restore, pa kad ti krene skidat firmware, samo istekaj iPhone iz kompa i cekaj da se skine pa onda nastavi dalje s QuickPwnom.
"KristijanZagreb" said:daj mi objasni sta ce ti za iPod quick pwn ??? nekuzim te uopce. ako ides update raditi za iPod ti netreba nista drugo osim iTunesa i gotovo i tamo radis update i gotovo jedino ako mislis na iPot TOUCH to je druga prica onda
A ti si se RODJEN NAUCIO???"ficho" said:Pa ako je 32 GB i izgleda slicno ko iPhone onda to i je iPod touch. Stvarno jesi noob, ne znam sta da ti kazem. Nemoj se ljudima nudit pomoc s necim o cemu nemas pojma, tako samo odmazes i sebi i njima. A ti Kristijane isto ne pomazes uopce...
Pretpostavljam da imas staru verziju QuickPwna koja ne prepoznaje 2.2.1, skini novi QuickPwn pa probaj.
AJ ne kenjaj! Najvise mrzim prepotentne budaletine. pitao sam za pomoc a ne da seres bezveze"ficho" said:Pa roden sam s logikom koja mi kaze ako za neki software pise da je za iPhone 3G, da onda to nije za iPod touch, jer bi pisalo "iPhone/iPod touch". Kakvo prepucavanje? Samo sam potvrdio ono sto si sam reko, da si ispo noob. I jos ti kazem da se radi o iPod touchu jer se nema o cem drugom radit ako je 32 GB i lici na iPhone i ti opet ko da si s Marsa pao. Ucini frendu uslugu i reci mu da uzme svoj iPod i bjezi od tebe dok ga nisi sj*** do kraja.
"supertovar" said:AJ ne kenjaj! Najvise mrzim prepotentne budaletine. pitao sam za pomoc a ne da seres bezveze
Ima li netko normalan da odgovori, da li se na IPOD 32GB moze instalirat CYDIA i INSTALER tj sprovest JAILBRAKE kao na IPHONEU, bez vrijedjanja i omalovazavanja kao ovaj glupan gore!
"supertovar" said:
Ima li netko normalan da odgovori, da li se na IPOD 32GB moze instalirat CYDIA i INSTALER tj sprovest JAILBRAKE kao na IPHONEU, bez vrijedjanja i omalovazavanja kao ovaj glupan gore!
"schlupi" said:Gle, nije u redu tako o fichi.. Sta znas, mozda ima losiji dan pa je malo netolerantniji prema pitanjima na koje Google da odgovore u 2 sec...
"supertovar" said:
A tko bi trčao od koga nemojmo molim vas, pustite to, bavimo se tehnikom, uglavnom postupio sam kao kreljo slažem se na dijeti sam i pere me jako, pa mi baš smirenost nije jača strana a ni opravdanje, s toga svima kulturnim ljudima isprika, šupcima prepotentnim pozdrav od SUPERTOVARA!![]()
"ficho" said:[quote="schlupi"]Gle, nije u redu tako o fichi.. Sta znas, mozda ima losiji dan pa je malo netolerantniji prema pitanjima na koje Google da odgovore u 2 sec...
"supertovar" said:Nažalost pokušaš pitat onda nisi adekvatno upućen jer ne znaš i retardiran si!
Ovaj gazda foruma progoni sve koji kažu da je Jailbrake Ilegalan, onda mi mozak polomio sa nekim teorijama zavjere itd itd a uz sve to me izvrdijeđao kao glupeca koji nema veze s životom, to su također maniri,
rekoh nema smisla se prepirat.
Sad mi prijeti na PM...
Uglavnom očito nemam IQ i druge sposobnosti adekvatne da bi sudjelovao u ovom kolektivu s toga se kao niža rasa ispričavam svima na gubljenju vremena i dosadjivanju kad je tu za sve GOOGLE i NASA!![]()
![]()
![]()
![]()