Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Anita Pero
  • bsevo
  • bignjato
  • darmar80
  • Vanja VKTR
  • Bernard
  • Wikiboo
  • kovacevic031
  • hrca10
  • giove
  • Damirst
  • crashkdm
  • n1n0
  • borinem
  • big_mac
  • DCH
  • Skorpio
  • applemanija
  • Hrco
  • Kikachica

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
novi ipod shuffle ima DRM cip!!!!!!!!!
  • jutarnji je danas napisao kako novi ipod shuffle ima DRM cip koji provijerava jeli glazba na ipodu legalna :o :o :o :o :o
    u prijevodu ako nije nece se moc slusat :(
    I ne samo da ipod govori koje ja pijesma nego ce dat i slicne informacije kao koliko je napunjena baterija i slicno :) :) :)
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:01:01
  • 16 Komentara sorted by
  • Di su samo izvukli te podatke, majko mila?? Toliko o hrvatskim novinarima :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "Niky" said:
    jutarnji je danas napisao kako novi ipod shuffle ima DRM cip koji provijerava jeli glazba na ipodu legalna :o :o :o :o :o
    u prijevodu ako nije nece se moc slusat :(
    I ne samo da ipod govori koje ja pijesma nego ce dat i slicne informacije kao koliko je napunjena baterija i slicno :) :) :)

LINK !!! :D hahaha još jedna u nizu. Da nije Merita Arslani? Ona je već postala legendarna po brukanju u novinama :D
  • khmm...
    to znaci da ja na svojem iPodu necu moci cuti niti jednu pjesmu! (kao i vecina nas, barem pretpostavljam...) :D
  • "rene3" said:
    khmm...
    to znaci da ja na svojem iPodu necu moci cuti niti jednu pjesmu! (kao i vecina nas, barem pretpostavljam...) :D

Ne, to samo znaci da osoba koja je napisala clanak lupeta nesto sto je procitala na netu na nekom hejterskom sajtu. Nema shuffle nikakav DRM chip, vjerojatno se misli na chip u slusalicama koji sluzi za kontroliranje iPoda i kojeg 3rd party proizvodaci slusalica moraju kupit od Applea da bi im slusalice radile sa shuffleom. Vec imamo o tome temu na forumu.

Ljudi nemojte vjerovat novinama, prvo provjerite na MacKorisniku!
  • "ficho" said:
    [quote="rene3"]khmm...

Ne, to samo znaci da osoba koja je napisala clanak lupeta nesto sto je procitala na netu na nekom hejterskom sajtu. Nema shuffle nikakav DRM chip, vjerojatno se misli na chip u slusalicama koji sluzi za kontroliranje iPoda i kojeg 3rd party proizvodaci slusalica moraju kupit od Applea da bi im slusalice radile sa shuffleom. Vec imamo o tome temu na forumu.

Ljudi nemojte vjerovat novinama, prvo provjerite na MacKorisniku![/quote]

Znam Ficho, ono je bila samo zaj****! Jer... onda zaista bi bila jako slaba prodaja iPoda, i vecina njih (nas) nebi gore mogli slušati niti jednu pjesmu! ;)
    A to da svašta novinari pišu po novinama i portalima što nema veze s vezom... to je istina!
  • "rene3" said:
    Znam Ficho, ono je bila samo zaj****!

Sorry, al ne mozes vise oko takvih stvari na ovom forumu znat jel se ljudi zezaju il su ozbiljni :mrgreen:
  • nema beda, sve 5... ;) ;)
    jucer smo imali jedan dobar primijer...
  • ovako ja sam samo napiso ono kaj sam danas procito!
    a i vani nije isto kao i kod nas sta se tice download-a nije legalno i stvarno se ne skida puno!jel kazne su velike!
    a i dali je to istina ili ne saznat cemo s vremenom :)
  • Nije tebe nitko napao, već neinformiranu novinarku. I nema to veze sa vani i kod nas... već to jednostavno nije točno i to je to :) nemaš brige oko toga 100%
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Kako se došlo do zaključka da je novinarka? :mrgreen:
  • "DragonSoul" said:
    Kako se došlo do zaključka da je novinarka? :mrgreen:

greška u zaključivanju, ja sam upitao da se ne radi o Meriti Arslani poznatoj "informiranoj" "novinarki (triplkwoutez) ;) .. the rest is history :)
  • Ocigledno se radi o zabuni ili ne poznavanju engleskog jezika ili ko vec zna o cemu, ali to se radilo o tzv. HW-DRM chipu za slusalice sto znaci da ce proizvodjaci 3rd party slusalica morati platiti licencu da bi napravili kompatibilne slusalice za iPod Shuffle, a ne o DRM na koji smo mi navikli i tice se muzike :D
  • nadam se da je to netocno jel planiram uzet jedan :)
    da i ja sam htio pitat kak znas da je novinarka :D :D :D
    ispavak netocnog naloga nije jutarnji.vecernji je sad sa cekiro jel sam jos uvijek na poslu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • Obozavam takvo strucno novinarstvo, pogotovo dok novinari/ke iz glorije in ili priloga vrt pisu o Autoshow-u u Zenevi ili CeBit-u/MacWorld Expo-u. Clanci su obicno priceless.
  • hahaha...a cuj recesija je ostali su bez novinara pa sad jedan novinar je zaduzen za vise tema :)
  • LOOOOOOOL
    to bi bilo apsurd!! Kako bi onda mogli slušat glazbu sa naših "LEGALNIH-ORIGINAL" cd iz music shopa?? nikako lol