"filippo" said:imam par pitanja:
- kako mogu staviti 3.0
- hoće li mi sve aplikacije raditi?
- jel ima nešto što bih trebao znati
sviđaju mi se featuri iz 3.0 pa bih ih počeo odmah koristiti
"Shockre" said:stvarno ne znam,ja NITI JEDAN od tih bugova nisam dozivio dosad (a nakon citanja tvog posta sam iso silovat fon sa svim tim u nadi da ce se zbagat). bas ni jedan od tih problema nisam primjetio. daj mi reci kak si aktivirio ovo da ti u postocima pokazuje batt? i jos za batt,isto mi nije jasno kak ti tak curi! vec sam napiso u jednoj temi da mi batt traje puno dulje nek na starom i jos sa ukljucenim svim sto se da ukljucit (a prije nije bilo nista osim 3G).
btw, can I haz carrier bundle? treba mi tethering za sutra!
"Shockre" said:fala za bundle!
ma neam pojma,ovo izgleda ko da je od uredjaja do uredjaja..meni stvarno sve odlicno radi i nijedan od onih bugova sto ste naveli nemam.
eh da ima sbsettings..to i intelliscreen mi jedino fale!
"Shockre" said:fala za bundle!
ma neam pojma,ovo izgleda ko da je od uredjaja do uredjaja..meni stvarno sve odlicno radi i nijedan od onih bugova sto ste naveli nemam.
"Luka" said:[quote="Shockre"]fala za bundle!
"CooL" said:[quote="Luka"][quote="Shockre"]fala za bundle!
"Luka" said:Installer 4 desktop koji dozvoljava instalciju aplikacija iz Installera/cydie na ne jailbreakane uređaje odnosno preko itunesa. vidjet ćemo
"Shockre" said:ako imas tvornicki unlockan mozes odma,ako imas lock mislim da nemozes nikak slozit posto treba jailbrake za unlockat ga..
ispravite me ako grijesim!
"Shockre" said:jel moze netko ko ima 3.0 isprobat jel mu radi ovo?
skini-preimenuj .zip u .ipcc -alt click na update u itunes-reboot iPhone-pod network upali tethering-javi jel radi! xD
meni ima meni za tethering,al mi ne radi! jbmu..
"Shockre" said:EDIT: @luka daj reci kak ukljucis da ti pise postotak baterije!
"CooL" said:Meni je postotak baterije bio automatski namješten valjda ostalo iz backupa dok je bio jailbrejkan ili nešto!
"Luka" said:Installer 4 desktop koji dozvoljava instalciju aplikacija iz Installera/cydie na ne jailbreakane uređaje odnosno preko itunesa. vidjet ćemo
"crashkdm" said:[quote="Luka"]Installer 4 desktop koji dozvoljava instalciju aplikacija iz Installera/cydie na ne jailbreakane uređaje odnosno preko itunesa. vidjet ćemo
"Hampy" said:Da li radi taj installerapp na fw 2.2.1 i da li stvarno možemo staviti aplikacije iz installera i cydie na ne jaillbreakane phonove.
"icanic" said:Jel netko uspio poslati MMS? Ja ne mogu opce probat slati MMS.
"rompa" said:jesu možda promijenili oblik datuma kod hrvatskih regionalnih postavki, hehe, glupo je, al me živcira