Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• jarloni
  • zhirafica
  • mafijaš
  • TataSinke
  • fulek
  • SFSoM
  • tkotikrivkristijan
  • sara
  • giove
  • ivaninho
  • Pandurantt
  • Edge
  • sasha
  • iOprema
  • andreicek
  • dardam
  • valkalinic
  • poka
  • demonic
  • Phantom_Lord

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Itunes gift card odlične cijene....
  • Nisam znao u koju bi sekciju stavio ovu temu..morao sam ovo podijeliti s Vama. Nisam siguran da je ovo već bilo na forumu.

Našao sam na ebayu link za kupnju Itunes gift carda po jako "diskontnim" cijenama:

http://www.itunescard4sale.com/purchase.asp

Probao, kupio gift card od 200$ za 108$ i odbio 4 koda na mail u rok par minuta, ukucao u Itunese i voila! Sve radi, sve ok....
    Nadam se da će se netko razveseliti ovome kao i ja.

P.S.Možda su ovakve cijene radi one priče nedavno da će Apple cancelirati gift cardove?!
    Post edited by Unknown User at 2009-06-18 01:10:15
  • 16 Komentara sorted by
  • Jel imate kakve pouzdane prodavače za US kartice?

 iMac | iPad | iPhone
  • Pa ako taj novac priznaje onima koji kupuju aplikaciju onda ce priznati onom ko dobiva taj novac.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Još si i skupo prešao ;)

Obično se za $200 card plača od 60.-80$. A nedavno si ih čak mogao i za par dolara nabavit pošto su ih scrackirali pa ono...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "TomCat" said:
    P.S.Možda su ovakve cijene radi one priče nedavno da će Apple cancelirati gift cardove?!

Upravo obrnuto, radi takvih cijena (koje su posljedica toga sto je pronaden algoritam za izradu laznih kodova) bi Apple mogao ugasit gift cardove.
  • Mozes li ti nabaviti te gift cardove, ja bih kupio preko eBaya al nemam kreditnu pa mi je
    problem, ja ti lako uplatim na bankovni racun.
  • trebalo bi i meni...fićek dodješ sutra do nas na pivo?
  • "gamerdomi" said:
    Mozes li ti nabaviti te gift cardove, ja bih kupio preko eBaya al nemam kreditnu pa mi je
    problem, ja ti lako uplatim na bankovni racun.

Mogu nabaviti, ali nisam siguran da ih ima još.. Ja sam sebi zadnje uzeo preko ebaya po skoro punoj cijeni :oops:
    Za ove u pola cijene ljudi su imali probleme čuo sam...

Ako netko zna di se mogu nabaviti jeftiniji gift cardovi neka javi. ;)
  • E ljudi jel rade iTunes Gift Cards na HR storeu? Naletio sam na ovo: "Note: Some features or services are not available in some iTunes Store countries." A ne mogu nigdje naći popis država! Pffff...

• ne rade

iPhone 4 iOS 4.3
  • Na svakom gift cardu ti piše za koji je store.. znaći ako piše US onda je za US i sl. I za Hr nema gift cardova nažalost

• @shuffle To sam si i mislio, a jel ti vidiš neki link koji Apple daje gdje drže popis zemalja u kojem su ti giftovi dostupni? Ja nigdje ne vidim ... :-/

• a napravi us account i onda možeš koristit gift card

iPhone 4 iOS 4.3
  • nisam vidio, tj. ne znam..

znam da ima US i UK cardova..

Ali da i ja ti predlažem US da koristiš ako već želiš neki koristiti

• Mpuskaric said: da li dobijete 70% cijene od appa ili vam apple blokira te novce?

Nemaju developeri uvid u nacin placanja. Ali AppStore funkcionira na nacin da se app prvo skine, a onda placa. Developeri dobiju novac, a Apple onda moze dalje pravno ganjati kupce ako ne pokriju tu kupnju.

• @Dottor: Ja imam jednog pouzdanog na eBayu... nekad su cijene u vrijednosti gift carda a nekad su bome i par eura skuplje od vrijednosti bona.

Pa ako te zanima reci pa ti pošaljem ime na PP

A cijena po kojoj ti nabaviš bon je appleu nevažna ako je pravi bon. Bilo je ono neko vrijeme da su se mogli nabavljat bezobrazno jeftino ali tome je došao kraj i sada nema super povljnih gift cardova više

• pitanje za vas koji prodajete appove u appstoreu...

sta se dogodi kad netko kupi vasu aplikaciju sa ovim jeftinim karticama? da li dobijete 70% cijene od appa ili vam apple blokira te novce?

npr. ovaj gift card http://www.dhgate.com/wholesale-1000-itunes-gift-card-us-store/p-ff808081225b2c8501225b70b8523053.html

Post edited by Mpuskaric at 2010-11-07 20:23:42