Jel imate kakve pouzdane prodavače za US kartice?
Pa ako taj novac priznaje onima koji kupuju aplikaciju onda ce priznati onom ko dobiva taj novac.
"TomCat" said:P.S.Možda su ovakve cijene radi one priče nedavno da će Apple cancelirati gift cardove?!
"gamerdomi" said:Mozes li ti nabaviti te gift cardove, ja bih kupio preko eBaya al nemam kreditnu pa mi je
problem, ja ti lako uplatim na bankovni racun.
E ljudi jel rade iTunes Gift Cards na HR storeu? Naletio sam na ovo: "Note: Some features or services are not available in some iTunes Store countries." A ne mogu nigdje naći popis država! Pffff...
Na svakom gift cardu ti piše za koji je store.. znaći ako piše US onda je za US i sl. I za Hr nema gift cardova nažalost
@shuffle To sam si i mislio, a jel ti vidiš neki link koji Apple daje gdje drže popis zemalja u kojem su ti giftovi dostupni? Ja nigdje ne vidim ... :-/
a napravi us account i onda možeš koristit gift card
nisam vidio, tj. ne znam..
znam da ima US i UK cardova..
Ali da i ja ti predlažem US da koristiš ako već želiš neki koristiti
Mpuskaric said: da li dobijete 70% cijene od appa ili vam apple blokira te novce?
Nemaju developeri uvid u nacin placanja. Ali AppStore funkcionira na nacin da se app prvo skine, a onda placa. Developeri dobiju novac, a Apple onda moze dalje pravno ganjati kupce ako ne pokriju tu kupnju.
@Dottor: Ja imam jednog pouzdanog na eBayu... nekad su cijene u vrijednosti gift carda a nekad su bome i par eura skuplje od vrijednosti bona.
Pa ako te zanima reci pa ti pošaljem ime na PP
A cijena po kojoj ti nabaviš bon je appleu nevažna ako je pravi bon. Bilo je ono neko vrijeme da su se mogli nabavljat bezobrazno jeftino ali tome je došao kraj i sada nema super povljnih gift cardova više
pitanje za vas koji prodajete appove u appstoreu...
sta se dogodi kad netko kupi vasu aplikaciju sa ovim jeftinim karticama? da li dobijete 70% cijene od appa ili vam apple blokira te novce?
npr. ovaj gift card http://www.dhgate.com/wholesale-1000-itunes-gift-card-us-store/p-ff808081225b2c8501225b70b8523053.html