Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Darian
  • aramic
  • Anita Pero
  • deimos
  • websinger
  • MrNice
  • rise
  • Virtualni
  • asafa972
  • mijat3108
  • fishbone_hr
  • imarink
  • kakarinac
  • Tomislav7
  • Tomek
  • Ilija
  • Beast
  • cvitko
  • TonySoprano
  • Luka

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
kako prebaciti pjesme sa iPoda u iTunse
  • Znaci radi se o sljedecem Cura je nafilala svoj iPod sa muzikom ali naravno nije prebacila prvo u iTunse nego direktno povukla iz Foldera u iPod i taj folder pobrisala.
    Ali sad bi ja volio te pjesme sa iPoda prebacit u iTunse e sad kaj god sam pokusao nejde.

Pa vas molim da ako imate neki prjedlog ili ako postoji neki program za to da mi javite. Radim na Windowsima.

Hvala
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:04:12
  • 6 Komentara sorted by
  • "KristijanZagreb" said:
    Znaci radi se o sljedecem Cura je nafilala svoj iPod sa muzikom ali naravno nije prebacila prvo u iTunse nego direktno povukla iz Foldera u iPod i taj folder pobrisala.
    Ali sad bi ja volio te pjesme sa iPoda prebacit u iTunse e sad kaj god sam pokusao nejde.

Pa vas molim da ako imate neki prjedlog ili ako postoji neki program za to da mi javite. Radim na Windowsima.

Hvala

iPod ripper se zove aplikacija :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ma majstore :)
    bem mu misha nije proslo ni 5minuta odkad sam poslo upit :)
  • "vale4674" said:
    jel iPod Ripper u appStoreu ili Cydii?

ne mogu ga naći ni vamo ni tamo.

Mac OS X aplikacija
  • za win xp imate iFun box...google it
  • pa ovo sta ti trazis u naslovu teme mozes sa ifunboxom
  • A povuci muziku i stvari na podcastu sa iphona na racunalo nazad ?
    Jebiga ne ceprkam puno pa i ne znam bas puno...
    Kako koristim itunes iz internet caffea ( svaki put je znaci drugi ip kako li vec) ...svaki put kad se spojim na itunes i pokusam nesto da syncam kaze mi da sam vec spojen na neki drugi itunes, nesto u tome fazonu...
    I onda ako zelim nesto da stavim sa ovog kompa, on mi sve pobrise sta je trenutno na iphone...
    Koje sranje :(

Ajde...luzer sam sto se ovog tice...al pomozite malo :P