Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• SasaW
  • jose34
  • Ilija
  • stanjkof
  • MadMax
  • ante08
  • dule
  • MarkoAF
  • ameliepoulain
  • Rusty
  • duke12
  • Beli
  • Dexy
  • micro
  • alenq
  • songoku

Tko je online (2)

• Eto, posto sam frisko prijavljen imam pitanje. Zakaj privatne poruke ne stizu na e-mail? Dobijem obavijest da je stigla, ali ne sami tekst. Posto primam e-mailove i na mobitel (iPhone "of kors") bilo bi zgodno da dojde poruka, a ne samo obavijest. kako imam ukljucen push mail (valjda se to takozove), obavijest dolazi gotovotrenutno. Po meni bi bilo zgodnije kad mi netko posalje PP i dojede da mu odgovorim na njegov e-mail...
    Shvatili ste poantu!
    Post edited by Unknown User at 2009-04-17 19:06:53
  • 4 Komentara sorted by
  • Da, bilo bi zgodno da dodje sadrzaj PPa na mail tako da se ne moras logirat na forum za procitati... ako je to moguce, naravno.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

Eto, posto sam frisko prijavljen imam pitanje. Zakaj privatne poruke ne stizu na e-mail? Dobijem obavijest da je stigla, ali ne sami tekst. Posto primam e-mailove i na mobitel (iPhone "of kors") bilo bi zgodno da dojde poruka, a ne samo obavijest. kako imam ukljucen push mail (valjda se to takozove), obavijest dolazi gotovotrenutno. Po meni bi bilo zgodnije kad mi netko posalje PP i dojede da mu odgovorim na njegov e-mail...
    Shvatili ste poantu!

zato sto u suprotnome ne bi dosao na forum :)

opcenito slanje stvari na mejl sluzi da se poveca aktivnost na forumu.

recimo da si sasvim slucajno dosao na forum, i na njemu si 2 tjedna, napravio si par postova i sad si zbog posla ili neceg drugog sasvim zaboravio na ovaj forum, ali onda ti od jednom netko posalje pm, ali ti taj pm ne bi vidio (jer ne ides vise na taj forum). zato postoji automatski sustav koji ti na mejl posalje da imas pm i onda se ti vracas na taj forum.

al ono, sad sam dao blesavi primjer, ali opcenito svrha takvih mejlova je da se nakon primitka prebacis na forum.
  • Jo, primjer nije reprezentativan. Imam otvorene racune (kak to hrvatski nikak ne zvuci), za tri foruma (ne zelim reklamirati). Na jednom sam aktivan kao i na ovom (ne bas jako). A na trecem nisam uopce. Tako da mi nije cilj otvarati account ko mutavi po netu. S time da s onog drugog foruma dobijem PP na e-mail kaj je prakticno.
  • said:

Zakaj privatne poruke ne stizu na e-mail? Dobijem obavijest da je stigla, ali ne sami tekst.

Nema u opcijama :((. Uključio bi kad bi bilo.

Sorry.
    Admin