Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• otkup mobitela
  • eagleone
  • Dom031
  • gsustek
  • BAXA
  • Phantom_Lord
  • iPekica
  • extremac
  • oki1993
  • brunci
  • jarloni
  • lakick
  • Zafarano
  • tkotikrivkristijan
  • iVlad
  • dare
  • vukohr
  • danijelp
  • metalni
  • gf38

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
POMOC !! IPHONE SERVIS !!
  • Jedno pitanje.. za sve one koji bi znali neke servise na iphone.. bilo na crno ili na legalan način.. puknulo je prednje staklo na iphonu.. ali iphone i dalje radi.. touch screen i dalje reagira na dodire.. dakle samo je obicno staklo u pitanju.. tko zna di bi se to dalo kvalitetno zamjeniti osim u t-mobilu (posto oni traze za to 2000 kn)..
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 16:00:03
  • 54 Komentara sorted by
  • Molim brisanje ovih pohvala i kritika u skladu sa novim pravilima foruma!

Post edited by kinsif at 2011-04-20 16:49:45
  • Meni je pongra zove se Tin Pongračić stavio novi ekran za iphone 3gs za 300kn za što su ovi lopovi iz tmobilea tražili 1500kn.Ako netko hoće mogu tu stavit naš razgovor iz gmaila.

Iphone 4 16gb 4.2.1
  • Ficho, prvo pročitaj, razmisli, progutaj pa gukni... iako mislim da vrlo dobro razumiješ i čtaš, ali to je namjera provokacija...Ako sam napisao "šalji pongri" kolika je vjerojatnost da sam sam sebe poslao, a ne mob.? Ili da sam otišao možda busom do VŽ? Te pametne komentare ostavi za doma ili svom društvu prodaji (ako ga imaš uopće) i pusti čovjeka da radi i zarađuje pošteno!

• Evo samo da javim da meni pongra NIJE radio servis iPhona ! :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Jesi probao mozda jedan cudan gumbic gore desno na forumu koji kaze "Search"? :roll:
    Kao sto sam maloprije napisao u jednom drugom topicu ne CAPSAJTE bespotrebno!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • javi se tomm-u ili Marku na 0914737847
  • Ko je sad taj Marko? :)
  • ma to CooL sreduje poslove nekom braticu :mrgreen:
  • Nije bratić Marko je vlasnik Iservisa na ksaveru.

Več smo bili pisali o Iservisu koji servisira apple stvari! :mrgreen:
  • ja radim kompletan servis iPhone-a, pa ako vam zatreba nešto javite se na mail: tpongra@gmail.com
    od sada se nalazim na novoj lokaciji u Zagrebu.
    Pongra mob: 091 551 8794
    Post edited by pongra at 2011-02-18 07:04:12
  • tak je moj frend stao nogom slucajno na iphone sve popucalo staklo oso nabavio negdje masku applovu orginal od njega i zamjenio samo, nisam pito gdje ako oces mogu ti pitat

iphone mu izgleda ko nov
  • cijena te orignal maske je oko 300 kuna

http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/ ... as-1028045

evo ova je 200 al je bijela
  • mogu ti zamjenit masku za 300 kuna
  • Javite se serviseru pod nickom Pongra, brzo i kvalitetno servisira iPhone.
  • Pongra je meni isto ekran mjenja na
    3gs sad trenutno nema za 3gs ekran pa trebam
    čekat tjedan dana ali ti ima za 3g meni je već popravljao i sve ok.Preporuka za njrga brzo rijesi za malo para. evo njegov mail- tpongra@gmail.com i broj 091 551 8794
    Iphone 4 16gb 4.2.1
  • I meni je pongra (tpongra@gmail.com) riješio ekran za manje od dva sata, vrlo kvalitetno i sve štima, tako da mu se javite za bilošto na forum ili na mail.. ;)
  • Koliko bi koštala zamjena ekrana za iphone 2g?
  • Sam ekran nije skup ali zamjena bi mogla biti dosta skupa jer je puno teže nego na 3G/3GSu! Racunaj ruke najmanje 300 kuna + ekran!
  • Znači, zamjena ekrana na 2G se ne isplati, iz razloga jer nemožeš samo ekran zamjenit, mora se zamjenit i LCD onda i to baš nije jeftino.
  • Meni vrisnuli zvučnici...upao ajfon u kremu za kolače, ne pitajte kako :oops: I to treba znati :lol:
    Uglavnom, jedno popodne put pod noge, pardon auta, i do Varaždina i Pongra sredio problem za manje od sat vremena!
    I još dobila novu folijicu i krpicu za brisanje :)
    Sve je dobro što se dobro svrši....a multitasking kuhanje i istovremeno surfanje više neću pokušavati :P

Pongra, još jednom velika hvala! Već sam bila izgubila svaku nadu da će ikad više čuti njegovo resko zvono...da ne kažem koliko mi je porastao račun za telefon obzirom da sam imala svu silu propuštenih poziva...

Na sreću, sad je sve ostalo na jednoj zabavnoj anegdoti :oops:
  • Meni je otišla baterija, sredio je Pongra, za jedan dan, odličan i jeftin za svaku moguću preporuku, LOL! :D :D
  • Ja sam imao problem sa "home" tipkom na iPhoneu 3G kojeg koristim već skoro 2g bez ikakvih problema evo do sad. Dosta jako sam trebao pritisnuti "home" da bi reagirala i to me živciralo jer stalno moram upirat ko konj u nju. U Dubrovniku nema nitko tko bi se usudio to popravit, a meni se ne da naručivat djelove (pogotovo jer nisam siguran što je točno otišlo da pa da naručim), onda preko YT-a gledat kako je to netko radio, pa sam se obratio Pongri koji je to stvarno brzo, profesionalno i povoljno riješio. Znači iz Du do Vž u i obratno u 2 dana. Otišao mi je flex kabel i zato sam morao tako jako pritiskat. Pongra je to zamjenio i sad radi kao nov! I još sam dobio novu foliu za ekran, pošto je moju staru morao skinut prilikom demontaže. Svakako preporučujem!
  • Treba napraviti anketu s izborom servisa s ocijenama korisnika :)
  • jel samo meni čudno što svi imaju po 1-2 posta i samo su se registrirali kako bi nahvalili serivisera? :D
  • @hrco
    bome... nisam obratila pažnju dok nisi napomenuo. veelikiiiiii minus za pongru. jako veliki. usmena reklama puno znači ali puno znači i kad se skuži fejkanje dobrog glasa.
    ma bilo mi je čudno da se lik iz Db uputio u Vž samo zbog Pongre.
    lame
  • ovo je bilo dobro :D
  • ma vidilo se iz aviona , samo je bilo toliko glupo , prozirno i ocito da nije trebalo komentirati
  • Ajde dečko se malo zaigrao bar sam se ljepo nasmijao! :lol:
  • : ))) Ovaj Pongra je kralj.
  • Pozdrav svima,

evo prvo moram zahvaliti svim ljudima na ukazanom povjerenju i pohvalama koje su mi napisali, isto tako moram reagirati na ove zle optužbe ljudi kojima je cilj samo kritizirati nekog bez ikakve osnove, čak se nebi ni čudio da se radi o konkurentskim firmama.
    Korisnici mojeg servisa koji su napisali pozitivno mišljenje o meni, bili su ljudi kojima sam se trudio maksimalno pomoći i omogućio im da budu što zadovoljniji samim servisom, to je samo nekolicina ljudi koja je postala ovdje.

Odg na dubazg: ne znam što je tu čudno ako čovjek pošalje paket iz Dubrovnika meni po dobroj preporuci, uostalom sve se moze provjerit, posalji mu mail pa ga pitaj dali je stvarno to napravio ili mu je jednostavno jedan dan došlo da me samo pohvali, ili ja očito nemam ništa za raditi doma pa sam sebe hvalim, LOL.

Još jednom hvala svima koji su odvojili par minuta da napišu nešto o meni, očito ih nisam iznevjerio ako su se neki registrirali samo zato da napišu pohvalu o meni, makar to nekima ovdje na forumu zvuči čudno.
  • admini mogu vrlo lako provjeriti ip adrese ovih koji su se registrirali samo da bi te pohvalili u nekoliko topica i vidjeti dali je ista adresa.
  • bio bih im zahvalan da provjere ip adrese da se konačno riješi dilema oko toga dali sam sebi pišem pohvale ili su mi ih drugi napisali.
  • Kao da je problem napisat s nekoliko razlicitih IP adresa :) Cinjenica je da su se svi odjednom pojavili na forumu samo da bi te nahvalili, i moras priznat da to sumnjivo izgleda ;)
  • kolko ti god to sumnjivo bilo istina je da su ljudi samoinicijativno ovdje došli me pohvalit makar nisu bili ni registrirani članovi pa neki imaju malo postova, ukoliko bi napisao brojeve mobitela tih ljudi da provjerite da li su imali ikakva iskustva s menom kršio bih njihovu privatnost i to si ne mogu dozvoliti, mozda ćeš i mene jednog dana trebati pa ću ti sa zadovoljstvom složit mob i uklonit ti svaku moguću sumnju.

Pozdrav svim forumašima.
  • Mogu potvrditi iz prve ruke da pongra nije luftbrenzer, nego stvarno i ozbiljno slaže iPhone.
    Danas sam jurio iz Zagreba kod njega u Varaždin i zamijenio mi je razbijeno staklo na 3GS-u u roku sat i pol i to za 300kn.
    U T-comu su tražili 2000kn za to staklo, a što je najgore svaki iPhone se šalje na servis u Mađarsku i rekli su da će popravak trajati od 3-4 tjedna!!!

Svakako svima koji trebaju neki servis za iPhone preporučam pongru.

Pongra mail tpongra@gmail.com ili mob: 091 551 8794
  • Ma daj pongra ne zajebavaj.
  • a uvjet da dobiju natrag servisirani mobitel je da se prijave na mackorisnika i ostave pohvalu?
  • ako se bas hoces vuc za jezik... kaj je tak tesko dat broj od kompica i buraza i da se oni jave sa tom spikom. gle, vremena su takva, treba zaradit, ja te kuzim.... marketing je pola posla :mrgreen:
  • dečki dubazg, hrco i ficho, koja je vaša uloga ovdje?? imate vi život? pa kak možete pljuvat po nekom koga nikad niste upoznali, razgovarali se s njim ili imali bilo kakva iskustva, pa meni to nebi bilo na kraj pameti, ovdje na forumu postoji jedan poznati serviser tomm, i ak dode netko drugi to je opće čudo, dečki meni se više stvarno neda tu natezati s vama, gle više od toga da vam pošaljem brojeve ljudi nemogu napraviti, ak ne vjerujete ostavite to za sebe.

Poz svima, pongra
  • Umro sam od smijeha citajuci topic, sve ekipa s jednim postom hvale pongru. : )) Nemam pristup detaljnijim podacima s foruma, pa necu analizirat previse...

U svakom slucaju glupo izgleda, vrlo neuvjerljivo, i usudio bi se rec da je to cak i antireklama ( al svaka reklama je dobra )...

Ono sto je zanimljivo da nisu svi nickovi generarirani ono par minuta (dana) prije pisanja posta, vec npr Kuki23 ima racun jos iz 2008, i prvi post mu je sad bas u ovom topicu, imaju jos dva tri takva u ovom topicu cini mi se, a hvale pongru.

Pretpostavljam da nije bas pongra isao tako daleko pa dvije godine unaprijed planirao hvaljenje samog sebe u ovom topicu.
  • "luka77" said:
    pongra je kralj,šta mu svi nešto predbacujete...ti dubazg si žensko jel da? umjesto da si nađeš posa,izlaziš sa prijateljicama ki svako normalno žensko ti oda visiš po forumima i soliš pamet...
    pozz! i ima da respektirate pongru

a LOL
  • pa evo ukratko, prvo hvala civicaru na ovome, nisam to prije gledao, kao što vidite nisu svi nickovi napravljeni par minuta prije pisanja posta, tako da više ne vidim razloga za sumnju u tom pogledu. Od sada imam u ponudi i nove baterije za 3G i 3Gs, traju duže nekih 30-40%, meni je trajala malo više od 3 dana pa ako ste zainteresirani javite se.

Poz svima!

Post edited by pongra at 2010-08-20 16:13:57
  • Evo i ja danas obavio zamjenu stalka kod pongre, i sve pohvale za uslugu. Gotovo u roku sat i pol, sve radi kako treba, i jos k tome jeftino.

• Pa vise te kosta povratna autobusna karta dalmacija-varazdin, nego staklo. Ovo vise nije ni smijesno O_o

Post edited by ficho at 2010-10-04 13:19:01
  • samo je iphone poslao autobusom po vozaču valjda. vidis da pise da ja uplatio novce, valjda na račun. koliko vozači uzmu za te "pošiljke"?

• ficho, malo si bolje pročitaj, znaći poslao je samo iPhone, vozači uzimaju 20 kuna.

• Pongra je još jednom uspio :) Propravio mi je iPhone 2G, bilo krcato problema no uspia je. Fala mu na svemu :* ;) Svaka preporuka

• Jos jedna velika preporuka za pongru. Mob sam poslo preko poste kod pongre i za dva dana je sve bilo napravljeno,znaci zamjena stakla i maske. Vidim da ima svakakvih komentara na ljude koji imaju po jedan post pa mogu staviti ako treba i potvrdu iz poste koju sam dobio prilikom slanja moba za VŽ.

Post edited by Salko at 2011-02-08 05:19:49
    iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • odgovor na ficho: mislim da ovo stvarno nema smisla više, kolko me ljudi god probaju pohvalit ti uvijek nađeš nešto, očeš brojeve ljudi da ti posaljem u inbox da se uvjeriš da su kod mene servisirali iphone?

Poz, pongra
  • Ne znam jel pravo mjesto za feedback, ali svejedno... uglavnom, ispao mi ajfon, ja ga još nagazim junački i ciao display.... panika... odmah na autobus za VŽ i šalji pongri... Čovjek riješio, ja uplatio i eto ajfona natrag u rukama za 48 h... pali, vozi....

Da rezimiram, čovjek je ljudina, ja sam ga udavio gomilom bespotrebnih i glupih pitanja, naravno on je imao strpljenja sve objasniti, a poporavak je odradio po PS-u, ma i više od toga!

Čovik za svaku preporuku!!!

Pozdrav iz Dalmacije

This discussion has been closed.
← All Discussions