Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• AndyBoy
  • nikolamujdzic
  • shuffle
  • kristina30
  • cule901
  • duk
  • loud_sight
  • Damirst
  • Yardie
  • danijelklcom
  • SasaW
  • pech
  • andela
  • Vedo
  • Veyron
  • krkljan
  • oki1993
  • omakad
  • Milkyinki
  • bionda

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Worms World Party?
  • Pokušavam potjerati omiljenu mi igru - Worms World Party u virtualnim Win XP (Vmware Fusion 2), ali ne uspjeva mi i uvijek dobijem ovakvu grešku:

http://img.skitch.com/20090422-rsgh8yndnbmyu9kqfrg5a31nfc.preview.jpg

Probao sam uključivati i isključivati 3D podršku, ali ne pomaže :(
    Post edited by Unknown User at 2009-04-30 21:46:21
  • 11 Komentara sorted by
  • Nekako mi se čini da ti to nema veze do ničeg osim do same igrice. Možda se nešto krivo isntaliralo ili tako nešt.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko Kontin" said:
    Nekako mi se čini da ti to nema veze do ničeg osim do same igrice. Možda se nešto krivo isntaliralo ili tako nešt.

Isprobao sam 2 verzije WWP-a (s CD-a i ripanu) i Worms Armageddon i sve javljaju istu grešku. Reinstalirao virtualne Windowse i opet ista greška. Jel ima netko volje isprobati na svom kompu?
  • Najvjerovatnije ti ne radi zbog Fusiona, zapravo siguran sam u to posto si isprobao dvije verzije. Fusion ili Parallelsi nisu nikako za igranje posto nemaju podrsku za DirectX a to trazi svaka igra. Mislim da ti je jedina solucija BootCamp i Windozeri :|
  • "MoschuS" said:
    Najvjerovatnije ti ne radi zbog Fusiona, zapravo siguran sam u to posto si isprobao dvije verzije. Fusion ili Parallelsi nisu nikako za igranje posto nemaju podrsku za DirectX a to trazi svaka igra. Mislim da ti je jedina solucija BootCamp i Windozeri :|

A baš se Fusion 2 hvali s podrškom za DirectX i igrice :(
  • Ma hvale se vec dugo ali ja jos nista nisam natjerao da radi kako treba, imam bas nekih starijih avantura koje bi mi zena igrala pa sam mislio da bi islo preko toga posto igre stvarno nisu zahtjevne ali nema sanse. A boli me mozak i od pomisli da moram bas intalirati windowse preko bootcampa :x
  • Wormsi bi bili odlični na iphoneu, šteta da su samo za win....
  • imas wormse za mac-a worms3d :)

http://www.worms3d.com/index.html?checkcookie
    www.rcspotlight.com
  • "torik" said:
    imas wormse za mac-a worms3d :)

Nažalost, Worms 3D su teško razočaranje :(
  • Yeap, ti "3D" su smece. Imaju ovi pravi i na Playstation Networku, bas si razmisljam da ih uzmem :)
  • NEMOGU SUTITI A DA TI NE KAZEM!!

SVE ISTO IDENTICNO!!!

http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/h/hedgewars-157701-1.jpeg

LINK GDJE SKINUTI http://www.hedgewars.org/download.html
  • Reci cu samo jedno... ja sam insatliro bootcamp zbog WWP ... driveri i directx ti ne podrzava Fusion ili Parallels... stoga ako zelis win games na MAC-u ... jedino sto ti preostaje a da iskoristis kako treba je boot camp... :) i to je to...

EDIT:
    Hadgewares... ni blizo wormsa... nije ni za usporedit...