"ficho" said:Eto ja napokon nabavio malog Della. Doduse nema vise 9inchnih, al 10 je jos bolji
Leopard (u mom slucaju retail 10.5.0) se instalira za 11-13 minuta i radi odmah sve osim zvuka, al to se vrlo lako sredi. Sa Snow Leopardom se jos uvijek patim, ako uspijem javim
Inace netbook je odlican i da ima bolji trackpad ozbiljno bih razmisljao o tome da njime zamjenim MBP i uzmem si neki stolni Mac.
"ficho" said:Eto ja napokon nabavio malog Della. Doduse nema vise 9inchnih, al 10 je jos bolji
Leopard (u mom slucaju retail 10.5.0) se instalira za 11-13 minuta i radi odmah sve osim zvuka, al to se vrlo lako sredi. Sa Snow Leopardom se jos uvijek patim, ako uspijem javim
Inace netbook je odlican i da ima bolji trackpad ozbiljno bih razmisljao o tome da njime zamjenim MBP i uzmem si neki stolni Mac.
"john_st" said:evo ja ću sada nešto totalno deseto![]()
šta je sa ibookom? koje ga muke more?
"MacStarter" said:jesi li kupio 10 ili 9 inča, čitao sam na netu da na 10 nema šanse da se instalira leo. ja sam isto gledao da kupim 9 radi lea ali ga nisam pronašao.
"ficho" said:[quote="MacStarter"]jesi li kupio 10 ili 9 inča, čitao sam na netu da na 10 nema šanse da se instalira leo. ja sam isto gledao da kupim 9 radi lea ali ga nisam pronašao.
"hrvoje_" said:Mene zanima jel netko uspio ugurat u asus eee Pc 4GB serija 700 neki os x.Citao sam da je moguce i prek externog hdd al nije 100% potvrdeno.Ima li neko?
"hrvoje_" said:Jel se sjecaš kak si radio instalaciju?
"Luka" said:Ajde da i ja malo zatražim pomoć ovdje
Ovako planiram sestri koja trenutno ima iBook G3 @500 Mhz i koji je definitivno počeo rikavati nakon 8 godina bespoštednog korištenja. Mislim da je to definitivno jedan od rijetkih živućih 8 godina starih laptopa koji je u svim pogledima operabilan.
Al eto kako seka raste rastu i apetitipa je 500 Mhz i 512 MB rama premalo za dosta stvari.
Dakle dajte neka iskustva na koji je Netbook najoptimalnije instalirati neku osx86 distru ( bitni elementi, Wifi+eth).
Gledao sam MSI Wind U100, Dell mini 9, Apsire one, i HP mininote 2133, pa ako netko ima iskustva iz prve ruke itekako su dobrodošla
"C R O W" said:[quote="hrvoje_"]Jel se sjecaš kak si radio instalaciju?
"Meddle" said:Procito sam ovu temu i vec neko vrijeme si mislim uzet neki netbook i stavit os x gore. Uzeo bih odmah nes od applea ali su preveliki. Da postoji air sa manjom dijagonalom bio bi super.
uglavom vidim da se preporuca dell mini 9. Dali je netko na njea tu sa foruma uspio instalirat snow leoparda, da radi sve kako treba?
"filippo" said:
"KristijanZagreb" said:
"filippo" said:[quote="KristijanZagreb"][quote="filippo"]http://gizmodo.com/5395020/is-apple-trying-to-kill-hackintosh-netbooks-os-x-1062-ditches-atom-cpu-support
"Meddle" said:Ima li kod nas za kupit dell mini 10v sa ssd-om? Vidim da vani ima sa 32 i 64 gb ali kod nas nisam nasao.