Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• martinaborosic
  • chofizg
  • MonoKulen
  • applemanija
  • Graba
  • iKenzo
  • elviszd
  • Zoki_Zg
  • zac189
  • NotoriusBIG
  • and1v
  • hrvoje_
  • kizo1712
  • Cvetna
  • OpiumTea
  • AlkyKronick
  • Pandurantt
  • Tomek
  • tequin
  • Shinobi

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod video
  • Razmišljam o kupnji iPod-a video ali imam jedno pitanje. Pošto iPod uzimam samo da mi svira u autu zanima me, pošto je u tom ipodu hard disk, dali će mu smetati sve te silne vibracije od auta? Uzeo bi ja radije iPod nano ali ljudi ih prodaju za 900 kn 3rd modele, a 1100 kn so 4th modeli u trgovini :lol:
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:06:36
  • 3 Komentara sorted by
  • Frend vozi zadnjih pol godine ipod classic 80 GB, to je nasljednik video modela, ali oba imaju slican (ako ne i isti) disk.
    Drzi ga u pretincu ispod naslona za ruku i uopce ne vadi jer ga kontrolirama komandama na volanu i konzoli (Hyundai i30).
    iPodic radi savrseno od prvog dana.....
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ne bi mu trebalo previše smetati jer disk ne radi stalno, već samo kad se učitava album u RAM.
    Mojem iPod Video nije ništa bilo u autu.
  • Tehnički gledano Apple je riješio problem jednako kao i proizvođači CD/Radia u autima malo veća osnovna memorija u uređaju i on usnimava prvo tamo a zatim se reproducira.
    Jer ako se sjećaš prvi CD/Radio za auto su znali preskakati, a sada ne.

Jednom riječi nemoj brinuti sve bi to trebalo raditi.

iPod je napravljen za joging a to trese više od auta (i hrvatskih cesta).