Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Skorpio
  • baka
  • cromen
  • fatossi
  • 031robert
  • iVar87
  • prcela
  • rak21
  • iKenzo
  • andreicek
  • lakick
  • iron
  • dule
  • aramic
  • srtwt
  • xbubbakx
  • zake
  • dannyded
  • tonixxx16
  • jabuka_lover

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Headphone splitter
  • ma, nekako sam skeptičan prema tim spliterima, imam ga i ukopcam na ipod (nano) i cini mi se da to nije sigurno, jer svaki od parova istom jacinom koja je ista ko da su samo jedne spojene sta znaci duplo jace od samo 1 para, iz cega zakljucujem da trosi doplo vise struje, jel ima kakve druge nuspojave po hardware? nekako se bojim toga :D
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:07:07