Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• cromen
  • Vedegoo
  • kvaju
  • Tomislav7
  • Beli
  • Braacic
  • bope
  • metalni
  • gogsy7
  • PUCKODJ
  • matic_2.4
  • eagleone
  • nikolina
  • Ivan
  • SvenJTD
  • flixoni
  • sasha
  • iCroatiaa
  • kakarinac
  • Dodo

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tvrtka Apple i FER potpisali sporazum o suradnji
  • Preneseno s www.fer.hr:

Tvrtka Apple i FER potpisali sporazum o suradnji
    Svim djelatnicima i studentima FER-a temeljem sporazuma tvrtke Apple i FER-a osiguran je poseban popust od 10% pri kupovini računala tvrtke Apple kao i softvera koji mu pripada. Uz popust, tvrtka Powercom sistemi organizirat će i stručna predavanja i prezentacije iz djelatnosti tvrtke Apple na FER-u. Više informacija o događajima vezanim uz predavanja i prezentacije moći ćete pratiti na našem webu.

Link na originalnu obavijesti: http://www.fer.hr/?@=1l9zv#news_8980.
    Post edited by Unknown User at 2009-05-18 23:15:54
  • 8 Komentara sorted by
  • asti koja jadna sličica jabuke uz originalnu obavijest
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • samo da vam kazem da vas mrzim... nista drugo :P
    MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • "Bill" said:
    asti koja jadna sličica jabuke uz originalnu obavijest

+1

+ne odnosi se ovo "tvrtka Apple" valjda na PowerCom? :roll:
  • "ficho" said:
    [quote="Bill"]asti koja jadna sličica jabuke uz originalnu obavijest

+1

+ne odnosi se ovo "tvrtka Apple" valjda na PowerCom? :roll:[/quote]

Ajde ne budite odmah picajzle, stvari se pomiču prema naprijed i treba biti sretan i optimističan ;). 10% popusta... to je već nešto :). Ja na svojem sveučilištu imam 12%, tako da je 10% itekako prihvatljivo poznavajući PowerCom.
    Usput, jel zna netko jel se može uzeti R-1 na firmu pri kupovini MacBooka na FER-u :lol: :lol: :lol:
  • Pa sorry, al tu je s tih 10% jos uvijek skuplje nego bez popusta kod tebe. Inace kod nas studenti imaju 5% popusta, dakle ovo je samo 5% dodatnih koje ce nekoliko studenata godisnje iskoristit, a PowerCom se moze cijelu godinu besplatno reklamirat na fakultetu. Iskreno, ne izgleda mi bas ko neki dobar dil. Iako se ne bih bunio na 5 dodatnih posto popusta, da sam na mjestu odgovorne osobe na fakultetu, ne bih to nikad prihvatio, radije bi organiziro 2 put godisnje studentima izlet u London ;)
  • "ficho" said:
    Iskreno, ne izgleda mi bas ko neki dobar dil. Iako se ne bih bunio na 5 dodatnih posto popusta, da sam na mjestu odgovorne osobe na fakultetu, ne bih to nikad prihvatio, radije bi organiziro 2 put godisnje studentima izlet u London ;)

Ne kužim kako si iz dogovora koji je očito "vi nama popust, mi vama reklame" prešao u neki gdje FER gubi pare.
    Ajde budi malo sretan što se konačno nešto drugo osim Microsofta reklamira na FER-u.
    Konačno će onih 90% zatucanih naučiti da postoji i nešto izvan onoga što im faks (tj. Microsoft) servira.
  • "papa_Strumpf" said:
    [quote="ficho"]Iskreno, ne izgleda mi bas ko neki dobar dil. Iako se ne bih bunio na 5 dodatnih posto popusta, da sam na mjestu odgovorne osobe na fakultetu, ne bih to nikad prihvatio, radije bi organiziro 2 put godisnje studentima izlet u London ;)

Ne kužim kako si iz dogovora koji je očito "vi nama popust, mi vama reklame" prešao u neki gdje FER gubi pare.
    Ajde budi malo sretan što se konačno nešto drugo osim Microsofta reklamira na FER-u.
    Konačno će onih 90% zatucanih naučiti da postoji i nešto izvan onoga što im faks (tj. Microsoft) servira.[/quote]

+1 na ovo :) i sad mi je krivo što mi je sestra danas položila zadnji ispit na feru :D mogu se šlepat samo na ženu još malo ;)
  • Bio sam na jednom predavanju o tom partnerskom programu koje je odrzao gospodin Ž.M. i kako je to izgledalo, mislim da se Apple moze samo osramotit preko njih :lol: