"ficho" said:Oces rec da bi to u konacnici znacilo vise cijene? Nije mi bas logicno, sto je s onih 5%?
"ficho" said:Aha. Nego...razmisljam malo o domeni apple.hr i nije mi bas jasno na koji nacin domena moze prec u vlasnistvo samog Applea bez njihove prisutnosti u hr? Iako me veseli cinjenica da ce sam Apple bit odgovoran za ono sto je na njoj, bez obzira na koji nacin.
"ficho" said:Nije isto, adobe nema .hr domenu. Po trenutnom zakonu nije moguce dobit domenu ako nisi pravna osoba sa poslovnicom ili fizicka osoba s prebivalistem u hr.
"tmilovan" said:[quote="ficho"]Nije isto, adobe nema .hr domenu. Po trenutnom zakonu nije moguce dobit domenu ako nisi pravna osoba sa poslovnicom ili fizicka osoba s prebivalistem u hr.
"Bill" said:minorne i lako prelazive zapreke, pa kod nas postoji mnošvo kvazi firmi koje su otvarali strancu radi kupovine vikendica i terena.
"papittovenga" said:Kad 'prijeđe' lako je vidit na koga je prešla ;o)
"papittovenga" said:Tražena domena apple.hr je aktivna
Korisnik domene je ADRIA COMPUTER SYSTEMS d.o.o.
Adresa : Franje Tuđmana 8 , Strmec Samoborski
Odgovorna osoba : Dragutin Gajski
http://i41.tinypic.com/2s7f66q.jpg
"Vedegoo" said:di je mini??
"torik" said:EDIT: 15/17 inch air ne postojina ovoj planeti
"Vedegoo" said:a di je mini?!?!
"Bill" said:ACS ne postoji 9 godina tako da ti to puno govori o točnosti tih informacija
"ficho" said:[quote="papittovenga"]Kad 'prijeđe' lako je vidit na koga je prešla ;o)
"papittovenga" said:Za whois ne znam, na dns.hr se ažuriraju u real timeu. provjereno.