Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• lvudric
  • Artiss
  • mmike
  • prcela
  • maak
  • monotag
  • Dariobo
  • 6ftunder
  • Nothing
  • Jaksa
  • Vlada11070
  • Lolle
  • Beli
  • andreicek
  • fatossi
  • TataSinke

Tko je online (0)

• Da li postoji nacin da se smanji snaga AirPorta u MBP-u? Hvala.
    Post edited by Unknown User at 2009-06-08 04:43:34
  • 4 Komentara sorted by
  • snaga kao?koliko daleko vata access point ili kad shareas internet preko airporta-iako bi valjda bilo isto?why - meni je airport na mbp uzasan ne vata ni blizu ka bijeli macbook?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • U pogledu sparanja ba terije (i za spas planeta Zemlje bla, bla, bla...) imam potrebu smanjiti izlaznu snagu AirPort modula u MBP. Posto je signal -17dB, a sum -94dB, nema potrebe za 100% snagom. Sve do negdje -60dB je OK.
  • said:

U pogledu sparanja ba terije (i za spas planeta Zemlje bla, bla, bla...) imam potrebu smanjiti izlaznu snagu AirPort modula u MBP. Posto je signal -17dB, a sum -94dB, nema potrebe za 100% snagom. Sve do negdje -60dB je OK.

Vidi kako se to radi na Linuxu i probaj isto napraviti na Mac OS X. Trebalo bi se moći.
  • said:

Vidi kako se to radi na Linuxu i probaj isto napraviti na Mac OS X. Trebalo bi se moći.

Općenito, za hardveraj je bolje gledati kako se to radi na BSD-u.
    Recimo, u ovom slučaju se u Linuxu WiFi power namještava preko iwconfig, dok to BSD (a time i Mac OS X-a) nema.
    Trešnje i višnje su slične samo izvana, iznutra je to ipak malo drugačije :)
    Mislim da tebi treba nesto tipa http://osxdaily.com/2007/01/18/airport-the-little-known-command-line-wireless-utility/.