"SrKi" said:evo da novi iPhone dobije svoj topic. i da ja dobijem cast da ga otvorim
da cujem, misljenja, da li su vam se ispunila ocekivanja i zasto nisu
"SrKi" said:svida mi se clanak.
zanimljivo je to, nema nista posebno od poboljsanja, a opet taman toliko da ga pozelim umjesto 3Ga. damn![]()
sad ova glupa dilema, da li iskorisiti ovaj popust od t-mobilea sa 50% jeftinijom pretplatom 6 mjeseci ili cekati novi 3GS (cijena uredaja ce biti tu negdje). te slatke muke
p.s. da sad ne pretrazujem net, jel dolazi neka verzija 3GSa u bijeloj boji?
"ficho" said:@SrKi gadno je sad, ne znas jel bolje iskoristit ovaj popust od 6 mjeseci il pricekat da dode 3GS pa mozda bude neka jos bolja akcija za 3G...
Meni se svida iPhone 3GS sam po sebi, al smatram da nije vrijedan oznake iPhone2,1, nego je trebo bit iPhone1,3. Jer budimo realni, jedino sto se ne moze implementirat i na iPhone i na iPhone 3G je kompas. I znatno brzi HSDPA modem koji u hrvatskoj ionako nista ne vrijedi kad tesko di mozes postic punu brzinu i na iPhoneu 3G. Jaci procesor i vise memorije ce se eventualno u nekim jacim igricama primjetit.
Sve u svemu ja razocaran, al ako budem nabavljao novi, otkljucani iPhone, vjerojatno ce to bit 3GS.
"Busha" said:Ja sam razocaran maksimalno, ostave ga identicnog izgledom, nisu skoro nista promjenili, mi smo zbilja kreteni sto im placamo telefon koji je 2 godine prakticki isti. Svi proizvođači promjene i izgled i ekran i meni a ovi vec 2 godine isti, sramota. Nadam se da ga nece prodavat koliko su zamislili pa da nakon 3 godine promjene nesta.
"KristijanZagreb" said:Mene samo zanima U kojem su to SMISLU svi ovi koji KUKAJU razocarani???
"crashkdm" said:Ček ček nemoj mi reć da za GPS opet treba net...nemogu vjerovat kako su jadni...jedva čekam Palm Pre u tom slučaju...
"ficho" said:
... al stvarno steta tolkog hypea za upgrade kakav je 3G trebo bit.
"kovacevic031" said:Mene kao laika zanima ovo, pa bih molio odgovor.
Hoćemo li mi koji imamo T-mobile 3G moći staviti bez straha novi 3.0 software, i normalno ga jailbreakati?
"MoschuS" said:[quote="ficho"]
... al stvarno steta tolkog hypea za upgrade kakav je 3G trebo bit.
"ficho" said:Nisam bas siguran da je taj anti-oil premaz preko cijelog uredaja, al glavno da je preko ekrana. I tezi je 3 grama, Appleu bas ne ide pretvaranje jedinica
"ficho" said:Tesko da cemo ikad hrvatski vidjet, al trenutno bi trebo podrzavat barem sve jezike koje OS X podrzava jos od prije nego sto je nosio oznaku X
Al pogledajte pod languages ovdje kako su nas smjestili na prikladno mjesto pod sva 3 bulleta.
"KristijanZagreb" said:Jel se zna vec nesto o Procesoru i Kolicini rama?? Mislim jel potvrdeno da ima 256MB ram memorije i neki jaci Procesor ???
"Jura_ZG" said:[quote="KristijanZagreb"]Jel se zna vec nesto o Procesoru i Kolicini rama?? Mislim jel potvrdeno da ima 256MB ram memorije i neki jaci Procesor ???
"KristijanZagreb" said:@Ficho bolje da smo zadnji nego da nas nema kao Slovenaca, i ostalih balkanacasad ce slovenci i slovenke morat na HR ucit
hehehehehhe
![]()
"ficho" said:
@Clark Kent: nema ni snimanja ni glasovnog upravljanja ni voiceovera ni oscenito accessibility optionsa.
"ficho" said:Platim ti pivu ako bude bar jedna od tih opcija, ti meni ako ne bude ni jedna, moze?
"ficho" said:Moze
Morat cemo neku MacKavu prije nego se izgubimo svi po obali da se izjadamo jos uzivo oko WWDCa
"ficho" said:Da sam u zg zaletio bi se bez problema po njih pa do vas, al u vz sam tako da nemam auto
Zarostiljajte vi pa nam twittajte slike da slinimo
"Buffy" said:ajde fichek, nagovori me![]()
"Buffy" said:ajde fichek, nagovori me![]()
"ficho" said:Al pogledajte pod languages ovdje kako su nas smjestili na prikladno mjesto pod sva 3 bulleta.