Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• elviszd
  • anamarijaikatarina
  • MoschuS
  • nikolamujdzic
  • this charming man
  • imarink
  • maak
  • tomasso
  • zipce
  • Pandurantt
  • juka28
  • rise
  • mijat3108
  • edifreak
  • Graba
  • nbacac23
  • Virtualni
  • ivicag
  • MarkoAF
  • therrlu

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Guitar Hero 3
  • Par pitanja... Navuka san se ozbiljno na GH3 (demo, recimo:-D) i sad bi kupia original sa gitaron i sve to... Zanima me:
    1. Je li gitara ista za sve konzole? Jer neki tip prodaje igru sa 2 gitare (za wii) za 500kn...
    2. Koji sve postoje nastavci i kako se zovu? Meni je ovi Legends of rock zakon... Sad opet, neki čovik prodaje Aerosmith pa me zanima oću onda imat samo pisme Aerosmitha? Jer mi oni nisu baš ono...
    3. Je li uopće ista igra za PC i Mac? Ja mislin da je...

Ko nije prova do sad, provajte, igra je prebolesna! Predobra muzika!
    Post edited by Unknown User at 2009-09-23 21:16:40
  • 6 Komentara sorted by
  • Ne znam jel ista stvar za PC i Mac, igro sam samo na PS3, ali znam da kontroleri za svaku konzolu drugaciji. Cudi me da nema posebno i verzija za PC i verzija za Mac :P

Sto se samog softvera tice, to mozes i posebno nabavit, pa ako naletis na jeftine gitare, svejedno ti je koju ces verziju igre dobit.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Postoji li još koji GH za mac osim Legends of rock??? Mislin, nema smisla kupovat gitaru za samo jednu igru...
  • Frets on Fire ;)
  • "schlupi" said:
    Frets on Fire ;)

HAHA, ni blizu...:-D :mrgreen:
  • Ima mislim ovaj predzadnji GH: World Tour... Nije nesto posebno, imam ga ja na Xboxu, ali cisto radi reda, jer volim gH igre. :)
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Ja sam dobio na poklon Guitar Hero - World Tour za PC (sa gitarom). Nisam ga ni raspakiro, prodajem ga povoljno, dogovorit ce mo sesigurno oko cijene :) na pm.

Post edited by poka at 2010-09-21 09:25:38