Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• iOprema
  • mopsy
  • ozzbozz
  • MoschuS
  • iVar87
  • croalex
  • fishbone_hr
  • berta
  • MrNice
  • MarkoAF
  • mex2
  • tomislavc
  • duke12
  • DCH
  • aravnic
  • loud_sight
  • violetta
  • zipce
  • juka28
  • Keulana

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod Touch 2g - problem
  • Dobio sam jedan ipod touch 2g koji je pao u vodu. Uređaj je osušen i kad se spoji s kompom prikaze se u itunesu, međutim na ekranu mu stoji samo apple logo i ne želi se upaliti, napravio sam i restore na novi firmware i ništa, samo ta jabuka i povremenu onaj kružić koji se vrti kad se restarta, jel ima ko savjet što da pokušam napraviti??
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:10:22
  • 1 Komentar sorted by
  • "tome0330" said:
    Dobio sam jedan ipod touch 2g koji je pao u vodu. Uređaj je osušen i kad se spoji s kompom prikaze se u itunesu, međutim na ekranu mu stoji samo apple logo i ne želi se upaliti, napravio sam i restore na novi firmware i ništa, samo ta jabuka i povremenu onaj kružić koji se vrti kad se restarta, jel ima ko savjet što da pokušam napraviti??

Vjerojatno je bez obzira na sušenje nešto oksidiralo ( moguće i pregorilo unutrra). Najbolje bi ti bilo da odneseš nekome da ga rastavi i pokuša očistiti.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00