"ficho" said:Zasto pricam sam sa sobom, a ostali 3.0 topici se spamaju s onim sto bi se tu trebalo pitat?
Uglavnom, izgleda da je exploit koji se koristi za injectiranje UltraSn0wa u 04.26.08 otkriven u basebandu 02.38.00 i od tad nije zakrpan!
I to se dogodilo 26.04., sto znaci da je DevTeam MOGAO pustit unlock za 02.30.01 baseband, ali ocito nisu htjeli tako da im ostane sansa da se proslave s 3.0.
Zakljucak: DevTeam od nove godine nije napravio nista pametno (exploit je pronasao ovaj lik s twittera).
"Luka" said:Misliš na MuscleNerda?
"pech" said:3.0 dolazi dan kasnije:
http://img.w3dizajn.net/images/novidatumb1km.bmp
LINK
"ficho" said:
Uglavnom, izgleda da je exploit koji se koristi za injectiranje UltraSn0wa u 04.26.08 otkriven u basebandu 02.28.00 i od tad nije zakrpan!
I to se dogodilo 26.04., sto znaci da je DevTeam MOGAO pustit unlock za 02.30.01 baseband, ali ocito nisu htjeli tako da im ostane sansa da se proslave s 3.0.
If there is a yellowsn0w update for firmware after 2.2 (or basebands after 02.28), there is no way it would ever be released before 3.0 is official. It just wouldn’t make any sense to release an exploit for something that only those who have beta 3.0’s (NDA signers) could use. Most people in the world aren’t NDA signers. Any yellowsn0w update for 3.0 would need to happen *after* 3.0 is officially available.
[/quote]"ficho" said:[quote="pech"]3.0 dolazi dan kasnije:
Haha, izgleda da krpaju baseband. Nista od UltraSn0wa na novim uredajima s 3.0 ako je tako
"ipastrovic" said:ako sam dobro uspio pokopcat imaju exploit i za 02.30.01 i za 04.26.08 ?![]()
"ipastrovic" said:ako sam dobro uspio pokopcat imaju exploit i za 02.30.01 i za 04.26.08 ?![]()
![]()
Odma mi je bilo jasno da su unlockali ali da sute da nebi apple pokrpo
@Rayno1 i onda custom final 3.0 sa iskljucenim baseband updateom, tako da imamo stari baseband a final 3.0
"ficho" said:
@Luka: ne vidim kako sam pre kritican, samo iznosim cinjenice.
to se dogodilo 26.04., sto znaci da je DevTeam MOGAO pustit unlock za 02.30.01 baseband, ali ocito nisu htjeli tako da im ostane sansa da se proslave s 3.0.
"Luka" said:Kako sam ja skužio imaju 2 različita exploita za 2.28 ( nisam siguran za 2.30) od kojih jedan radi samo na 2.28 a drugi radi na 2.28 i vjerojatno svim ostalim izašlima od 2.28 do 4.26
"Luka" said:Šta bi se desilo da su pustili exploit tada? Apple bi pokrpao to u novom basebandu i... šta dalje?
"ficho" said:
[quote="Luka"]Šta bi se desilo da su pustili exploit tada? Apple bi pokrpao to u novom basebandu i... šta dalje?
"ficho" said:Ma joj kako 100 siteova jednu te istu glasinu izvrce na 150 nacina. Zaboravite to sve i jednostavno pratite forum, vjerojatno ce neko napisat iste sekunde kad se pojavi
"BMF" said:pozz
Moze par rijeci sta se tice classica i 3.0 softwarea
Jeal breaka i ostalog i koje ce aplikacije classic moc koristit iz 3.0
Thx
"ficho" said:Dodajem pitanje o iPhone-u (tzv. classic ili 2g) u prvi post, pogledaj za minutu.
"Luka" said:[quote="BMF"]pozz
Moze par rijeci sta se tice classica i 3.0 softwarea
Jeal breaka i ostalog i koje ce aplikacije classic moc koristit iz 3.0
Thx
"dr.Mitch" said:Dakle, ako sam dobro shavtio vi dobri dečki s foruma ćete nam napisat STEP by STEP tutorial kako iPhone 3G pustiti izu zatvora i otključati iste minute kad DevTeam sve isproba i objavi?
"Buz_Zg" said:Ako Apple promijeni baseband, znači li to da ću se neko vrijeme morati zadržati na 2.2?
"Buz_Zg" said:Ako Apple promijeni baseband, znači li to da ću se neko vrijeme morati zadržati na 2.2?
Meanwhile, we’re in the middle of testing our PwnageTool and QuickPwn tools, which will work with iTunes 8.2. The jailbreak of course continues to work on 3.0 for all devices it ever worked on, thanks due the Pwnage 2.0 technique released last summer.
"rompa" said:3.0 je vani