Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• nikolina
  • Saby1978
  • maxt
  • Andy_Boy
  • dannyded
  • mario_kevic
  • Dr Beast
  • croalex
  • ivaninho
  • Virtualni
  • e_FotografijaHr
  • LC120black
  • iBoki
  • Nick
  • DCH
  • Zoki_Zg

Tko je online (0)

Novi iMac pregrijavanje?
  • Pozdrav,

Imam namjeru kupit novi iMac 24" s najjacom konfom pa me zanima da li je cesto i kod novih modela da se pregrijavaju?
    I ako da, da li postoji nacin da se to rijesi? :ugeek:

Ima li tko kakvih iskustava?

thx unaprijed ;)
    Post edited by Unknown User at 2009-06-18 14:11:09
  • 7 Komentara sorted by
  • said:

Pozdrav,

Imam namjeru kupit novi iMac 24" s najjacom konfom pa me zanima da li je cesto i kod novih modela da se pregrijavaju?
    I ako da, da li postoji nacin da se to rijesi? :ugeek:

Ima li tko kakvih iskustava?

thx unaprijed ;)

i kod novih modela? iMam iMac već četiri godine i niti jednom se nije desilo da se pregrijao, radi 24/7 i isto toliko je spojen na net. njegovo hlađenje je ( barem na modelu koje imam) poprilično dobro odrađeno. E sad neznam da li je netko imao iskustava da se iMac pregrijava ( javite se ako vas ima)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • pa evo ja sam imao do prije 1,5 mjeseca imac 24" sa 3,06 GHz procom i moram rec da nisam osjetio da se imalo pregrijava. Istina da je dosta TOPAo na dodir ali u tih 3 tjedna kolko je bio kod mene je radio 24/7 tako da nemas brige oko toga :)
  • a onda super..jer sam procitao na par mjesta da se ljudima pregrijava..al ocito su dobili komad s pogreskom nekom u proizvodnji..
  • Grije se on ali ne toliko da ga njegovo hlađenje ne može ohladit. Jedino kad se meni baš jako pregrijavao je bilo u radu kada je i ambijent imao oko 30 stupnjeva pa me to nije čudilo :)

Nego vidim da ideš na najaću konfiguraciju. Nadam se da ne misliš onda odmah i ram kupiti jer će te tako dosta skuplje sve koštati. Više ti se isplati ram naknadno kupit i ubacit u iMac. Ako si tako i mislio zanemari ovo zadnje šta sam pisao :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • pa dosta mu je 4Gb rama za pocetak :)
  • Mislio da ram ne uzima preko njih vec uzme ono sta u osnovnoj seriji dolazi. A kasnije ga lako i do tri put jeftinije kuli i ubaci
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • da naravno...ram 4 gb ... ostalo sve max.. ;)