Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• exy
  • AgdaM
  • xbubbakx
  • Dariobo
  • mafijaš
  • Dodo
  • bope
  • MrNice
  • deimos
  • PUCKODJ
  • ivana1989
  • papittovenga
  • texas
  • Febo
  • crashkdm
  • emanuel
  • bionda
  • zabac
  • LogitechExpert
  • mujagawudakhi

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Volume UP/DOWN na 1.Gen iPod Touchu???
  • Da li mi može netko reći kako da kontroliram glasnoću glazbe na iPod Touchu 1. generacije s OS-om 3.0????
    Da li je to Apple zaboravio na nas? Ali nisu zaboravili naplatiti 10 dolara??
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:11:28
  • 4 Komentara sorted by
  • pa isto kao i do sad, šta nije? nevirujen da će ti novi OS išta pomoći, znan da je to iritantno kod 1 generacije ipod-a, mislin da ti je najbolje, al ne najpovoljnije, kupiti slušalice koje će doći sa iphone 3gS-om koje će imati kontrole na kabelu, naravno kupit ćeš ih kao dodatnu opremu
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ne kuzim pitanje :? Pa kontroliras glasnocu ko i do sad. Ako pitas za preko slusalica, to ne moze jer iPod touch NEMA 4-conductor konektor kakav treba za te nove slusalice.
  • Ha ha ha! Baš sam glup. Ne znam da li je tako bilo i do sada, ozbiljno se ne sjećam, ali primijetio sam da ako nemaš priključene slušalice u iPod aplikaciji nemaš komandu za jačinu glasa. Ona se pojavi tek kada priključiš slušalice.
    Sorry ljudi, trebao sam malo više prčkati da skužim, a ne odmah ovdje postavljati glupa pitanja.
  • Nije to prije bilo. I frend je već pravio paniku nakon updatea na 3.0 kad nije mogao utjecati na glasnoću, ona je htio vidjeti koliko je to zapravo sad glasno, i onda mu se ukazao slider.