"schlupi" said:@Vedranius - Prati upustvo c), za telefon koji nije JB-an a vec ima 3.0 na sebi. Vezano za podatke, to neznam...
"Nebbo" said:@Ficho...
sve si fino objasnio, pratio sam tvoje upute u milimetar, ali mi u procesu restoranja na pol puta javi gresku: "The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (10)."
imam classic iPhone i do sada sam imao 2.2.1 Otkljucani i JB telefon...? Imas ideja osim da se zaletim da do tebe da mi na Macu to fino rjesis
"vedranius" said:
Ista stvar je meni sada bila prije minute... Drži 7 sekundi power i home gumb i onda 2 sekunde power... Ili probaj sa QuickPwn-om 2.2 na početku on napravi neku foru, i vrati sve, s tim da ga moraš ištekati (iPhone) odmah kada vidiš totalno crni ekran...
"ficho" said:Ocito sam pogrijesio kad sam mislio da se podrazuvijeva da ovo otkljucava iPhone, ali ne i iPhone 3G. To je sve sto cu napisat, ostatak imate odgovoreno u prvom postu i ako to ne mozete procitat, ja svoje vrijeme i zivce ne mislim vise trosit. Koristite trazilicu ako vam nesto nije jasno.
"teebz1978" said:@Ficho! imam jailbreakan iPhone 3G 2.2.1 i sve sam radio po tvojim uputama. Maknuo iTunes 8.2, stavi tvoje 8.1.1.10, downloadao sa tvog linka firmware za 3G i kad sve odradim po koraku broj 3 i kliknem shift + restore on javlja da iphone "iphone" could not be restored because the firmware file is not compatible?!?!?!? what to do oh what to do?
ček malo... jel moram prvo upgrade napravit na 3.0 ili kako??? sorry, mal sam zbunjen hehehehhe kao i mi svi ovdje.... your help is much appreciated
"BMF" said:i meni se to desilo i isto mi nitko nije odgovorio
"Alucard" said:[quote="BMF"]i meni se to desilo i isto mi nitko nije odgovorio
"BMF" said:
samo me zanima šta sad dali je tko riješio to s tim errorom 10, desi se kad iphone "Vrifying Iphone softvare"...
sta dalje...
"Nebbo" said:[quote="BMF"]
samo me zanima šta sad dali je tko riješio to s tim errorom 10, desi se kad iphone "Vrifying Iphone softvare"...
sta dalje...
"BMF" said:
ali ja mislim da nije stvar u firmwareu nego itunes 8.1 neda restore sa 3.0 firmwareom...
ali ja mislim da nije stvar u firmwareu nego itunes 8.1 neda restore sa 3.0 firmwareom...
"pekar" said:ja imam 3g i isti problem sa errorom 10...((
"BMF" said:KONAČNO
Nakon šta sam probao na fichin način i 100 ostalih čuda i ndakon errora 10 i slično,
jednostavno skinuo itunes 8.2, napravio restore sa custom firmwareom i to to... RADi
tele 2 kartica, JB Cydia,ICY i ostalo,
neznačm ćemu one procedure...
"a_d_r_y_y" said:[quote="BMF"]KONAČNO
Nakon šta sam probao na fichin način i 100 ostalih čuda i ndakon errora 10 i slično,
jednostavno skinuo itunes 8.2, napravio restore sa custom firmwareom i to to... RADi
"BMF" said:[quote="a_d_r_y_y"][quote="BMF"]KONAČNO
"BMF" said:
ja sam napravio restore i desio mi se error 10
nakon toga sam skinuo 8.2 i napravio ponovo restore i radi iako mi nije bio napravljen JB
znači da nije potrebno ni tada
"BMF" said:
ako ti kažeš da je tehnički nemoguće onda sam ja izveo tehnučki nemoguće,
jer sam napravio restore i nakon šta je napravio restore javio mi error , znači da na iphoneu nema ništa,
nakon toga sam skinuo 8.2 i napravio restore sa coustom firmwareom i to to radi na ovom kompu niti nemam winpwn ili slično
jer sam napravio restore i nakon šta je napravio restore javio mi error , znači da na iphoneu nema ništa,
nakon toga sam skinuo 8.2 i napravio restore sa coustom firmwareom i to to radi na ovom kompu niti nemam winpwn ili slično
"BMF" said:[quote="Nebbo"][quote="BMF"]
"ficho" said:Maknuo sam iTunes 8.1.1 iz cijelog postupka jer ocito cijela stvar radi i s iTunesima 8.2, a nekima ne radi s 8.1.1 (ili sam ja sinoc bio tolko umoran da sam zaboravio koja je verzija bila na PCu na kraju)
"a_d_r_y_y" said:
mislim da sam skuzio u čemu je caka...u windowsima...
ako imas Vistu (ili 7 - nisam porbao pa nemogu potvrdit) onda moras i cijelu onu proceduru sa 8.1 radit...
na XP radi na 8.2 odmah...
probo na 2 kompa i tako je reagirao ...mozda samo slučajnost , neznam