defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE
"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE
"ficho" said:Pretpostavio sam da ljudi koji zele imat tethering i MMS nemaju potrebu prckat po cellular data izobrniku pa sam ga ostavio skrivenog kao sa svim operaterima kojima su vec spremljene postavke.
"ficho" said:Stvar je u tome da je T-Mobile sluzbeni operater i za njega su vec u telefonu postavke za MMS i Tethering. Vip i Tele2 se moraju ovako. Spremam inace custom carrier bundle i za Tele2, al ga moram istestirat jos pa ce bit danas/sutra/preksutra/uskoro uglavnom.
Ovo kompliciranje s iTunesima je potrebno jer verzija 8.2 iz nekog razloga* po defaultu vise ne da rucno updateanje carrier bundleova.
*vjerojatno zbog AT&T koji jos ne da MMS i tethering
"werfter" said:EDIT: izgleda da treba aktivacija preko ActivateMMS2G...
"Andrija" said:Evo samo da kažem za korisnike Mac-ova da nije potrebna sva ova gnjavaža sa instalacijom i-Tunesa 8.2 beta, pa opet instalacije iTunesa 8.2.
Sve radi i sa verzijom iTunes 8.2 samo treba u terminalu (na Macu) kao root user upisati slijedeće:defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE
stisnete return/enter i restartate iTunes.
I to je to
"banditos" said:Ficho, a jel može bit problem ako imam instaliran onaj http://www.unnlockit... pa mi je edge DISABLED....???
Nov sam u svemu ovom pa zato i imam toliko pitanja...
"ficho" said:To je za VIPme. Tko jos koristi prepaid s iPhoneom?
"banditos" said:Evo samo da kažem da je problem rješen!!!![]()
Kome se javi ovakva poruka vjerojatno nema GPRS postavke od operatera (barem je kod mene slučaj takav)... Nazvao sam vip i pod APN ide gprs0.vipnet.hr, a username i pasword su 38591!!!
Sad uredno radi i thetering i safari, ma sve!!!