Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Zabicaa
  • applemanija
  • m3d033
  • hrle
  • ante08
  • songoku
  • nonich
  • corpsebride
  • tr00pa
  • luciusorg
  • emanuel
  • gorila11
  • Pejo
  • ivanna_t
  • iWave
  • baka

Tko je online (0)

• dobio ja mightya, ali ne ovog najnovijeg, vec, pretpostavljam, model prije..izgleda potpuno isto, samo sto nema scroolball i nije od bijele plastike ko novi (ili macbook white), nego je ko stakleni i ispod je bijelo(ko g4 macovi, ako se ne varam)..zanima me da li je jedina razlika to sto nema scrollball, ili ih je vise? takodjer, ne mogu mu poslozit one dvije tipke sa strane, ni desni klik, u system preferences..zna li itko nesto vise? :D (samo da napomenem, wireless mighty u pitanju)
    Post edited by Unknown User at 2009-06-28 23:04:21
    Jedan potpis.
  • 4 Komentara sorted by
  • Jesi siguran da je to Mighty mouse ? Mislim da je to ipak Apple wireless mouse koji nema desni klik ali neka me netko ispravi ako sam u krivu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Wireless_Mouse
    http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Mighty_Mouse
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • Dottore je u pravu.
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • moj bed, ipak je apple wireless mouse..ma izgleda isto ko mighty, pa ja napisao mighty..znaci, nema..jbg, onda ga vracam, hvala :D
    Jedan potpis.
  • Mighty mouse... Vec kada je tema.. Jos jedan VRHUNSKI Appleov proizvod. Ne kužim zašto ljudi toliko se*u po njemu, odličan je, ODLIČAN.

Vrhunski izgled,točnost odaziva, jako odabra brzina odaziva, scroll najbolji koji sam ikad probao.
    Ako neko kupuje miš ZA BILO KOJI KOMP, Migty mouse wireless je TOTALNI MUST HEVIĆ! :D :D :D :D