Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• mate
  • smugl3r
  • tomislav10
  • take31
  • Zoki_Zg
  • Rusty
  • JustBlaze
  • deanmilisic
  • gleutar
  • catus69
  • matic_2.4
  • switcher7
  • bionda
  • this charming man
  • siiNke
  • extremac
  • omakad
  • big_mac
  • brunno.classe
  • aravnic

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
ZG MacKava?
  • Jel' se to meni samo čini ili dugo nije bilo MacKave u ZG ?
    Post edited by Unknown User at 2009-09-06 04:03:41
  • 8 Komentara sorted by
  • Samo ti se cini. Nije je bilo predugo.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ajde onda u petak jer to mi je zadnji dan u ZG.
    subotu ujutro pakiram kofere i odlazim... konačno :)
  • to ne bi bilo lose :) mogao bih konacno i ja doci
  • "ficho" said:
    Samo ti se cini. Nije je bilo predugo.

al ga LAZES pa svaki tjedan je MacKava ubiti to se pretvorlo u MacPifu al OK :mrgreen:
  • Gle, mi varazdinci ne racunamo nista s ispod 30 ljudi :D
  • Ja sam u Blejovaru (:)) 31.7. :D
  • Bardan
    Pošto sam nov na forumu, bilo bi red da se predstavim :D Ukratko, na maca sam switcho prije nekih 5 godina sa dual G5 i odtat moj život više nije isti :D U to doba mac kave su se održavale u Londoner pub-u u kaptol centru i tamo sam upoznao večinu ljudi sa hr mac scene, naravno koji su tad bili tamo. S vremenom smo se preselili u Coxhiba bar u kaptol centru i tamo se družili. No s mojim odlaskom van HR zadnje četri godine nisam bio na mac kavama, pa vas sad pitam, gdje je očno mackava sad?

Po forumu sam zaključio da se nalazite u subotu, tako da ste možda baš i upravo na mackavi/pivi :D Sutra, 6.09 se dio stare ekipe nalazi u Cochiba baru (kaptol centar, 2gi kat) od 18:30 nadalje, pa ako netko svrati sutra super, ako ne, napišite gdje je mackafa, pa ću ja tamo doć :D Inače ima isti thread na jabučnjaku (mackava rujan pod sekcijom razno) koji sam pokrenuo, a vidim da i tu ima dosta ekipe koju znam odtamo :D

Ovo sam napisao ovdje da ne otvaram novi thread :D Vidimo se kad se vidimo :D
  • Eto danas je bas bila jedna spontana MacPiva u Bjelovaru, zaletilo se nas 3 zg-ovaca i jos 4 bj-ovaca (koji zive u zg) do bj, sve skupa nas je bilo 10 ako se ne varam...i malo prije se evo vratih doma :)