"ficho" said:http://fichek.com/tele2logici.zip <- samo stavi ove logice ako oces, izgubio sam bar sat vremena na njihov fine-tuning
"ficho" said:BTW imas sta protiv da uploadam taj tvoj ipcc na svoj server i linkam ga u prvom postu (uz napomenu da si ga ti radio ofkors)?
"MacStarter" said:thethering ne radi na 2gu, za isključiti edge instaliraj bossprefs iz cydie i s njim isključi
"vedranius" said:KAKO MOGU ISKLJUČITI EDGE ILI ŠTOGOD TO VEĆ JE, POŠTO JE KRUŽIĆ - DA NE BI SI NABIO RAČUN SAMO ZA TO???
"PinTa83" said:[quote="vedranius"]KAKO MOGU ISKLJUČITI EDGE ILI ŠTOGOD TO VEĆ JE, POŠTO JE KRUŽIĆ - DA NE BI SI NABIO RAČUN SAMO ZA TO???
Tnx, ali već ga imam instaliranogSam kaj u njemu više nema opcije za EDGE... A također i za Brightness...
Bum to probal nekako postaviti...
"PinTa83" said:[quote="ficho"]http://fichek.com/tele2logici.zip <- samo stavi ove logice ako oces, izgubio sam bar sat vremena na njihov fine-tuning
"m.tom" said:Pozdrav !
MMS mi ne radi. Sa Sweerly postavkama mogu primati mms-ove ali kod slanja primaoc ne može otvoriti poruku odnosno sliku.
A sa ovim postavkama ( razlika je smo u proksy serveru ) niti prima niti šalje. Iphone 3g,JB,OS3.0,Tele2.
Ako nekom radi na tele2 neka napiše kako ?!!
Teethering radi odlično.
Pozz
"PinTa83" said:MENI JE PRIJE 1 MINUTU PRORADILO !!!!
Evo priče...
Iste te postavke koje sam postavil tu gore, već dva dana ne rade, ali sad odustal i digel ruke od svega...
Kad sam isprobaval postavke, poslal sam si s ženinog mobitela MMS (sliku) u nadi da bude proradilo....
I pred 5 minta sam videl tu gore nečiji screenshot u postu da ima brojkama napisano kolko mu je baterije ostalo pa reko da vidim ka trebam instalirat. Naravno ništ nije trebalo instalirat nego se ta opcija uključuje u SBsettings-u.... Uključim ja tu opciju i pazi sad sreće.... baterija mi bila prazna i mob se ugasi..... Stavim ga na struju i DOĐE MMS OD PRIJE 2 DANA !!! Prikaže se slika i poruka na lockscreen-u. Probam poslat MMS i RADI !!!!
Eto znam da ovo izgleda ko naivna priča, ja ju prvi nebi povjeroval, al ili je SBsetting nekaj napravil ili je do Tele2 mreže.....
Uglavnom postavke su ispravne..... Nadam se da bude i ostalima proradilo
P.S. EDGE mi je ugašen, kolko god to glupo zvučalo.....
Iphone je 2G - jailbreakean i unlockan
OS je 3.0 sa instaliranim ActivateMMS2G i SwirlyMMS-om (nekupljenim)
EDIT: Sad vidim da sam se naknadno igral po postavkama i samo sam ručno, bez ponovnog uploadanja IPCC-a dopisal 8080 port u MMS Proxy... Dakle probajte pod MMS Proxy upisat "193.012.040.066:8080" i nakon toga ugasit i upalit telefon... Ako je do toga, budem promjenil IPCC-ove.....
Izgleda da nakon tog upisivanja nisam restartal telefon pa je nakon ovog gašenja od baterija stvar sjela na mjesto....
Nego, što si to onda na kraju napravio sa SBsettingsima da možeš poslati MMS? ŠTO SI TO UKLJUČIO u SBSettingsima???
"PinTa83" said:Nego, što si to onda na kraju napravio sa SBsettingsima da možeš poslati MMS? ŠTO SI TO UKLJUČIO u SBSettingsima???
Pa kolko ja kužim, ništ.... Uključil sam si numeričku bateriju nakon čega se mob ugasil i kad sam ga upalil, došel mi je MMS....
Takođe sad vidim i da sam isti "8080" port dodal i na adresu kod VPN konekcije....
Nemam trenutno na poslu WiFi, ali uploadam ScreenShoot-ove i dokaz da radi kad dojdem doma, dakle oko 16h bude sve tu.... Probaj do toga upisat još port na adresu kod VPN konekcija... Trebala bi izgledat ovako: "130.244.196.090:8080" s time da vidim da je meni isključeno "Send All Traffic"....
P.S. žena je primila MMS koji sam joj poslal ali ga nije mogla otvoriti, samo se naslov poruke videl....
(Naslov se može uključiti u setting pa messages)
"kinsif" said:nikako poslati mms. samo sa swirlyja... jel mislite da ce raditi ako maknem switly?
cisto mi je malo tlaka maknut ga, jer radi, a i njega sam jedva navukao da radi, pa ne zelim ostati bez icega.
"kinsif" said:evo nesto sam iskombinirao, sad mi radi.
cellular data pod APN prazno, APN (ispod MMSa) wap.tele2.hr.
i radi, slanje primanje. slao sam na SE k800 i primio sa njega. sve se vidi.
veselje!
hvala!
e, i super mi je ovaj znakic tele2
"bajza" said:jel moze pomoc? ovako imam problem.. stavio sam ipcc za tele2 prepaid i pod cellular data imam APN: internet.tele2.hr, pod Visual Voicemail APN: internet.tele2.hr i pod MMS APN: wap.tele2.hr i ono drugo kaj je pod mms...
nego problem je sljedeci kad imam te postavke onda mi mms radi ali nece mi na net preko gprsa i edgea, a kad izbrisem APN od cellular data onda mi internet radi ali mi automatski brise i APN od MMS-a, netko je napisao da je napisao samo APN na mmsu i ja sam probao al cim izadem izbrise se. dal netko zna kako idu postavke za tele 2 na bonove i jel moze tu stavit upute?
Hvala!
"vedranius" said:Ajde plz, ako netko može sada fino napisati odvojeno postavke za PREPAID i PRETPLATU za Tele2...
PREPAID:
APN:
bla bla bla
PRETPLATA:
APN
MMS
bla bla bla...
Tnx!
Jer mi se sada sve pomiješalo pa...